Jelenleg 455 vendég és 4 tag online

2013. január 14. 11:41

Prémium tank elemzések

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
8 hozzászólás

Segítségeteket kérném a játékban elérhető prémium járművekkel kapcsolatban. Mivel nekem csak JagdTiger 8,8-am van, s így másról nem tudok részletes elemzést írni, ezért a Ti segítségeteket kérném ez ügyben:

Az elemzés a már meglévő JagdTiger 8,8 sémájára épüljön (alpontok, szempontrendszer, stb.). Részletes és egyben igényes munkákat várok (nyelvezet, képminőség, stb.). Amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak, azokat természetesen a szerző megjelölésével kiposztolom és bekerülnek a Prémium tankok menü alá. Ha esetleg egy tankhoz több elemzés is készül, akkor kiválasztom a jobbat vagy többől összeollózom a legjobb részeket (itt is forrásmegjelöléssel), de itt kommentben esetleg jelezhetitek ha elkezdtétek valamelyiket írni. Az elemzéseket Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várom, előre is köszönöm mindenkinek!

Utoljára frissítve: 2013. január 14. 11:55
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyi · 6 éve
  Szerintem tier5-ig prém tankot csak féláron vegyen mindenki! Elég gyakran le vannak árazva úgyhogy annyi a teendő, hogy ki várod és a churchillt megkapod 750 goldért. Tier6-ot meg tier7-et viszont nagyon ritkán (maximum évente 1-2x) áraznak le.. Van pár prém tankom (churchill, T-25, Ram2 meg egy pár tier3-as) és mindet féláron vettem. Váltogatva egész jó móka velük kreditet gyűjteni (jól is hoznak).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Ezzel nem rontasz semmit
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  István · 6 éve
  Rendben akkor töröld a hozzászólásomat légyszives. Mivel nem szeretném az oldal szinvonalát rontani. Köszönöm
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  A HAC-L-es oldalt ismerem, mivel a klánfőnököm írta a cikkeket, viszont én (mint ahogy fent le is írtam) más megközelítésből, más szempontrendszer szerint szeretném kielemezni a tankokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  István · 6 éve
  Üdv ! A Churchilll tipusu tankommal én egész pontosan 1554 csatát küzdöttem. Elöször a jó tulajdonságait irnám le. Olcsó tank 1500 ft nem egy nagy összegbe kerül. Nyilván a szervizköltsége is megfelelö. gyorsan lö csak kicsiket sebez. És már el is érkeztünk a hátrányaihoz. Lassu mind a csiga, támadni is egy horror vele. Esetleg vissza "vágtatni" a bázisra egy hegyes dombos terepen az brutális vállalkozás volt. Egyébként milliókat kerestem vele. Igaz pár hónap premót fizettem be. De a statomat is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blind · 6 éve
  A témával kapcsolatosan sok tapasztalatom van szinte mindenféle prémium tankkal olyan szempontból, hogy miközben játszottam rengeteggel találkoztam és tudok megerősítést írni gyengeségeikről, erősségeikről ilyesmik. Például tapasztalataim alapján szerintem a német tankokra eléggé jellemző az hogy ha szemből meglövik a hasán akkor kigyullad. Természetesen nem minden esetben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sid_the_sloth · 6 éve
  churchill 3-ról írhatok, mentem már vele vagy 500 csatát, szóval elég jól ismerem.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.