Jelenleg

39
látogatónk van

2017. február 23. 13:30

Az új stronghold mechanizmus bevezetésének menetrendje (by CrawlingChaos)

Írta:
(14 szavazat)
4 hozzászólás

Az új Stronghold/Erődítmény mechanizmus bevezetésének menetrendje:

  • 1. szint (február 23.): A 9.17.1 verzió indulásával a Stronghold mód karbantartás céljából leáll. Egy napot igényel, hogy az adatokat begyűjtsük, és kompenzáljuk a játékosokat az elvett/felfüggesztett Épületekért és Harci Tartalékokért.
  • 2. szint: A Stronghold a Skirmish (Csatározás) móddal tér vissza (teszt üzemben). Újra hozzáfértek az épületekhez (építés és fejlesztés) és az Erőforrásokhoz (termelés és felhasználás/aktiválás). Az új Advances (Támadás/Előrenyomulás) mód még nem lesz aktív.
  • 3. szint: A Csatározások újra teljes funkcionalitással térnek vissza, a Támadás mód teszt üzemben.
  • 4. szint: A támadás mód is újra teljes üzemben működik majd és felfedjük az új War Games (Háborús játékok) módot, egyelőre teszt üzemben.
  • 5. szint: Ha úgy látjuk, hogy a War Games is simán működik, teljes körű bevezetésre kerül, ezzel a Stronghold újra dolgozott változata teljessé válik.

A 2-5. szintek éles indulásának ütemezése a korábbi szintek tesztjeinek sikerétől függ.

Az Épületek és a Tartalékok átmozgatása

Épületek

A War Department és Quartermaster Unit eltávolításra kerül, mivel nem lesz rájuk szükség. Egyetlen más megépített épületet sem fog érinteni ez a változás, mindegyik megmarad és megőrzi az épület korábbi szintjét.

Mivel a fosztogatásokra nem lesz a továbbiakban lehetőség, a továbbiakban semmi sem fogja csökkenteni az épületek tartósságát (durability), így ez épületek ezen jellemzője is kikerül a Stronghold-ból. Jó hír azoknak, akiknek az épületeit 20%-os szint alá bontották, hogy az épület újra működőképessé válik.

Tartalékok

Ha az épületeitek tartalékokat termeltek, ez a verzióváltással leállításra kerül. Meg fogjátok kapni az a mennyiségű kockát, amit ráköltöttetek. Ez a mennyiség az új közös Stronghold Raktárba (Storage) kerül, ami kiváltja az egyes épületek különálló tárhelyeit.

Minden olyan Kocka (Ipari erőforrás), amit eddig az épületekben tároltatok, 2,5x szorzóval kerül a közös Stronghold raktárba. Tehát ha például az épületeitekben összesen 5000 kockát tároltatok szerteszét, akkor 5000x2,5=12.500 kocka kerül az új közös Tárhelybe.

Ha indítottatok a verzióváltás előtt Különleges utasításokat és Evakuációt (Special Instructions and Evacuation), akkor azok kocka értéke is bekerül a közös Tárhelyre.

Mivel a Fosztogatások és a kötelező csaták a múlt ködébe vesznek, a War Department és Quartermaster Unit épületekre sem lesz többé szükség. Nem akarjuk, hogy ezek megszüntetése rosszabb helyzetbe hozza azon klánok gazdasági jólétét akik megépítették, ezért biztosítani akarjuk a gondmentes átállást az új setup-ra. Akik megépítették ezeket az épületeket, azok a tartalékok tekintetében legmagasabb szintű kompenzációt kapják. Például ha 9-10. szintű épületetek volt, akkor a fejlesztett rendszer szerinti legmagasabb szintű 11-12. szintű tartalékokat fogtok kapni (9. szinten 11, 10. szinten 12-es szintűeket).

Az új setup-nak megfelelően átdolgoztuk az épületek építésének és a Tartalékok aktiválásának költségét is. Ezekről külön olvashattok a Stronghold Útmutatóban.

A Gazdasági tartalékok több jövedelmet fognak hozni klán csatákban, mint random csatákban, míg a Csata tartalékok a kocka termelést fogják befolyásolni Csatározás és Támadás módokban egyaránt. Ha tehát igazán sokat akartok akasztani, válasszátok a klán csatákat!

A csapatösszetétel Csatározás és Támadás módokban

A 9.17.1 tesztekből származó információk alapján átgondoltuk, hogy a 10v10 formátumot 7v7 formátumra cseréljük a tier 8-as stronghold csatákban. A 10 tankos formáció sokkal népszerűbbnek mutatkozott a játékosok körében. Nem akarjuk a játékélményt csökkenteni, ezért ha tier nyolcas csatákat választanátok, továbbra is 10 tankból álló osztagokkal indultok csatába. Értelemszerűen hatos szinten marad a 7v7, tízes szinten a 15v15 formáció.

Végezetül: csak a tízes szintű tankokban indulhattok majd a Támadás módban!

Utolsó megjegyzés

A változásokkal egy időben a továbbiakban nem kerülnek kiosztásra a következő medálok: Skirmisher, For Decisive Battles, Capturer, Fortress Crusher, Retaliation

A korábban szerzett medálok a jövőben a Különleges Teljesítmények (Special Achievements) között jelennek majd meg. A Soldier of Fortune medál továbbra is elérhető lesz a Csatározások módban.

Utoljára frissítve: 2017. február 23. 16:23

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CrawlingChaos
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Tutyimutyi2"]"10v10 formátumot 7v7 formátumra cseréljük a tier 8-as stronghold csatákban."
    "Nem akarjuk a játékélményt csökkenteni, ezért ha tier nyolcas csatákat választanátok, továbbra is 10 tankból álló osztagokkal indultok csatába."
    Nah most akkor 7 vagy 10 darab nyolcas-t lehet bevinni?[/quote]

    Az angolban bizonyos dolgokat egyszerűbben (kevesebb szóval) lehet leírni akár egy tagmondaton belül. A magyar tekervényesen gondolkodik, ezért néha körmondatokba bonyolódik, ha nem akarja, hogy valaki belekössön. A lényeg, hogy ÁTGONDOLTÁK az a korábbi ötletüket/elképzelésüket, miszerint 7v7 formációra csökkentsék a tier nyolcas strongholdot, és mivel népszerűbb, marad a 10v10 formáció, ezen a téren minden marad a régiben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    fida91
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Tutyimutyi2"]"10v10 formátumot 7v7 formátumra cseréljük a tier 8-as stronghold csatákban."
    "Nem akarjuk a játékélményt csökkenteni, ezért ha tier nyolcas csatákat választanátok, továbbra is 10 tankból álló osztagokkal indultok csatába."
    Nah most akkor 7 vagy 10 darab nyolcas-t lehet bevinni?[/quote]

    Maradt ahogy volt, pedig engem érdekelt volna a T8 7v7. :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tutyimutyi2
    • Tankos
    · 7 éve
    "10v10 formátumot 7v7 formátumra cseréljük a tier 8-as stronghold csatákban."
    "Nem akarjuk a játékélményt csökkenteni, ezért ha tier nyolcas csatákat választanátok, továbbra is 10 tankból álló osztagokkal indultok csatába."
    Nah most akkor 7 vagy 10 darab nyolcas-t lehet bevinni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MPeter71
    • Tankos
    · 7 éve
    Köszönöm Imi a korrekt fordítást!
    Nekünk és szerintem sok másik közepes klánnak ez így egy nagy segítség lesz, hogy nem kell hajnalban kelni és védeni, illetve a top klánok nem tudnak ezentúl kifosztani senkit sem.
    Szerintem ez egy pozitív változtatás lesz, mivel aki támadni akar annak lesz elég kompenzáció a kockákat illetőleg, de a másik erőd nem fog sérülni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.