Jelenleg 474 vendég és 15 tag online

csütörtök, 05 október 2017 12:16

I. Morphelo Bajnokság - Szabályzat változás

Írta:
Értékelés:
(32 szavazat)
15 hozzászólás

A Bajnokság szabályzata a következő két új ponttal bővült:

 • Prémium tank választása nem engedélyezett
 • Climb/Boost: A hivalatos WG által kiadott minitérképeken elsötétített pozíciókban tartózkodás szabályellenes és sportszerűtlen magatartás.
Megjelent: 2904 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 05 október 2017 12:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 11 hónapja
  Nem csalodtam Lacika isteni gondolatok.
  Minek is nézzünk sporteseményeket hiszen Cseh Laci úgyis legyőzne ha én is csobbannék. Vagy a Barcelona focicsapata is örulne ha kutyulnank oket random valami hulladek csapattal, hiszen véletlenül sem a betanult begyakorolt csapatjatek szepesege miatt nezi oket tobb 10.000ember..:)). Ezeket az otleteket hagyjuk mar meg a falunapra ahol 4palinka utan barki befer a palyara es a reszvetel a fontos a barati tarsasag es a jatekelmeny erre ott a random keverednek a jatekosok eléggé es utalja is mindenki... Sok elvezet nincs benne ahogy nezed mennek a tankok minden iranyba mint afféle balkáni közlekedésben. Se koncepció se gondolat.

  Alapvetően az a szépsége az egesznek, hogy komoly megmozdulás volt egy cél érdekében. Egymás mellé alltunk es mindenki hozzatette amut tudott. Sok ember munkaja es penze fekszik abban, hogy jol erezze magat a közösség es picit talan összekovacsolodjon vegre. Emellett mint minden versenyben lesz győztes es ne gondoljuk azt, hogy ezt ugy valasztja majd ki barki, hogy kihuzzak a kalapból a nevet. Az a tombola... :). Az nyerjen már ekkora jutalmat aki szep, szórakoztató csapatjatekkal felulkerekedik az ellenfelen es megtapsolhatom érte.

  Élőben is megnézném ha nem lennek eppen külföldön es jo lenne latni arcokat a nevek mögött.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  NomaxXx
  • Admin
  · 11 hónapja
  Srácok! Mindenkinek köszönjük a kommenteket. Ezzel az egész Emlékversennyel és Bajnoksággal az a célunk, hogy a lehető legtöbb embernek nyújtsunk lehetőséget, hogy részt vehessen ebben a megemlékezésben, ahol a wotos közösségünk egy tagjára Ronira (Morphelo) emlékezünk.

  Idén a Bajnoksággal pedig, azokat is szeretnénk megszólítani, akik csapatban szeretnek játszani, legyenek azok profik vagy akár kezdő játékosok. A lényegen nem változtat, hogy ki nyer, vagy ki a legjobb, kinek van több WN8-a, a legfontosabb maga a Közösség.

  Ennek fényében én a részemről nagyon szívesen várok, minden ötletet és építőjellegű véleményt, amit későbbiekben hasznosítani tudunk
  Ha gondoljátok küldjétek el az észrevételeiteket az info@wotinfo.hu címre, hogy egy helyre tudjuk ezeket összegyűjteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  plutoka · 11 hónapja
  Bodzy, a lenti ötlet felhasználásodat tovább gondolva a TV-tekben ( ahol szakoszozás volt legutóbb tervezve) vagy a következő streameseket összefogó "event"-be lehetne elsütni. Legutóbb is mókás volt a streamerek ellen játszani, de ha legközelebb akár kisebb csapatokban, velük lehetne vegyiteni a nézőkat, akár összeszámolással megfúszereve... erre beneveznék
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 11 hónapja
  @Lacika: így is ott van könnyítésnek a kisebb csapatok számára a Tier 8-as hadszíntér. Képzeld el, mi történne ha 7v7 7/70 lenne a formátum...
  Mellékelt ábra: [img]https://i.gyazo.com/9bdb5a0b5ce5a22f4cf4afc9e355ad7b.png[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 11 hónapja
  Igazad van, jó ötlet. Szervezd meg. :-) Valószínű találsz rá vállalkozókat. (Kit kihívásból, kit elégtétel vétel végett.) :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 11 hónapja
  Van még ilyen ötletem, hasonló, 1 profi játékos vs 2 aztán ha sikerül, akkor 3 random ellenfél. Lehet akár 4-5 is, de szerintem az már túl sok, bár ki tudja, látni replay-ben ennél durvábbakat is. Na az ilyen csatákat szívesen megnézném, az igazi látvány WoT lenne és kihívás is mindkét félnek :-) Közvetíteni is egyszerűbb lenne a profi játékos szemszögéből. Ott látná közben az néző (a játékos természetesen nem), hogy mivel próbálkoznak az ellenfelek, ez tényleg izgalmas lenne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  · 11 hónapja
  [quote name="Lacika222"]
  Ezért gondoltam arra, hogy máshogy kéne ezt megfűszerezni, például úgy, hogy akár a jelentkező közül véletlenszerűen összeállítani csapatokat úgy, hogy megközelítőleg egyenlő játék erejű 15-20 csapat essen neki és tényleg abszolút kiszámíthatatlan, hogy ki fog nyerni. Nyilván probéma ezzel is lenne sok, mert pl döncike154 jelentkezik, de b.szik elmenni a versenyre, akkor mi legyen stb, de ki lehetne ezt találni szerintem.

  [/quote]

  Ez tetszik, viszont ez inkább egy amolyan közönség találkozón tudnám elképzelni, ahova meghivnánk pár nagyon jó játékost, mondjuk minden csapatba 2-3-at és a többi játékost pedig akár sorsolással választanánk ki a jelentkezők közül.

  jÓ TIPPET ADTÁL ! :rofl: :taps:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 11 hónapja
  [quote name="bodzy"]Lacika ! Értettelek, nem ezzel volt a gond! Átlag játékos Józsinak ott az emlékverseny! Vérprofi Gézának ott a bajnokság!
  Igyekeztünk mind a versenyszámok kialakításánál mind a bajnokságnál úgy intézni, hogy a lehető legnagyobb közönség részére tudjunk elérhetővé tenni nyereményeket. A bajnokságban még a 16-is kap jutalmat![/quote]

  Ez része tiszta és elisméresem a szervezésért és a jutalmakért. Nekem a WoT versenyekkel van egy olyan problémám, hogy a győzelem érdekében betömörülnek a jó játékosok 1-2-3 csapatba. Ezzel nem lehet mit tenni, ha a verseny jellege ilyen, akkor ez történik. A másik probléma, hogy a WoT verseny csaták meglehetősen unalmasak egy nézőnek, kevés az akció, nehezen közvetíthetőek mert ha mégis történik valami, akkor több helyen egyszerre. Még egy profi kommentátor se tud ezen segíteni, ilyen a WoT. Emlékszem milyen örvendezés volt, amikor fenn ragadt a sziklán a srác és végre történt valami váratlan és látványos dolog.

  Ezért gondoltam arra, hogy máshogy kéne ezt megfűszerezni, például úgy, hogy akár a jelentkező közül véletlenszerűen összeállítani csapatokat úgy, hogy megközelítőleg egyenlő játék erejű 15-20 csapat essen neki és tényleg abszolút kiszámíthatatlan, hogy ki fog nyerni. Nyilván probéma ezzel is lenne sok, mert pl döncike154 jelentkezik, de b.szik elmenni a versenyre, akkor mi legyen stb, de ki lehetne ezt találni szerintem.

  Ez csak gondolat volt, se több se kevesebb.

  A WGL-t se nézem még a bónuszkódok miatt sem már jó ideje, mert nem érdekel, hogy a NaVi nyer vagy éppen pontot veszít valaki ellen vagy véletlenül valaki megnyeri előttük. Félóránként letolnak egy 10 perces csatát, amiben 8 percig nagyjából csak helyezkedés történik. Ezért sajnos maga a verseny dögunalmas lefolyású egy néző számára, akiknek a használt taktika nem érdekes tényező annyira, hogy lerágjam az ujjamat a várakozás fél órájában, hogy most balra mennek vagy jobbra. A WoT-ban egy dolog lehet érdekes, hogy ki fog győzni, de ha az meg előre borítékolható, akkor mi marad? Maradnak a váratlan események, ha valaki fennragad egy legálisan bejárható sziklán vagy felrobbant egy ellenfelet, ilyesmi jelenti az izgalmat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RageTime · 11 hónapja
  Sziasztok

  Ha jól értelmezem, akkor az a rész, ami nincs levédve kővel vagy láthatatlan fallal, oda szabad menni. Gondolok itt Ghost Town bal felső sarkára és mondjuk Mineson az A8-as részre. Akkor azok továbbra is engedélyezettek?

  Köszi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 11 hónapja
  A hegyikecskézés így megszűnik :-)

  Ezekkel a versenyekkel nekem egy problémám van, olyanok, mint a Bundesliga, hogy még el sem kezdődött, de borítékolható a győztes, ergó sokan el sem indulnak emiatt, meg a nézőknek is kevésbé izgalmas látvány, hogy a (fél)profik elverik az amatőröket, ami kb a borítékolható eseménysor lesz.

  Egy olyan verseny lenne igazán érdekes, ahol a csapatok átlagos wn8 szintje nem térne el jelentősen. Egy sávot kéne meghatározni. Ez nem zárna ki senkit, de nem lehetne csupa jó játékosból egy csapat, hanem vegyesen. Több csapatban indulhatnának azok, akik most egy helyre tömörülnek. Egy ilyen verseny már hozna valódi izgalmakat és érdekességet. Fogjuk fel úgy, mint a fizetési sapka az NBA-ben.

  Természetesen ilyen nem lesz soha, ergó a részemről nézni nagyon nem fogom, mert kb a nevezés után már borítékolhatjuk a végeredményt, de legalábbis a top1-3-t nagyon jó biztonsággal, ahogy minden WoT-os versenyen is megtörténik. Sajnos, azt kell mondjam, mert így a versengés maga meg is szűnt és maximum a hardcore szurkolók élvezik ezt.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.