Jelenleg

16
látogatónk van

2016. december 8. 08:55

Wot Magyar Liga - Hétvégi kupák | FaceIT

Írta:
(9 szavazat)
Írj egy hozzászólást

Hamarosan újra beindulnak a hétvégi kupák!

Kisebb változás következik be a hétvégi versenyek lebonyolításában. Mostantól kezdve a FaceIT rendszerén keresztül rendezzük meg a kupákat. Ugyanúgy szombatonként 18 óra magasságában:

 

Ennek az oka, hogy így sokkal egyszerűbbek és pörgősebbek lesznek a kupák és nem mellesleg a díjazás is megemelkedik, azaz most már nem csak aranyat, hanem faceit pontokat is nyerhettek. A faceit pontokból a faceit boltban vásárolhattok magatoknak prémium tankokat, aranyat és akár még hardwereket is (például: monitort, fülhallgatót, billentyűzetet, stb.). Ezzel megvalósul egy régi célunk, vagyis most már a hétvégi kupákon akár tárgyi nyereményeket is nyerhettek.

Első körben tartunk néhány teszt kupát ahol mi szervezők is elindulunk, hogy versenyző szemszögből is tesztelhessük a rendszert. Az első ilyen kupa most szombaton kerül megrendezésre. Kérjük gyertek és segítsetek tesztelni! Mivel a FaceIT rendszere egyenlőre nem támogatja az 5v5 formációt ezért egyenlőre csak 3v3 kupákat tesztelünk. Az első ilyen teszt kupán nem lesz semmiféle díjazás, a későbbiekről még nem döntöttünk. A teszt kupákon elképzelhető, hogy külföldiek is részt vehetnek majd, de a normál kupákon csak magyarok vehetnek majd részt.

Amikor beregisztráljátok magatokat a FaceIT oldalára akkor fontos, hogy magyarként tegyétek! Mivel a későbbiekben nem tudtok majd részt venni a versenyeken. Aki már regisztrált itt tudja átállítani.

Amilyen hamar csak lehet átállunk a teszt kupákról a normál kupákra. Addig is kövessetek minket FaceIT-en, nehogy lemaradjatok a versenyekről!

Utoljára frissítve: 2016. december 8. 09:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.