Jelenleg 424 vendég és 6 tag online

2017. szeptember 21. 13:00

A Morphelo Emlékversenyről és Bajnokságról néhány szóban...

Írta:
Értékelés:
(40 szavazat)
4 hozzászólás

Morphelo (Roni) személyében Közösségünk egy kiemelkedő alakját veszítettük el 2016. június 20-án, amikor is életének 28. évében tragikus hirtelenséggel távozott el közülünk. Sokak barátjukként tekintettek Rá, Közösségünk építéséhez pedig példás emberiességével, önzetlenségével és segítő szándékával járult hozzá jelentős mértékben.

Mivel méltóképpen szerettük volna emlékét megőrizni, és egyúttal tisztelegni is előtte, ezért 2016 őszén megrendeztük az I. Morphelo Emlékversenyt, mely addig nem látott mértékben mozgatta meg Közösségünket (azaz Titeket), akik egy emberként álltak be a kezdeményezés mögé támogatásukkal.

Mivel az I. Emlékversenyt óriási érdeklődés övezte, ezért idén, 2017-ben már egy - hazai szinten eddig nem látott mértékű díjazással indított - online-offline Bajnoksággal is kiegészítjük azt. Az I. Morphelo Bajnokság lehetőséget nyújt majd azoknak is hogy megcsillogtathassák képességeiket, akik inkább csapatban és csapatok ellen keresik a kihívásokat. Az 5v5 Bajnokságon a sorsolást követően a csapatok egyenes kieséses rendszerben, online (azaz otthon a gép előtt ülve) küzdhetnek majd meg egymással, végül a döntőben jutott legjobb 4 csapat offline, azaz egy élő rendezvény keretein belül mérkőzhet majd meg egymással és alakíthatja ki a végső sorrendet.

Megjelent: 3120 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. szeptember 21. 14:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szete58 · 2 éve
  Bár Európa ezt nem érdemli meg... de nagy E, b(B)odzy, pls.! :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hálószakasz · 2 éve
  Gratulalok az elert eredmenyekhez, sok sikert a jovore nezve! Igazan nemes, hagyomanyteremto elgondolas volt elinditani az Emlekversenyt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  H65vup · 2 éve
  Hajrá! Nagyon várom a részleteket..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 2 éve
  A cikkből kimaradt, de 5 v 5-ben fognak zajlani, és tényleg nem hogy hazai szinten, de talán európában is egyedül álló a díjazás.....
Tovább a kategóriában: « Köszönetnyilvánítás

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.