Jelenleg 465 vendég és 7 tag online

2013. máj. 9. 15:52

Prémium tank visszavásárlása és visszafizetés

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
74 hozzászólás

Nem egy esetet hallottam, hogy valaki véletlenül eladott egy prémium tankot, amit nem szeretett volna. Eddig ezzel nem lehetett mit kezdeni, de most egyszeri alkalommal vissza lehet állíttatni egy prémium tankot a garázsba. Ha többet is sikerült eladni, akkor is csak egyet állítanak vissza.

Visszavásárlás folyamata:

Mit sok más esetben, itt is supporthoz kell fordulni: https://support.worldoftanks.eu. Az alábbi sablonban (kösz marchizornak érte) írjátok át a tank nevét és az eladás körülbelüli dátumát és ezt küldjétek el a levélben:

Hello!

I heard about this on-time opportunity on official EU forum. Ectar opened a thread, it says that I can get back my premium tank which was sold by an error.
I wish a restore.
Tank: <tanknév>
It was sold: <kb. dátum>, it was accidentaly.
I have the free garage slot and the credits for it.

Thank you.

Győződj meg arról, hogy van szabad hely a garázsban, és van annyi ezüst a fiókon amennyit kaptál az adott tank eladásáért (ha például egy type 59-et adtál el, akkor 1 500 000 creditet kaptál, amit elvesznek a tank visszaállításakor).

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ez a lehetőség csak prémium tankoknál lehetséges, ezüstért vásárolt tankokat nem állítanak vissza.

Véletlenül vásárolt prémium tank árának visszaszerzése

Itt is supporthoz kell fordulni: https://support.worldoftanks.eu. A levélben írd meg, hogy melyik tankról lenne szó, és, hogy nagyjából mikor vásároltad a tankot.

FONTOS! Ha játszottál az adott tankkal, de nem tetszett, akkor az nem számít véletlen vásárlásnak. Ez nem egy próbavezetésre ösztönző akció. Ennek a szolgáltatásnak azok a célszemélyei, akik egyből a véletlen vásárlás után értesítik a supportot, nem azok, akik hetekkel, hónapokkal előbb vették (kivéve ha a tank 0 csatával áll a garázsban). Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ez a lehetőség csak prémium tankoknál lehetséges, ezüstért vásárolt tankokat nem állítanak vissza. Sok sikert!

Forrás: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/244287-premium-tank-visszavasarlasa-es-visszafizetes/

Utoljára frissítve: 2013. máj. 9. 16:02
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.