Jelenleg

31
látogatónk van

2017. december 14. 10:00

A Morphelo Vándorkupa

(39 szavazat)

A Kupa erőt és tiszteletet sugároz. Az öt elem melyből felépül, utal a csapatok 5 főjére. Formájában finoman visszaköszön a WOT logójának vonalvezetése, konkrétum nélkül, valamint fő nézeteiben egy "M" betűt ábrázol elvontan (Morphelo).

Keményfa alapból emelkedik ki a négy vas oszlop, melyek egy ötödiket tartanak középen. Fentről lefele fokozatosan átalakuló csiszolást kap, mely lent teljesen átmegy egy öregített, nyers fém felületbe. Ez a gazdag textúra utal a tankok durvaságára, de egyben tükrözi a verseny nagyságát, komolyságát.  A keményfa alapra körben fémlemezek vannak csavarozva, melyeken megjelenik a verseny logója és feliratai, valamint akár évtizedekig gyűlhetnek az évszámok a győztesek neveivel.

mk3.jpg
mk4.jpg
mk5.jpg
mk1.jpg
mk2.jpg
mk6.jpg
mk7.jpg
mk8.jpg
mk9.jpg
previous arrow
next arrow
mk3.jpg
mk4.jpg
mk5.jpg
mk1.jpg
mk2.jpg
mk6.jpg
mk7.jpg
mk8.jpg
mk9.jpg
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

A kupa tervezője Halász Előd iparművész

A Morphelo Emlékversenyről és Bajnokságról néhány szóban

Morphelo (Roni) személyében Közösségünk egy kiemelkedő alakját veszítettük el 2016. június 20-án, amikor is életének 28. évében tragikus hirtelenséggel távozott el közülünk. Sokak barátjukként tekintettek Rá, Közösségünk építéséhez pedig példás emberiességével, önzetlenségével és segítő szándékával járult hozzá jelentős mértékben.

Mivel méltóképpen szerettük volna emlékét megőrizni, és egyúttal tisztelegni is előtte, ezért 2016 őszén megrendeztük az I. Morphelo Emlékversenyt, mely addig nem látott mértékben mozgatta meg Közösségünket (azaz Titeket), akik egy emberként álltak be a kezdeményezés mögé támogatásukkal.

Mivel az I. Emlékversenyt óriási érdeklődés övezte, ezért idén, 2017-ben már egy - hazai szinten eddig nem látott mértékű díjazással indított - online-offline Bajnoksággal is kiegészítettük azt. Az I. Morphelo Bajnokság lehetőséget nyújtott azoknak is hogy megcsillogtathassák képességeiket, akik inkább csapatban és csapatok ellen keresték a kihívásokat. Az 5v5 Bajnokságon a sorsolást követően a csapatok egyenes kieséses rendszerben, online (azaz otthon a gép előtt ülve) küzdhettek meg egymással, végül a döntőbe jutott legjobb 4 csapat offline, azaz egy élő rendezvény keretein belül mérkőzhetett meg egymással és alakíthatta ki a végső sorrendet.

Utoljára frissítve: 2017. december 14. 12:22
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.