Jelenleg 273 vendég és nincs tag online

szerda, 11 október 2017 10:38

I. Morphelo Bajnokság - Csapatok

Írta:
Értékelés:
(25 szavazat)
14 hozzászólás

Parancsnokok! A bajnokságon résztvevő csapatokról (bemutatkozás, tagok, stb.) itt olvashattok részletesen:

I. MORPHELO BAJNOKSÁG - CSAPATOK [ÁGRAJZ]
BESTBOTS [BB]
CSK csirke_hero -
CST Ruben_2005
CST mimo76_1
CST Centerax
CST Tomcat_hun
TR StOrMeRnO
TR _mazsom
BUTTERFLY EFFECT [BECT]
CSK palalfonz A csapatot először 2015 telén neveztem egy WOT Magyar Ligás versenyre, de összetétele azóta sokat változott. A csapat egy baráti társaságból indult, akikkel kipróbáltuk a játék versenyzős felét is. A jelentkezésünk fő célja - mint szerintem minden más csapatnak - a gold szerzés, emellett hogy összemérjük tudásunkat más magyar csapatokkal. A jelenlegi felállással már rég nem indultunk versenyen, csak SH-ban és Team battle-ben játszunk együtt körülbelül fél éve. A BECT rendszeres résztvevője a WOT Magyar Ligának, ahonnan jó pár díjazást el is hoztunk. Egy jó csapat játékosai között elengedhetetlen tényező az összhang és hogy minden helyzetben számíthassunk a másikra.
CST thompyka
CST GetR3kT_xD
CST Stronkii_DaMaster
CST Evil_Weasel_Blajnd
TR FegyverHeineken
TR cbandck
CAP OR WIN [CAP]
CSK SD__ A CAP or WIN csapata vagyunk. Elsősorban a 7/68 (mostmár 7/70) formában játszunk, ám mindig is indultunk 5v5 kupákon is. A jelenlegi felállás kb. május óta játszik ilyen formában együtt, de már 2016 szeptembere-októbere óta toljuk együtt a csapat magjával. Nyilván ilyen nyeremények mellett nem is kérdéses, hogy miért jelentkeztünk erre a kupára, amellett hogy az 5v5 formátumban való kupák is nagyon hiányoztak már a csapatnak. Korábban már többször jutottunk el pénzdíjazásig a GO4WOT kupasorozaton, Wargaming kupákon is többször voltunk az első 4-ben, illetve a régiós kupát is nyertünk már (ekkor még 7/68 formátumban). 5v5-ben az európai kupán általában TOP8/16-ig jutottunk, de többször játszottunk már a legjobb 4 csapat között is. A jó csapatnak két összetevője van. Egyrészt meg kell lennie a "kémiának" (amit csak azzal lehet létrehozni, ha a csapat sokat játszik együtt, gyakorol, trainingezik), továbbá egy jó IGL (in-game leader) is szükséges. Ha ezek megvannak, baj nem lehet :)
CST _S4MU_
CST kristof0012
CST XENON45
CST Th3_Legend
TR MUCI_M4rcesz
TR Snooker678
ETIL ALAKULAT [EA]
CSK gergo002 Magyar játékosok vagyunk az ország minden tájáról. A versenyt egyik csapattársunk ajánlotta és érdekesnek tűnik, amúgy 2-3 éve játszunk együtt. Megmérkőztünk már rengeteg tournamenten, WOT Magyar Ligán és ESL-en, jobb és rosszabb helyezésekkel egyaránt.
CST Redline_camp_on_the_hill
CST Chris_Lightning_Admirals
CST poire1
CST 0kh66
TR torteto29
TR KingKids
FEAR THE RANDOM NUMBER GENERATOR [FTRNG]
CSK zerokapitany Talán a legfontosabb amivel kezdeni szeretnék az az, hogy a mi csapatunk igazából egy szimpla baráti társaság. A jelentkezés azért történt meg, mert egy WOT-os csoportban megláttam ennek a bajnokságnak a hirdetését és feldobtam az ötletet a haveroknak, hiszen azért 500.000 Ft elég csábító :D A játékot én kb 1,5 éve tolom, a haverjaim már pár ezer csatával többet bele toltak mint én, együtt is mondhatni hogy 1,5 éve játszunk. Ez lesz az első tényleges verseny amin részt veszünk, remélhetőleg jó eredménnyel. Egy csapat az összmunkától és az együttműködéstől jó, szerintünk legalábbis.
CST Dallas2000
CST vaseper
CST JegesBl2
CST __HERBAL_
TR Narvalka
TR zozofighter12
FUSION [FSN]
CSK Jamalinho Teamünk 2015.06.14-én alakult a Blow up Team és a Storm ESL csapatokból. Fő célunk az ESL által szervezett versenyeken részt venni és minél jobb helyezést elérni. Bátran kimerem jelenteni, hogy egy igen összetartó és kemény maggal rendelkező csapat vagyunk. Persze nálunk is vannak mozgások de nem egy csapatagunk visszatért hozzánk kisebb nagyobb kalandozások után! A brigád elég sok más játékban is együtt pazarolja el a drága idejét :D Valaki mindig elő áll egy zseniális új vagy épp régi játékkal, amivel megfertőzi a többieket! Most, hogy WOT-ban csökkent ESL szinten a versenyzés lehetősége, sokunk inkább a PUBG-ben garázdálkodik! Eredményeink közül a legfontosabbak amik hirtelen az eszemben vannak GO4WOT 3. hely, High Caliber Kupán 2*első hely, 3*második hely, 1*harmadik hely. A 2016-os HM Festre az online selejtezőkből az első helyen jutottunk ki, sajnos az offline döntő keretében csak a második helyet tudtuk megszerezni! Mitől jó egy csapat? Nehéz kérdés, véleményem szerint a legfontosabb a csapatagok összeszokottsága, ehhez rengeteg gyakorlás kell ami a legnehezebb jelenleg! Ezek után ami fontos, hogy legyen egy felkészült FC, aki jól reagál egyes szituációkra és ezt jól át tudja adni a csapat tagoknak! Harmad sorban egy jól kitalált meglepő taktika se árt :)
CST lutyo99
CST _Balozs_
CST Tiferet
CST Vargap96
TR bagoka33
TR mrzviola
HAVEROK [HAVER]
CSK janipejo_marksman -
CST profesionale2007
CST meghalsz_7
CST acelfal_10
CST mazsola2005
TR zsebi2004
TR GasDani2001
HEADHUNTERZ [HUNZ]
CSK potyi04 -
CST tbence99
CST edlanders
CST szgege79
CST trapezuntdzineta
TR zsombi00007
TR brnbs99
MALOMFORCE [MLF]
CSK maffia98 Üdv! Mi a KUP (Königlich Ungarisch Panzerdivision) Klán tagjai vagyunk. Fiatal srácok, akik hobbi szinten jatszanak. Elsősorban azért neveztünk erre a versenyre mert újonnan alapított Klánunkban szokássá váltak a tournamentek es az egyéb házi bajnokságok. A csapatom nem mondanám hogy összeszokott, kivéve én és a bátyám, de a többiek is tudják követni az észjárásunkat. Egy csapat akkor jó ha régóta ismerik egymást a tagok és nincs szigor, vagyis hogy meg tudnak egyezni, rögtönözni tudnak ha kell es figyelni egymás szavaira. A tournamenteken a top 32-ben általaban benne vagyunk vagy tovább jutunk.
CST molnitomi
CST adim99
CST vacsata
CST theparanormal
TR Norbyy_14
TR NB_hun
MINDÍG A -TEK- [(M)-TEK-]
CSK TNT1324 A Mindíg a -TEK- csapatkapitánya TNT1324 már 2013 óta játszik a játékkal. Tanuló, 17 éves, csapata szintén a korosztályából került ki. Véleményük szerint jó az összhang közöttük.
CST Bence3
CST Laci_hu
CST Vodka_leffii_145
CST xXRONI2001Xx
TR 007Peter
TR matet2001
MÓKUSOK [MÓKUS]
CSK ZoliP_2015 A Mókusok csapat tagjai vagyunk. A csapat sok névváltoztatáson esett át az elmúlt időkben, de végül a Mókusok név ragadt ránk. Azért jelentkeztünk, mert szeretünk versenyezni és nem utolsó sorban csapatban játszani. Nemrég kezdtünk el együtt játszani, a csapatnak nem mindenki állandó tagja, de reméljük mostantól mindenki az lesz. Az elmúlt egy évben nagyon jó eredményeket értünk el WML-en és WG-s kupákon, de inkább a WML-es győzelmekkel dicsekedhetünk. Szerintünk a csapatban az összhang és nem mellesleg a csapatjáték a legfontosabb!
CST Famous_Kroko
CST kami5555
CST DarthDani
CST _Ulti_The_One_And_Only_
TR Veronto1
TR HUNgooombaa
NEXT THANKS [NT]
CSK prpeter8 A Next Thanks csapatkapitánya a barátlistájáról válogatta össze a csapatát. Elsősorban olyanakat keresett meg, akiket érdekel a verseny, de már klán szinten is játszottak együtt. Elmondása szerint, mindig is érdekelték a többfős versenyek (főleg a támadás/védekezés játékmód), ezért is jelentkezett, illetve megtetszett a pénznyeremény is amire 10-15% esélyt lát megszerezni, de az aranyat is szívesen bezsebelik. Bár az egész csapat együtt még nem igazán játszott, Yankee_wild-dal már voltak másodikok az utóbbi WML kupán. Szerinte egy csapat akkor jó, ha olyan játékosok alkotják akik átlátják a helyzetet, nem bonyolódnak bele előnytelen szituációba, hanem megvárják a segítséget, előre gondolkodnak, illetve fontos még a kommunikáció is, no meg a taktika!
CST Yankee_wild
CST Joci717
CST beni0012
CST PanzerkampfwagenVIB
TR Taurosz
TR Horri_sniper
PANZERBETYÁR [PANZER]
CSK Tóth Ádám -
CST Borsos Imre
CST Bíró Bálint
CST Dankó Bálint
CST Rácz Luki
TR Berta Botond
TR Berta Bendegúz
POSZÁTÁK [P-HUN]
CSK 19banlex93 A Poszáták klán tagjai vagyunk, 4 fiú, 1 lány + a két tartalékosunk is fiú. Az esélytelenek nyugalmával indulunk, szeretnénk tanulni a versenyből, nálunk jobb csapatokkal fogunk összekerülni, a csaták videóit utólag kielemezzük, profitálunk belőlük. Valamint összekovácsoló ereje is van egy ilyen versenynek, a tavalyi vicces pillanatait azóta is emlegetjük, szállóigévé vált a tagok között. 2-2,5 éve játszunk együtt. Két versenyen voltunk, a WOT Magyar Liga rendezte őket, egyiken nem értünk el helyezést, másikon nyolcadikok lettünk. Hogy mitől jó egy csapat? Tiszteljük, szeretjük egymást, inkább vagyunk baráti társaság, mint klán. Ismerjük egymás magánéleti dolgait, napi szinten osztunk meg fényképeket a napunkról a klán chat-ben, tudjuk, hogy melyik tagunk mit szeret, mit tanul, hol dolgozik, hogy hívják a gyermekét. Bármikor hívhatjuk egymást ha gondunk van, vagy jó dolog történik velünk. Személyesen is találkoztunk már, most volt a klán találkozónk nyáron, együtt ettünk, aludtunk, programokat csináltunk. Fél szavakból megértjük a másikat. Ez a játékban is sokat számít, tudjuk ki heavy-s, ki jó spotterekkel, kire lehet rábízni hogy rámenjen egy tankra, s ki maradjon hátul.
CST Bambali
CST Zrinyi_2015
CST halo19977
CST Zolki
TR snipe87
TR ForestShadow
PRO KOKKS [PK]
CSK kamark -
CST pr0birka
CST Blizid
CST Csicso
CST _Puskas_10_
TR HunLaszlo
TR -
PUSHING DAISIES [PD]
CSK Exo_xD -
CST Milti_xD
CST Punisher_xD
CST RedL1ne_
CST GosztonyiPRO_The_Animal
TR Crush_11
TR Angyal_Kiraly_47
QUAKKAS [KVK]
CSK RageTime_Switched_ON Csapatunk M-B-Z-s és TRIGG-es tagokból tevődött össze ismeretség alapján. Mivel mindannyiunk lételeme a játékon belül a kompetitív szektor, a klánok nyújtotta játékmódokon túl más formátumban is ki szerettük volna próbálni magunkat. Ezért a verseny meghirdetése után pár nappal már meg is volt a felállás, mely ezelőtt nem létezett, tehát közös trainingekkel igyekeztünk összecsiszolódni. Közülünk eddig tényleges ESL tapasztalattal csak Midnight és én (Rage) rendelkezünk, kürölbelül egy teljes évig majdnem minden hétvégén indultunk a megboldogult Southteast 7v7 sorozaton, illetve Go4WoT kupákon, ahol többször a legjobb magyar csapatként végeztünk. Azonban az 5v5 formátum kis túlzással mindannyiunknak teljesen új! Szerintünk egy csapat jó működéséhez szükséges némi alaptudás egyénileg, megfelelő tankállomány, hogy ne a ez határozza meg a taktikát, hanem fordítva. Mégis a legeslegfontosabb dolog a motiváció. Motivált tagokkal sokkal könnyebb egy traininget vagy megbeszélést összehozni, mert többet tudnak érte beáldozni, mint egy majdhogynem közömbös játékos. Illetve a meccs végéig hisz benne, hogy nyerhet, még ha tudja is, hogy nem. És tapasztalatból mondom, ez néha bejön!
CST _Midnight_Shadow_
CST penge99
CST bojli25
CST Night_V_aRe
TR Danacska09
TR 12TopGun
ROZSDAMARÓK [R-M-K]
CSK balint0805 -
CST ALi3n_x3 
CST Lasszo 
CST ragadozo75
CST szingularati
TR balazs891
TR pusztito99
RUSH B [RUSH]
CSK Im_deadpool A csapatunkat főleg régi WML-es játékosokból barkácsoltuk össze. Tagjaink joggal mondhatóak sokat megjárt tapasztalt játékosoknak (+Pro__kebab). Kedveljük a nehéz, szoros meccseket, amik egy kis izgalmat raknak mindennapjainkba, de a gyors, pörgős meccseket se vetjük meg. Megpróbáljuk a versenyen majd a lehető legjobbat kihozni magunkból, természetesen ahogy skilljeink ezt engedik. Az egész csapat úgy augusztus környékén alakult és ismerte meg egymást. Azóta rengeteget csapatoztunk és turnéztunk együtt, bár ez a csapat ebben a felállásban még nem vett részt egyetlen versenyen sem, viszont tagjai külön-külön számos versenyen lettek már díjazottak: Word of tanks Turnék (legtöbbször 3-4. Hely), WML (1-2-3. helyezés vagy rosszabb). És még régebben az ESL-nél is aktívkodtunk egy kicsit. Miért jelentkeztünk? Elsősorban hogy tiszteletünket tegyük Morphelo-nak. Másodsorban a díjazás is nagyon vonzónak igérkezik. Plusz a hírnév se állna rosszul. És hogy mitől jó egy csapat? Egy csapat attól jó, ha örrömmel játszanak együtt, nem szidjuk a másikat ha hibázik. Végezetül, barátok lettünk ez idő alatt, az életünk egy elég nagy részét adtuk oda egymásnak, kötelességünk támogatni, segíteni egymást.
CST kramfi
CST Randomplayer98
CST Akos25_7_the_winner
CST Pro__KEBAB
TR Mr_Tejeskave
TR __HEAT
SÖTÉT LÉGIÓ [S.L.]
CSK Halowars12 Mi egy baráti társaság alkotta csapat vagyunk, kik nem riadnak meg a kihívásoktól. Jelentkezésünk oka mint mindenki másnak, nyerni (meg persze funolni egy jót a magyar közösséggel :P Őszintén megmondva elég friss ismeretségek vannak a csapaton belül (konkrétan vannak 1-2 hetesek, de azért vannak régebbiek is). Nekünk ez lesz az első magyar versenyünk, de a csapatból páran voltunk együtt WOT tier 6 és 8 versenyeken is. Legjobb eredményeink Tier 6-ban a top 16, Tier 8-ban a top 32. Szerintünk az a jó csapat, ahol megvan a jó hangulat, az egymásért való küzdelem, kitartás meg persze az egymás iránti kölcsönös bizalom és tisztelet. Csapatunk az elhamarkodott összeállítás ellenére jól tud kommunikálni, ami a mi nézőpontunkból nézve nagyon fontos. A srácok hallgatnak a vezetőre és nem hadakoznak egymással a csatatéren. Még ha tank vagy esetleg tapasztalati előnyünk nincs is, nekünk nem a győzelem a fontos, hanem az hogy egy jót szórakozzunk a magyar közösségen belül.
CST Benijedi
CST bencec99
CST _monitor_gotE100
CST legokalmi
TR Majlan90
TR tengerek_birodalma
SPEEDFIRE [SF]
CSK Ludas24 Sziasztok! Mi az ELLEN klán tagjai vagyunk. A mi csapatunk a SpeedFire! A versenyre a kihívás miatt neveztünk és természetesen az impozáns fődíj sem volt utolsó szempont, mikor kitőltöttük a nevező űrlapot. Több mint egy éve játszunk együtt. Eddig a Wargaming tournamentjein és a WML kupán szerepeltünk, ahol már többször voltunk az első csapatok között. Véleményünk szerint attól jó egy csapat, ha a tagok között nem csak közös cél van, hanem összhang is és barátság, mert akkor tudnak megbízni egymásban.
CST benny13444
CST magusfranklin
CST Dzsozef13
CST 98xtank
TR kevin320320
TR BigFritzGT
THE A+ TEAM [A+]
CSK kenny1220 -
CST kirajvokcsa
CST Frici1234
CST santaclaus1996
CST bashunter1998
TR corame
TR Baldor07
TRIGGR [TRIGG]
CSK AlkorQua Egy baráti társaság vagyunk, akiket nem a számok éltetnek, hanem a barátok és a játékélmény. A jó társaság és a játékélmény miatt jelentkeztünk a bajnokságra. Mitől is jó egy csapat? Szerintünk a jó baráti társaságtól.
CST Dani2999
CST D_N_ASH
CST DDeziigner
CST suxika
TR QUlNC
TR Seriouzhnya
ULTRANOOBS [UTNBS]
CSK Szlaci07 -
CST Elefantx
CST Rajnicsma
CST bendi008
CST hamitomi
TR DaniKatona1
TR -
UNICA [UNICA]
CSK Hores78 Mindannyian a Yummy klán tagjai vagyunk, a csapatunk jó része fiatal tanulóból áll, kiegészülve két „veteránnal”, ami inkább a korra vonatkozik, nem a játékkal való hosszú kapcsolatra. Helyrajzilag az ország szinte minden területéről van játékosunk, sőt, van aki kint él/dolgozik külföldön, így mondhatom, hogy a WOT köt össze bennünket. Jelen formájában a csapatunk nemrég alakult egy klánon belüli verseny meghirdetése miatt, és mivel a Morphelo Bajnokság szinte ugyan olyan kiírással, feltételekkel kerül megrendezésre mint a klán kupánk, így jött a felismerés, hogy miért is ne indulnánk el ezen a versenyen? Eddig még nem vettünk részt hasonló megmérettetésen, „első bálozók” leszünk a versenyen. Véleményem szerint a jó csapat az a közös munka gyümölcse, ami áll a taktika közös kidolgozásából, a játékon belüli összhangból, a játékon kívüli, sokszor baráti kapcsolatokból. Ehhez nem árt a közös érdeklődés, hasonló mentalitás, ha az eredményességről van szó, némi maximalizmus, és persze kell egy jó kapitány, aki megteremti az összhangot. Mi még az „út” elején tartunk, de az irány úgy gondolom jó. Mivel nincs még tapasztalatunk, az elvárásaink is inkább magunkkal szemben megfogalmazottak, próbáljuk majd a legjobbat nyújtani.
CST Phepsy
CST artu70_HUN
CST gmarek99
CST Winters101
TR _drezda_
TR Atesz__1994
VÉN TINÉDZSEREK [VENTI]
CSK MPeter71 A VENTI-Vén Tinédzserek klánjának tagjai és volt tagjai az egész megemlékezés legkorábbi, és legnagyobb számú támogatói, akik a tavaly őszi megemlékezés mögé álltak. Mivel a verseny idén lett először kiírva, és ehhez hasonló klánon belüli játékunk már volt, így természetesen ezen a versenyen is részt szeretnénk venni. A VENTI tagjai 95%-ban 25 év feletti családos emberek, akik nagyrészt este 8 után tudnak gép elé kerülni, amikor már a munkán és családi feladatokon túl vannak. A játékot hobby szinten űzzük, és ugyan próbálkoztunk CW-n is, inkább a csapatos megmozdulások közül az SH csatákat részesítjük előnyben. Egy ilyen játék azonban kihívás mindenkinek, ugyan kevés az esélyünk a végső győzelemre, szeretnénk megméretni magunkat a nagyobb csapatok ellen is, így emlékezve a verseny névadójára.
CST atus7377
CST nazo0901
CST 18Roli18
CST Sunhair
TR pkrusi
TR BlackLotus_HUN
ZEBU [ZEBU]
CSK Gajdi8 -
CST ArtieCsoka
CST Luczy_Richard
CST slash780625
CST totya_hungary
TR parajpurej
TR szmotyi
Megjelent: 4468 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 15 október 2017 15:07
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MPeter71 · 11 hónapja
  [quote name="Jacktor"]NomaxXx üzeni, hogy nem kell már senkinek külön regisztrálnia, a nevezési űrlap kitöltése elég volt.[/quote]
  Köszi, még "épp időben" tette ezt közzé.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 11 hónapja
  NomaxXx üzeni, hogy nem kell már senkinek külön regisztrálnia, a nevezési űrlap kitöltése elég volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pkrusi · 11 hónapja
  csókolom, térdelnék a regisztrációs linkért. bőnyállal. őszintén

  ez lenne?

  https://challonge.com/hu/users/new
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  · 11 hónapja
  Azért jó látni, hogy a videókból már esetleg ismert játékosok indulnak a bajnokságon, kamarktól kezdve Ultin át egészen Seriouzhnya-ig, hogy klán társaimat már ne is említsem !!
  Úgy gondolom hogy ezen elindulni már önmagában is szép és nemes tett, és bár pénzdíj vonzó de személy szerint nagyon örülök, hogy 32 csapat indul!
  Sok tiszta célpontot Mindenkinek !! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  treffhetes10 · 11 hónapja
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]Kár, hogy már a 3. körben lényegében meglesz a döntő... :-*[/quote]
  Miért? Még nem biztos, hogy lenyomjuk a Trigg-et. :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 11 hónapja
  Kár, hogy már a 3. körben lényegében meglesz a döntő... :-*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  NomaxXx
  • Admin
  · 11 hónapja
  Javítva
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 11 hónapja
  Én (Seriouzhnya) lemaradtam a TriggR felállásából :'(
  Bodzy: el lett küldve, NomaXX vissza is igazolta.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  · 11 hónapja
  Serius nincs benne??? Alkor nem küldte el a módosítást az email címre???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ergil · 11 hónapja
  Sok sikert mindenkinek!

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.