Jelenleg 290 vendég és 5 tag online

2018. szeptember 28. 13:12

Gyorshír: Az 1.2-es tesztszerver frissítése

Írta:
(16 szavazat)
22 hozzászólás

Tegnap frissült az 1.2-es tesztszerver. A következő dolgok kerültek be a frissítéssel:

 • Átdolgozták a testreszabás felhasználói felületét
 • Javítottak a gyors üzenetek körmenüjén
 • Kijavítottak rengeteg objektumot a térképeken
 • Kijavítva a hiba, amikor a 100 csatára szóló álcafestés vásárlása során az arany vásárló ablak nyílt meg
 • A táras IS-3A-t megkapták a Supertesterek tesztelés céljából
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 28. 13:20
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 2 éve
  A WoT-ban megtalálható két magyar típus rossz paramétereit mikor javítják ki, avagy mikor igazítják a konzolos WoT magyar típusaihoz?
  - Amiben a Toldi III nem 2,7 mp-enként tölt újra hanem 2,1 mp-enként és 300-as látótávja van.
  - A Turán III PT-nek meg 48 db-ra növelt lőszerkészlete van.
  Mennyire nehéz két adatot korrigálni? Mennyi idő kell? Vagy nem tudják megnyitni az ehhez szükséges szerkesztő programot?
  és ez dollár milliós bevételes cég...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 1 éve
   Nem értem miért kell a lőszerkészletért "sírni".32 lőszerrel kezdesz.Mondjuk a 30%-a mellé megy, 30%-a nem üt át.Marad 15 lőszer.15 lőszerrel 1650 sebzést lehet kiosztani.Kétlem, hogy ilyen átlaggal rendelkezel, és csak a lőszerszám fog vissza a jobb teljesítményben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Matt__Kirby · 1 éve
    Szerintem ha csak 1 vagy két meccsben fogy ki a lőszer az is kellemetlen, mert akkor nincs, amikor tudna alkotni. Pont akkor lenne kevésbé fontos, ha meglenne az 1600 átlag dmg nem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Hunter9956
     • Moderátor
     · 1 éve
     Én is fogytam már ki IS7-el meg más tankkal is a lőszerből, de azért ezek nem mindennapos esetek ,és csupán ennyiért nem hiszem, hogy változtatást kellene eszközölni.
     Az átlagot meg azért írtam, mert ha ahhoz közeli sebzést produkál, akkor elhiszem, hogy valós probléma, de az hogy 300 meccsből 1x nem elég a lőszer, nem ok arra, hogy változtassanak bármin is.
     A lőszer gazdálkodás meg egy +stratégiai elem a játékban, tessék megfontolni mikor mire tüzelsz, nem kell ész nélkül puffogtatni a nagyvilágba.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 1 éve
      Mégha csak 300/1 lenne nekem 10/2 is, ha végig is tudom tolni a meccset vele. Amikor pattan-pattan (mert miért ne), vagy a célzott tank trackjébe "esik" a lövedék... na AZ fáj ezzel a tankkal tényleg kevés a lőszer. No meg az átlagsebzésbe a rossz csaták is beletartoznak ugyibár, ahol nem lősz semmit.

      Én beletörődtem, hogy úgyse lesz több, inkább óvatosan játszok vele, biztosra próbálok menni a lövésekkel, majdnem tuti weakspotokra próbálok lőni. Így is kifogy, de legalább többet sebzek vele jó csatákban
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Angelus1991ster · 1 éve
       Vicc, hogy konzolon meg 48 db-osan hozták be, azt ugyanaz a cég.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Hunter9956
       • Moderátor
       · 1 éve
       Elhiszem, de akkor majdnem minden tank lőszer kapacitását növelni kellene, mert nagyon kevés olyan tank van, amelyikkel kizárólag egyedül le tudnád hozni a csatát.(Kb. csak a Maus/E100 párosan van elég lőszer ehhez).
       Szóval nem kellene kihegyezni az egészet arra, hogy a csúnya WG direkt lehúzza a magyar tankot, mert elég sok járművet fel lehetne sorolni ami hasonló problémákal küzd.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        · 1 éve
        Nem. Nem erről beszélek. https://tanks.gg/list/stats/totaldamage?ti=5&ty=medium&sh=standard

        A Turán legalul se jelenik meg, mert annyira alacsony a potenciális sebzése (ha minden lövés beüt és minden lövés talán, átlag dmg-el számolva) - https://tanks.gg/tank/turan-iii-pt - kb 3500. Tévedni, félrelőni, lepattanót lőni, vakon lőni egy pontra ezzel nem lehet.

        Nem kell növelni egyikét se, nem a teljes csatalehozási képességéről volt szó. Én nem mondtam, hogy "a csúnya WG", egy szóval se, nem tudom, hogy jött ide. Az igaz, hogy egy teljes rebalance jól jönne, de az meg más téma. Ez viszont bizonyított tény, hogy nagyon kevés a lőszere a Turánnak. Erre mondtam, hogy mivel úgyse fog változni, meg kell tanulni ezzel együtt élni, és kész, óvatosba tolni.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Ynnegaf · 1 éve
         Nekem meg van a Turán, eddig egyszer sem fogytam ki a lőszerből, de általában nem azért, mert jól gazdálkodtam vele, hanem mert nem éltem addig, hogy elfogyjon. Viszont rettenetesen hektikus a lövege, hiába pontos papíron, a lövéseim bő fele leesik célbaérés előtt, track-et talál, vagy simán pattan. Ezzel a tankkal nem az a vágyam, hogy csatalehozó legyek, hanem, hogy egyáltalán egy tisztességes meccset tudjak menni vele. Erre konkrétan egy átlagos képességű játékos (mint én) képtelen. A harcmezőn teljesen komolyan vehetetlen tanknak számít, egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan alkalom volt, amikor ellenem egy Turán eredményes tudott lenni (ilyenkor rendszerint más tankkal voltam bent). Pedig nem vagyok jó képességű. Az a tény, hogy kevés a lőszere, leginkább csak elrettenti a vásárlástól az embert, szerintem néhány magyar játékost leszámítva, csak gyűjtők vették meg. A kevés lőszer ráadásul erősen bekorlátozza a tank használhatóságát, mivel eleve nem érdemes ennél a tanknál nagyon variálni a lőszer típusokat (nálam be van rakva néhány gold és repesz lőszer, de sokszor számolnom kell emiatt, hogy a normál AP meddig tart ki). És legfőképp, a tűzgyorsasága miatt kb. a csata harmadik percére el lehet puffogtatni a teljes ellátmányt. Vannak tankok, ahol hasonló a helyzet (ld. E 25), csak ott azért ezt kompenzálja a tényleges pontosság, plusz valamilyen álca, vagy mobilitás-beli pozitívum. A Turán ezzel szemben legfeljebb korrekt mozgékonysággal rendelkezik, álcáról meg a magassága miatt nem is álmodhat.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          · 1 éve
          Ez így van, rendkívül helyzetfüggő egy gép, + a nagy parancsnoki kupola (vagy kápolna , a méretei miatt) is gondot okoz. Viszont el lehet vele lenni, legalábbis én egész jól elvoltam vele. Bizonyos csatákban, tierben és tank leosztásban + pálya, hát... többször lehet vele hátrányból indulni, és néha engem is kicsapnak a csata elején már. Főleg az artyt szereti.. imádja bekapni a full sebzéseket tőlük. 1.0 óta viszont nem vettem elő sőt... most talán hétvégén le tudok ülni játszani, remélem
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Ynnegaf · 1 éve
           Ugyan nem mentem vele túl sok csatát, de ha jól emlékszem, külön pikantériája a tanknak az ammo-érzékenység.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            · 1 éve
            Bizony! vagy a motor pirosodás de legalább nem gyullad... elölről
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Hunter9956
         • Moderátor
         · 1 éve
         Nem neked szólt az utolsó bekezdés.De van aki nem tudja elengedni a témát, és hetente előrukkol ezzel, én meg arra akartam rávilágítani, hogy nem csak a magyar tankokkal van baj, és ha balanszt várunk, akkor talán nem egy jutalomtankkal és egy ritkán kapható prémium tankkal kellene kezdeni, mert bizony más tankoknak is van problémája.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Ynnegaf · 1 éve
          Ebben is van igazság. Itt azért megjegyezném, hogy mind a Toldi, mind a Turán lényegében a magyar játékosoknak szóló "jófejség" akart volna lenni. Ehhez képest sikerült kiadniuk két közel használhatatlan tankot. Azok, akik emiatt rendre felhozzák a témát, mint Angelus, leginkább azért teszik, mert ez inkább sült el enyhén szólva sértésnek, mint jófejségnek.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Angelus1991ster · 1 éve
           Ha ugyanaz lenne a stacc mint a konzoloson ( és nem érdekel, hogy a nem a keletiek fejlesztik, a cég akkor is ugyanaz), semmi jogom nem lenne a probléma felvetéshez. Ami abból adódott, hogy a balfasz aki a statokat írja nem képes a játékhoz mérten írni azokat. Számológép és tanopédia stb. Hanem csak kimásolta a For the Record-ról a magyar tankos cikkeket és "kész". A lőszerkapacitás nemcsak a Turánnál probléma. T-67, Type 64, svéd közép tieres medek, francia táras light-ok és medek, E25.... . A Halálcsillagokat efféle buff érte, ami már megjárt. De mindegy.... talán lesz valami hazugságnak tűnő hírrepeszükből: "középtiert újrabalanszolják". De mikor? Amikor t8-nál az max kétórás meló is hónapokig tolódik.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Matt__Kirby · 1 éve
        Én kb a pár évem alatt egyetlen egyszer fogytam ki. Na jó talán kétszer is.
        Nyilván ha valaki kevésbé jó játékos, jobban fáj neki az az 1 meccs, amikor tudott volna alkotni, de nem volt hozzá lőszere. Ha tudná hozni az 1600-as átlagot, akkor nem lenne szüksége erre a sikerélményre. Erre gondoltam amikor írtam.

        Igazad van abban, hogy van mit javítani a saját játékon (kinek nincs) , és a lőszermennyiség az nem a legfontosabb egy szintig. De hát mindenkinek legyen meg az öröme.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 2 éve
   Az ő szemükkel nézve ez annyira kicsi és sokad-rangú probléma, hogy kb. a fejlesztési lista legalján foglal helyet. A régi tier 8-as normál tankokat sem sikerült még újra balanszolni, pedig igencsak esedékes lenne.

   Arra hogy egy tier 3-as jutalomtankhoz, illetve egy még csak nem is népszerű tier 5-öshöz hozzányúljanak vajmi kevés esély van, de tényleg. Értem én a problémád, de ilyen kis "semmiséggel" a WG nem nagyon fog foglalkozni. Leírhatod még pár-százszor itt is és ticketet is küldhetsz nekik, de jobban jársz ha beletörődsz abba, hogy ezek a tankok nem ebben az évtizedben lesznek buffolva.
   Az meg hogy mi van a konzolos verzóban az egy külön dolog, külön fejlesztő csapattal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 éve
   Nincs mit kijavítani, szerintük ez így jó, szóval a szándék nincs meg, nem a tudás.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster · 2 éve
    A tudás sincs meg, sem az igény arra, hogy tisztességesen végezzék a munkájukat. Vagy rendesen hozzáálljanak a termékükhöz. Már ha ezt munkának lehet nevezni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     rotkcaj · 1 éve
     Pattanj egy lengyel tankba, abban kiélheted a hungarista énedet! Én nagyon szeretem az 50TP-t, remélem a 60TP is hasonlóan bika lesz a mancsaim között.
     Amúgy meg még mindig van esély egy magyar fára/ágra. Vagy pl a francia kerekesek után bekerülhet a Csaba is.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Angelus1991ster · 1 éve
      Az nem valószínű, kevés t5-ösnek. T3-asnak még még elmenne.

      Meg nem vagyok hungarista. Nem kéne ezzel sértegetni, max. szélsőcentralista vagyok ha már eszméset kell játszani. (hányingeres számjli) Viszolygok a magyar szélső"jobb"tól.
      De ha magyar tank hungaristává tesz, akkor a készülő Straussler V-3 RC tank miatt meg mi leszek? Neoüberszittyahungarista?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       rotkcaj · 1 éve
       Ööö, mivel én magam nem soroltam be a Csabát semmilyen tierbe, - csupán azért említettem meg, mert hogy kerekes felderítő volt, ráadásul azt hallottam, nagyon hatékony, - ezért nem tudom, hogy igazából rám reagálsz, vagy saját magadban beszélgetsz, saját gondolataidra reagálsz.

       Látom, hogy évek óta küzdesz szélmalomharcot a Toldi és a Turán buffolásáért ezen az oldalon, meg valamelyest a hivatalos fórumon, kicsit emlékeztet a jelenkori revizionista, "vesszentrianon" hozzáállásra, mikor a megkeseredett ember valami sosem létezett délibábhoz ragaszkodik, és nem veszi észre, a jóságot, a LÉNYEGET maga körül.

       Ott az STRV M/38 vagy M/40L ha mindenképpen alacsony tierben akarsz játszani egy Toldival, azoknak nincs bajuk az ágyújaikkal. Azon meg mindig jót nevetek, ha valaki a Turánt tartja gyengének. Kb 160 csatám van vele 3k wn8-as értékeléssel és 9 csíkkal a csövén. Nagyon szuperül balanszolt tank, és talán ha egyszer maradtam gránát nélkül vele. Gondolj Vaszilij Zajcev fiktív/valós történetére: a lőszermennyiség csekély, egy lövés, egy találat, nem hibázhat. Az ilyen hátrányok megtanítanak Okosan játszani.

       És egyáltalán nem kell eszméset játszani, részben viccnek szántam, és nem is vinném tovább ezt a kishazánkban uralkodó "nemzethy" vonal fejtegetését, és a rád gyakorolt hatását. Amíg a WoT-ban nincs t3-ban vagy t5-ben versenyjáték, addig ezek a tankok lényegében csak töltelékek, és pont annyira fontosak, mint amilyen a magyar hadsereg is volt a wehrmachthoz képest Berlinből nézve.

       Ha mind a két magyar masina szar lenne, nyílván én is húznám a számat, de mint mondtam, a Turánt nagyon szerettem, és nagyon gyilkos voltam vele, míg használtam. Ahhoz nem kell OP-nak lennie egy tanknak, hogy szuper és élvezhető legyen.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.