Jelenleg 215 vendég és 3 tag online

2018. június 11. 16:17

Tricky Three verseny - Nevezés (06.11-06.21)

Írta:
(46 szavazat)

Az Őrjöngő Ötös elesett, de roncsaikból új ellenség kovácsolódott, akik rafináltak, elszántak és bosszúra szomjaznak. Informátoraink szerint máris beszivárogtak sorainkba, és első csapásukat június 24-én tervezik ránk mérni!

Nevezés

Nevezni ezen űrlap kitöltésével tudtok: LINK

Részletek

További részleteket és a szabályzatot ITT OLVASHATJÁTOK.

Verseny menetrend

A versenyre a streamer csapaton túl maximum 31 csapat jelentkezését várjuk, akiket véletlenszerűen négy darab nyolcas csoportba sorsolunk, majd a csoporton belül körmérkőzést játszanak a csapatok - tehát mindenki játszik mindenki ellen -, így összesen 7 meccset kell lejátszanotok. Minden győzelem után pontot szerezhettek, amik az összesítés után meghatározzák a csoporton belüli végső helyezéseteket. Értelemszerűen végül négy első helyezett, négy második helyezett (és így tovább...) csapat kerül majd ki a bajnokságból. A garantált arany nyereményen túl megnyerhetitek a 3 darab Razer DeathAdder egér egyikét, amit helyezéstől függetlenül a nevezők között véletlenszerűen sorsolunk majd ki. Fontos, hogy csak azok részesülnek arany nyereményben, illetve azok vehetnek részt a sorsolásban, akik mind a hét csatájukat lejátszották, hogy elkerüljük azt a kellemetlen eshetőséget, hogy olyan nyer, aki nem is vett részt aktívan a versenyen.

Showmatch menetrend

Június 24-én a Tricky Three verseny előtt két bemutató mérkőzést tekinthettek meg, amit a streamer csapat a június 23-ai verseny legjobb és legszerencsésebb csapatai ellen játszik le. A június 23-án megrendezésre kerülő WML Weekend Cup első helyezett csapata automatikusan kvalifikálja magát, de az elődöntő előtt kiesett csapatok közül véletlenszerűen kisorsolunk egyet, hogy június 24-én vasárnap újabb esélyt kapva nagyközönség előtt bizonyíthasson a hármas. A szabályok szinte mindenben megegyeznek a Tricky Three szabályaival, de a Showmatchen belül 3 csata van, és az nyeri a meccset, aki több csatát nyer. Ha az állás 2:0, akkor nincs harmadik csata, a nyeremények pedig így alakulnak:

  • 2 győzelem: 3.000 arany/csapat
  • 1 győzelem: 1.500 arany/csapat
  • 0 győzelem: 3x személyes tartalék: +25% kredit 2 órán keresztül

A verseny margójára

A Furious Five után kapott visszajelzések alapján arra törekedtünk, hogy a Tricky Three kihívásnál még inkább a Wotinfo közösség igényeinek megfelelően alakítsuk ki a feltételeket. Az újragondolt koncepciónak köszönhetően mindenki az elejétől a végéig élvezheti a verseny nyújtotta izgalmakat, ráadásul senki se távozik üres kézzel, hiszen minden résztvevő garantált arany nyereményben részesül, illetve esélye lesz megnyerni a három darab értékes hardware nyeremény egyikét.

Szeretnénk egy még meghatározóbb közösségi élményt elhozni nektek június végén, ezért a versenyen túl sok más programmal készültünk az élő adásra. A programok egyike a június elején startoló közösségi kihívásunk, ami szintén remek arany szerzési lehetőség a számotokra, és persze a legjobb csatákat szakkommentárral ellátva élőben is bemutatjuk majd. A június 24-ei közvetítésünk kiemelt eseményei sorát egy bemutató mérkőzés is gyarapítja, amin a WoT Magyar Liga szervezésében induló 3on3 versenyen résztvevő legjobb és legszerencsésebb csapatok szállhatnak szembe a streamerek alkotta hármassal.

A nyereményalapot megpróbáltuk kibővíteni, de elkerülhetetlen volt, hogy 32-re korlátozzuk a nevező csapatok számát. Ugyanakkor szeretnénk biztosítani benneteket afelől, hogy továbbra is azon leszünk, hogy a maximumot nyújtsuk számotokra!

 

Utoljára frissítve: 2018. június 13. 13:24

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.