Jelenleg 596 vendég és egy tag online

2018. október 8. 17:35

1.2 Bemutató videó + előzetes patchnote-ok

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
15 hozzászólás

A patch október 10-én érkezik majd az EU szerverekre.

Utoljára frissítve: 2018. október 9. 13:46
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktorianusok · 1 éve
  Sziasztok, Mikor lesz következő test szerver? Vagy van e jelenleg? Hol tölthető le??? Köszönöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DzsoZee34 · 1 éve
  Sziasztok!

  Régóta szenvedek az Amx M4 49-el, a nem csicsás Libertével. Valahogy nem megy vele, pedig főleg nehéz és közepes tanlokkal vagyok jó, de ezzel alig 50 kört mentem, nem fekszik annyira. Azon gondolkodtam, hogy ha már lehet, becserélném egy Amx canon d'assaut 105-re. Tudna valaki tanácsot adni, hogy megéri-e, vagy inkább adjak még időt a Libertének? Legénység húzásra a TD lenne jobb, de csak azért kezdeném el azt az ágat, míg a heavy egyáltalán nem izgat...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KUF · 1 éve
   Üdv!
   Ha nem megy a heavyvel a játék, akkor szerintem is cseréld be a 105-re.
   Nekem majdnem 400 csatám van azzal a TD-vel, és nem bántam meg a megvételét, szívesen hozom ki a garázsból.
   Simán a T8 TD élvonalba tartozik az STRV S1 és az új Kanonenjagdpanzer 105 mellett. Én az utóbbihoz tudnám hasonlítani a statjai alapján:
   https://tanks.gg/compare/amx-cda-105?t=kanjpz-105
   Itt láthatod, hogy a német társa talán jobb lett egy kicsivel, de attól még nem kell temetni a franciát sem, mert ez viszont pattintani is képes:
   Rendkívül csúnya tank, mintha egy beszakézott japán szamuráj origamizta volna össze, majd mivel nem tetszett neki, kardjával és a piától kialakult kettős-látásával felakarta volna darabolni. Hol mélyen belevágott, hol csak megkarcolta. Viszont az így kialakult élek miatt olyan troll lett a tank testének a kialakítása, hogy papír TD-hez képest, bárhonnan számíthatunk lepattanóra. Szóval érdemes ficánkolni 1vs1 esetén, mert az autoaim-es ellenfelet könnyedén meglephetjük. Lapos a tank, 8 fokos gundeppel, amit ha kihasználunk hulldownban, akkor a kis kupolán kívül csak a lövegpajzs lóg ki, amelyen 300-tól 1000+mm-ig mindenféle érték található: Autobounce. Értelemszerűen az APCR pattog róla leginkább, de pattintottam már Jgpz.E100 lövését is. Ettől függetlenül a páncélra alapozni hulldownon kívül nem érdemes.
   Lövege mentes a franciás pontatlanságtól, ezért alkalmas a hulldownos kinézek, lövök, visszabújok témára, közelebbi célpontok esetén nem kell megvárni az amúgy gyors ágyúszűkölést.
   Gyors és mozgékony, és nem utolsó sorban jó álcája is van(Hatodik a sorban a T8 TD-k közt). Gyakorlatilag a T9-es AMX30-as tank tédésítve, lehozva T8-ba.

   Én korábban azt mondtam volna, hogy a franciák ellopták az E-25 terveit, jobbá tették és feltették T8-ba. Viszont a németek most visszavették a vezetést e téren a KanJgpz 105-el.
   Ettől függetlenül ez való neki, az agresszív td/spotter szerepkör.

   Tényleg csak ajánlani tudom!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DzsoZee34 · 1 éve
    Wow, nagyon köszönöm!
    Az a vicces, hogy miután ezt megírtam, este lett vele 1-2 használható köröm, de amellett, hogy csak 2od osztályig tudok vele jutni (ebből érzem, hogy a tank maga jó lenne) a Löwe és a Patriot nekem sokkal jobban fekszik (azokkal volt több ászom is, tizesek közt is). Noha szeretem az agresszív játékot, nem mindig sikerül jól használni a páncélt, és a sebzésekkel sem dobálom a sapkám...
    Viszont nagyon köszi ezt a kis elemzést, régóta tervezem a francia td ágat, és bár nem igazán vagyok td-s arc, lassan 30 tizessel a garázsban már keresem a kihívásokat... Meg igazából szimpatikus ez a kis cucc.
    Szerintem be fogom cserélni, nagyon köszönöm a segítséget!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     KUF · 1 éve
     Igazán nincs mit, remélem neked is be fog jönni ez a td és hasonlóan jó színben fogod látni Egyedüli hátránya, hogy a legénysége maradéktalanul csak az ág T5, T9 és T10-es tankjaiba passzol. A többi esetben, hol egy plusz rádióst, hol egy plusz töltőt kell keresni sajnos.

     Hát igen, az a francia heavy-ág a T9-estől kezd jó lenni, ezt húzom most, a 10-es még nincs meg. Az biztos, hogy a kilences az eddig beletett 140 csatával már kárpótolt az elődeiért( borzalmas tankok, főleg a 8-as), franciákhoz képest pontos, jó penes ágyúval, értelmes front páncélzattal és mobilitással. De egyébként olyan ez is, meg a tízes is, mint az M4 49, csak vaskosabb frontpáncéllal és jobb toronnyal. Szóval ha túlforgatod, a "vállát" belövik, valamint a frontot kivéve nulla a páncél mindenhol, Type 4 is lőtt már az oldalamba 1500-at repesszel. Szóval ha nem jött be az M4 49 stílusa akkor tényleg kár tovább menni vele.

     Nem véletlen, hogy ezek a francia heavyk nem olyan elterjedtek, mint a szovjet, kínai, vagy japán társaik. Kár értük.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      DzsoZee34 · 1 éve
      Sajnos igen..
      Bár nem túl reprezentatív, de teszt szerveren próbálgattam őket, a 9-es nekem is bejött, de a 10-est pl. rosszabbnak éreztem valamiért, de lehet csak a gold spam miatt. Viszont kicsit ez aggasztott az Amx 105-nél is, hogy alig látom csatákban, iszonyat ritka tank, bár gondolom azért, mert nem nagyon volt elérhető, és annyiért meg inkább Scorpiont vettek a népek... De tényleg szimpatikus, szerintem beszerzek egyet, és legalább megkapja a Liberté legénységét, így lesz rádiós is az ágon ha majd kell. Tényleg hálás vagyok a segítségért!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antomysm · 1 éve
  A tankot érő találat hangjának hiánya bizonyos esetekben kijavítva (Áldassák ezért SerB neve)

  Csak 1.0 teszt szerver óta tudjuk, hogy elmegy a találat jelző hang... De most végre újra....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marton90 · 1 éve
   Ha igaz így 1.2 után amit az IS6rol írtak -áldanám én SerB nevét- de a gép elé kötözném és csak azzal játszhatna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Akkor jöjjön a szokásos trollkodás: Defender nem kerül be a techtree-be???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  levikuszt77 · 1 éve
  Nemértem miért pont ezeket a prémeket akarják berakni...Egy kv5-nek jobban örülnék hisz régóta fáj rá a fogam
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Red_Dragon_HUN · 1 éve
   Nem igazán értem miért vágyik valaki KV-5-re. A Weak-pontjaival inkább freefrag mint csata eldöntő tényező. Idén talán elő sem vettem. Talán egyszer, hogy megbizonyosodjak róla, hogy még mindig mindenhol belőnek bármilyen szögből. Én pedig pattanok mindenről alaplőszerrel. Régen imádtam, a régi szép emlékek kedvérét van meg még. Ma a fő erőssége a stat-rombolás. Ha lesz karácsonykor, nagyon-nagyon gondold meg mire költesz 10KFt-ot vagy még többet.
   Szerintem sokaknak több éves téli álmot alszik a garázsában a KV-5. Bár lenne olyan csoda, hogy újra jó legyen vele menni.
   Buff után majd kipróbálom, de kicsit szkeptikus vagyok az eredményességével szemben. Ígértek valami csere akciót akinek nem tetszik a buff után.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   A tech-tree-be kevés kivétellel azokat a tankokat rakják be, amiket a weboldalas-shopos akciókban alig vesznek (na vajon miért? ). Így, ha állandóan elérhetők, akkor több esély van rá, hogy valaki megveszi.
   Ki játszik Mutzzal, Patton KR-rel, Jagdtiger 88-al, 59 pattonnal, STG-vel, FV201-el, AMX Canon 105-el, stb.? Azok akik korábban megvették, de sajnos nem tudják becserélni más értelmes tankra a techtreeből, mert már vagy megvan nekik, vagy nem érdekli őket az adott nemzet/tanktípus. Ha az aktuálisan jó prémtankokat betennék az ingame shop-ba, akkor senki nem venné meg a jelenlegi többségében szutykokat, jóindulattal is csak közepesnek mondható tankokat. Igen, van pár kivétel, ami ér valamit, de a többség nem ér semmit. A kezdő/hozzánemértő játékosok persze megveszik őket, ezért vannak a csatákban ilyenek is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vaskereszt · 1 éve
   a tierlimites tankokat szépen lassan szedegetik ki a tech treekből elvileg, meg a shopból (FCM, T34-3), bár a jt88at meg nem rég tették vissza lehet változott azóta az elképzelésük, de ettől független a KV-5 mostanában csak adventi naptárból csomagba, talán utolsó évben ott se volt bent
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa · 1 éve
    Hát azért most van rá esély, hogy a Nagy Egykettes peccs megjelenésével meglebegtetik a soppban azt a KV-5 öt.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.