Jelenleg 562 vendég és 13 tag online

2017. október 27. 09:55

I. Morphelo Bajnokság - Beszámoló, videók és köszönetnyilvánítás

Írta:
Értékelés:
(68 szavazat)
3 hozzászólás

Sziasztok, Bodzy vagyok! Ezúton szeretnénk megköszönni, a közösség Minden tagjának a felajánlást, a támogatást, azt hogy Velünk voltatok, Nélkületek ez nem jöhetett volna létre.

Csináljunk is kis összegzést, és nézzük esemény sorozatot, amit a II. Morphelo Emlékverseny és az I. Morphelo Bajnokság elért.

Az Emlékversenyen 10 versenyszámot indítottunk, amire több, mint 700 nevezés érkezett, és igen nívós, színvonalas csatákkal neveztetek. Igyekeztünk a versenyszámokat úgy kialakítani, hogy Mindenkinek legyen esélye a nyerésre, és Mindenki megtalálja a tudásának, érdeklődési körének legjobban megfelelőt.

Az idén először megrendezett Bajnokságra 28 csapat nevezett, és szállt harcba a nyereményekért. Jó volt látni, hogy a magyar WOT élet kisebb-nagyobb klánjai is láttak ebben fantáziát, és elindították csapatukat. A parázs hangulatú helyszíni döntőn volt az új tervezett csatorna első éles bevetése. A két szakkommentátori szerepet Mars1991 és Goodbad93 látta el, és igen magas színvonalú adást sikerült létrehozni. Munkájukat a háttérben komoly team támogatta, és biztosította, a novembertől induló a Wotinfo.tv stábja!

Mit is ért el a két esemény összesen? Nézzük csak a számokat:

A versenyen, a bajnokságban és az azzal kapcsolatos eseményeken, beharangozókban és játékokon 36 prémium tankot, 352.000 goldot, 290 prémium napot, Gamer monitort, Gamer kiegészítőket, tankvezetést, és 500.000 Ft készpénzt tudtunk kiosztani a nyerteseknek. Ezek összértéke meg haladja az 1.300.000 Ft-ot! Sőt magán a döntő helyszínén is értékes nyereményeket sorsoltunk ki a helyszínre látogatók között 100.000 Ft értékben! Egészen elképesztő adat, a Wargaming-től függetlenül szervezett eseményen, tudomásunk szerint ilyenre nem volt még példa Európában.

A Bajnokság kupáját, ami egy vándorkupa, iparművész tervezte, és stilizálva emlékeztet a Morphelo kezdő betűjére az „M”-re és annak a játéknak a logójára, amivel oly szívesen játszott. Ezt a kupát a mostani és a következő Bajnokság között Morphelo családja őrzi, míg a nyertesek nevei mindig a talapzaton elhelyezett emléktáblán kapnak majd helyet.

TELJES KÉPGALÉRIA MEGNYITÁSA

A döntő természetesen ilyen színvonalasan nem jöhetett volna létre a szponzorok támogatása nélkül, itt szeretnék köszönetet mondani a Samsungnak, OXXO energiaitalnak, a tank.hu-nak, a Caseking-nek a ProVideonak, Nyírő Andrásnak, illetve a helyszínt biztosító BarCraft2 esport Bárnak és Elisonnak, aki a döntőn segítette munkánkat.
Utoljára említem az eSport Universum és a Wotinfo.hu csapatát, akik szervezték, intézték és menedzselték az eseményt, és áldozatos munkájuknak köszönhetően, tudtuk megalkotni a nagyszerűen sikerült döntőt!

Köszönöm Szombat László, Blága Csaba, Tischler Márk, NomaxXx, Jacktor, Mars1991, Goodbad93 és azoknak a rengeteg háttérben lévő embernek, akik ebben részt vettek, és természetesen Nektek, mint KÖZÖSSÉGNEK.

Ahogy tavaly és idén, jövőre is számítunk Rátok!

Nagyon sok elismerést és gratulációt kaptunk Nekem még is Szabó Róbertnek, Morphelo édesapjának a szavai jelentették a legtöbbet, amikor felkértem a döntőn, hogy mondjon pár szót: "Ne haragudj Gábor, bár készültem erre, de a meghatódottságtól erre most nem vagyok képes"

Jövőre Veletek innen folytatjuk!

Videók

Hamarosan érkezik egy összefoglaló videó is azoknak akik esetleg lemaradtak az eseményről, addig is íme az egész estét adás felvétele, illetve a kiemelt pillanatokról készített videók is:

Utoljára frissítve: 2017. november 2. 13:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.