Jelenleg 483 vendég és 12 tag online

2018. október 17. 18:36

Dark Front Trailer + Részletek az eseményről

Írta:
Értékelés:
(12 szavazat)
9 hozzászólás

Hamarosan itt az esemény, lássuk a részleteket:

A játékosok feladata a pályán található rejtélyes zöld anyag összegyűjtése lesz. Ezeket három helyen lehet megtalálni:

  • A pályán véletlenszerűen elrejtve
  • A kilőtt ellenségeken
  • Az arany színű anomáliákban

A pályán található kilőtt ellenségek közül pár tank véletlenszerűen életre kelhet, így érdemes óvatosan megközelíteni őket. Az ellenségeknek nincs életereje, minél erősebb az ellenség, annál többször kell átütő lövedékkel eltalálni őket.
Az arany színű anomáliák vagy zöld anyagot, vagy valami bónuszt (pl. gyorsabb újratöltés) vagy valami negatív dolgot adhatnak és véletlenszerűen is bekapcsolhatnak, nem muszáj őket felvenni.

Ha megsemmisül a tank, akkor az újraéled, de ilyenkor csökkenni fog az összegyűjtött zöld anyag mennyisége. Ezt a bázison kell leadni, itt lehet a tankot is javítani.

Minden játékos annyi zöld anyagot kap a meccs végén, amennyit a csapat összegyűjtött. Ez alól kivételt képeznek az AFK játékosok.

Az összegyűjtött anyaggal 13 szintnyi jutalmat lehet megszerezni, de a jutalmakat aranyért is meg lehet vásárolni. Minden egyes nappal olcsóbb lesz a megvásárlási ár. A jutalmak a következők: extra tapasztalat, extra szabad tapasztalat és extra kredithozam MINDEN járműre és MINDEN játékmódban, 1 álcafestés stílus és egyéb finomságok.

Utoljára frissítve: 2018. október 17. 22:43
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.