Jelenleg 99 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 6 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 12 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 13 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 15 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Adminok figyelmébe

9 éve 7 hónapja #175837 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Csaló mod-ok topik törölve lett, mert:
- Csak felhívja az egyébként tök laikusok figyelmét is a "lehetőségre" (több közvetlen linket is törölnünk kellett).

Az oldalon található Aslain mod (vagy más pack) tartalmaz(hat) olyan összetevőt, ami unfair, azaz "csalás"? Ha igen, akkor javaslom azok levételét az oldalról. Ha "tiszták", akkor persze tárgytalan.

És melyik mod minősül csalásnak? Amit te gondolsz vagy szavazunk róla esetleg a WG EU álláspontja?
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175845 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Nyilván nem a két végletről beszélek, mert nem kérdés a legénységi képeket lecserélő modok és pl. a döntésfigyelő mod helyzete, hanem a kismillió másik modról, amely az egyik ember szerint csalás, a másik szerint nem.
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175881 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Bocs, hogy belevau, csak egy vélemény:

Használják a csaló modokat, mert a wg megengedi. Csak a wg-nek van eszköz a kezében, hogy szankcionálja ezeket. Bárki más fikázhatja a csalókat, de eredménye nem lesz, ugyanúgy csalni fognak, mert nincs félnivalójuk, a fikázást meg röhögve figyelmen kívül hagyják. Max beszólnak párat, hogy hergeljék még a fikázókat.

A csaló modok sem csaló modok igazából, mert csak akkor lennének csaló modok, ha a wg tiltaná ezeket.

A klánok meg használnak mindent, ami megengedett, és eredményesebb lehet vele a klán.

Lehet, hogy a wg nem akar a szankciókkal játékosokat veszíteni.

Amúgy meg ha már megengedik, akkor simán betehetnék ezeket a játékba. Ha lenne mondjuk kistérképen spotolt ellenség ágyú irány kijelző, map rombolás jelző, drawbox, proxy spot, meg dinamikus látótáv kijelző, sniper nézetben átlátszó növényzet, és az a fajta autoaim, aminél ház mögötti célra is rá lehet tenni az autó célzást, (most hirtelen ennyi jut eszembe, amit csalásnak tartok) akkor sem lenne rosszabb a játék, és mindenki egyenlő esélyekkel indulna. És igy a modhasználatot ellenzők is elégedettek lehetnének.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175884 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Bocs, hogy belevau, csak egy vélemény:

Használják a csaló modokat, mert a wg megengedi.

Tévedés, nem engedi meg.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rejkov, Hunyadi_Loveszdandar
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175896 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Meg van a a hétvégi akció:
worldoftanks.eu...-2016/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, setelekot 1, Angelus1991ster, Petike75
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175920 Írta: Petike75
Megválaszolva: Petike75
Csak nem ki derülne a belsős emberkékről is hogy a csaló mod packot használják?
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175930 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Vegyél visszább. Halvány fingos nincs a dolgokról, ezt bizonyítja az is amit írsz. Ki véd kit? Te hülye vagy bazdmeg?
Annyi a különbség köztünk, hogy nekem pl. gondolnom kell arra is, hogy mi lesz ha a való életben megtalálja valami fasz vagy emiatt a IRL bármi más baj éri... rémlik a brit tinik öngyije? És sorolhatnám még....
Gondolkodj mielőtt jár a szád.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, setelekot 1
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175933 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Vegyél visszább. Halvány fingos nincs a dolgokról, ezt bizonyítja az is amit írsz. Ki véd kit? Te hülye vagy bazdmeg?
Annyi a különbség köztünk, hogy nekem pl. gondolnom kell arra is, hogy mi lesz ha a való életben megtalálja valami fasz vagy emiatt a IRL bármi más baj éri... rémlik a brit tinik öngyije? És sorolhatnám még....

Vágom.
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175938 Írta: Episco
Megválaszolva: Episco

Ezt kinek írtad Jacktor? Csak kérdezem.

Nyilván annak aki azt írta, hogy az oldal védi a csalókat.

Sajnos megint olyan valaki okoskodik aki minden csatában sértve érzi magát mert kilőtték. Megint az a felvetés, hogy a jó játékos biztos csal. Nyilván azért intézi a másik jó játékos a csalók bannolásást. Illetve szorgalmazza a modhasználat eltörlését. Az az egyik vérpistinek se jut eszébe, hogy csalás a vérpistiknek kell azért hogy azzal a legalább átlagos játékos szintet elérje. Legbelül mind tudja, hogy rossz amit tesz, de bebeszélte magának hogy a másik is használja azért lő ki. Véletlenül se magában keresi a hibát hanem abban hogy a másik sikere csalásnak köszönhető.

Jacktornak igaza van, felesleges reklámozni ezeket a modokat itt a fórumon. Aki tenni akar ellene írjon a wgnek. Nem itt kell a dühét kiadni senkinek. Pláne azért nem mert attól, hogy leírja valaki mennyire utálja a csalókat attól még nem fog változni semmi.
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175947 Írta: Jacktor

Vágom.

Nem neked írtam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175948 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Jacktor, te törölted a hozzászólásom?

..én töröltem a hozzászolásokat..,nem Jacktor!
Ha valakinek valami nem tetszik akkor PM,vagy keressen a játékban!
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175951 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Csak nem ki derülne a belsős emberkékről is hogy a csaló mod packot használják?

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?!Látom nem érted,olvasd el amit Jacktor írt!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, DarkRaven73
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175972 Írta: Petike75
Megválaszolva: Petike75
Nekem nem az nem tetszik hogy a "csaló" modok linkjei törölve lettek,hanem az hogy a "csaló" játékos és klánja védve van,az által hogy a videó is törölve lett. Meg törölve is lesz minden olyan videó amin "csalók" szerepelnek.
Menjünk le a dedóba=Hülye aki mondja.
Baszd meg. Mit? Kit? Hol? Hányszor?
Te mint az oldal tulajdonosa,üzemeltetője ilyen alpári hangnemet használsz,mert valaki nem ért egyet az álláspontoddal akkor mit is lehet elvárni?
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja #175978 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Nekem nem az nem tetszik hogy a "csaló" modok linkjei törölve lettek,hanem az hogy a "csaló" játékos és klánja védve van,az által hogy a videó is törölve lett. Meg törölve is lesz minden olyan videó amin "csalók" szerepelnek.
Menjünk le a dedóba=Hülye aki mondja.
Baszd meg. Mit? Kit? Hol? Hányszor?
Te mint az oldal tulajdonosa,üzemeltetője ilyen alpári hangnemet használsz,mert valaki nem ért egyet az álláspontoddal akkor mit is lehet elvárni?

A videó törlésével én sem értettem egyet. Úgy gondolom, hogy a csalók megérdemlik a közösség megvetését.
De én userként gondolkodtam, akárcsak Te. Jacktor viszont felállt az asztalra (Holt költők társasága megvan?), azaz más nézőpontból is látja a dolgokat. Felelős ezért az oldalért és a tartalomért is, és tetszik vagy sem, de kurv@ra igaza van.
A hangnem pedig annak köszönhető, hogy a csalók védelmével vádolod, pedig legalább annyira undorítónak tartja, mint Te.
Nyugodj meg, és próbálj a tulaj fejével gondolkodni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, MPeter71, PanzerGrey, Petike75, Lord_Loga
Téma zárolva.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176005 Írta: Jacktor
A hsz-ed a témája és nem a mondanivalója miatt lett törölve, tovább vitte a warpack-ot részletező hsz gondolatmenetét (ami ugyancsak törölve lett előtte).

Aslain... az a gond ezzel, hogy ki az aki eldönti hogy van-e benne olyan mod, ami csalásnak számít. Mi számít pontosan csaló mod-nak ebben a játékban? Definíció?
És ha most törlöm a mod pack-ot, akkor nem juttatom ezzel hátrányos helyzetbe a magyar játékosokat mindenki mással szemben? (mert hogy attól még ingyen használható lesz)

A fő megoldandó problémát a "csaló mod" pontos definíciójának hiányában látom. Minden az, ami nincs a kliensben, de előnyhöz juttatja a játékost azokkal szemben akik nem használják? Mert akkor a zoom out mod-tól (ami nélkül egyszerűen zavaró játszani) kezdve a full stat modon keresztül (ami által kijelzett statok alapján játékstílust változtathatsz) a ködeltávolítóig (ami meg vizuális előnyöket nyújt) mindent be lehetne tiltani.
Véleményem szerint nem lehet egy éles határvonalat meghúzni. Így két megoldása marad a WG-nek:
- vagy tilt minden mod-ot (ami butaság lenne)
- vagy konkrétan meghatározza és megnevezi azon modokat (vagyis inkább komponenseket, információkat), melyeket használni szabad
Míg egyiket nem teszik meg, addig ki vagyok én hogy eldöntsem mi csalás és mi nem? Ne érts félre, már nem csak az egyértelműen ebbe a kategóriába tartozó modokról beszélünk (laser-sight, tereptárgy döntés jelző, stb.), hanem az - ebből a szempontból - úgynevezett szürke modokról.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Episco, Szete58, MPeter71, Leopardusz, JackassJana
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 20 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.