Jelenleg

30
látogatónk van

2017. szeptember 21. 13:00

A Morphelo Emlékversenyről és Bajnokságról néhány szóban...

(42 szavazat)

Morphelo (Roni) személyében Közösségünk egy kiemelkedő alakját veszítettük el 2016. június 20-án, amikor is életének 28. évében tragikus hirtelenséggel távozott el közülünk. Sokak barátjukként tekintettek Rá, Közösségünk építéséhez pedig példás emberiességével, önzetlenségével és segítő szándékával járult hozzá jelentős mértékben.

Mivel méltóképpen szerettük volna emlékét megőrizni, és egyúttal tisztelegni is előtte, ezért 2016 őszén megrendeztük az I. Morphelo Emlékversenyt, mely addig nem látott mértékben mozgatta meg Közösségünket (azaz Titeket), akik egy emberként álltak be a kezdeményezés mögé támogatásukkal.

Mivel az I. Emlékversenyt óriási érdeklődés övezte, ezért idén, 2017-ben már egy - hazai szinten eddig nem látott mértékű díjazással indított - online-offline Bajnoksággal is kiegészítjük azt. Az I. Morphelo Bajnokság lehetőséget nyújt majd azoknak is hogy megcsillogtathassák képességeiket, akik inkább csapatban és csapatok ellen keresik a kihívásokat. Az 5v5 Bajnokságon a sorsolást követően a csapatok egyenes kieséses rendszerben, online (azaz otthon a gép előtt ülve) küzdhetnek majd meg egymással, végül a döntőben jutott legjobb 4 csapat offline, azaz egy élő rendezvény keretein belül mérkőzhet majd meg egymással és alakíthatja ki a végső sorrendet.

Megjelent: 6492 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. szeptember 21. 14:40
Tovább a kategóriában: Köszönetnyilvánítás »
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.