Jelenleg

15
látogatónk van

2021. december 10. 06:50

12.10. Adventi ajánlat: E 75 TS + napi küldetés

(5 szavazat)
9 hozzászólás

  VIII ⋅ E 75 TS ⋅ In-game ár: 9.700  ⋅ Shop ár: 10.800 Ft ⋅ Videó a tankról

Utoljára frissítve: 2021. december 11. 06:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018
    • Tankos
    · 2 éve
    Kiszivárgott adventi naptár nincs valahol? Eddig volt minden évben, hogy mikor mi várható.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gergelyradics · 2 éve
    e75TS avagy aki nagyot akar fingani az besz@rik! a legendás 9es E75ös hátsó szobában dugdosott kicsit fogyatékos kistestvére. míg a 9es dög képében megkapod a leges legjobbat amit a Vaterland hadiipara képes volt kiizzadni magából, ez a kis szeleburdi kistesó pontosan az aki sámlit rak a kis töplszi lábai alá, hogy azon is lábújhegyen állva nézhesse a nagytesóval meg annak a haverjaival az este 11 kor kezdődő light pornót. heavy tanknak van aposztrofálva, de ha ezt tényleg el is hiszed akkor az első pusztakezes parasztlengőzésnél lerugják a vesédet és kiverik 3 fogad.. sebességéből adódóan médium tanknak szódával elmegy viszont ha együtt csapatod az igazi medekkel akkor téged spottolnak egyből fel te kapod rögtön be az első lövést mert álca értéke (heavy tankként semmi) nincs. akkor mi is ez a tank? 2 éve van meg azóta nem jöttem rá! az ágyúját csak teljesen beszűkült állapotban érdemes elsütni akkor talál is. a löwével szemben itt nem tudsz alapozni arra, hogy ha pl tornyozok és el van dugva a pocak akkor túl nagy bajom nem lehet. cserébe totál kiszámíthatatlan, hogy éppen most milyen alteregóját kívánja mutatni neked. aki szeret NEM unatkozni és szereti ha a tankja mindig meglepi valami újdonsággal akkor vegye meg!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      kakszi.lajos
      • Tankos
      · 2 éve
      tökéletes leírás arról, hogy mi történik a mész a medekkel taktika esetén Ha szerencséd van, látod ki lőtt beléd és nem dobod el egyből a kupakot. A pályák többségén ez a taktika már nem játszik, mellesleg az igazi medek rég meghalnak, vagy áttörnek mire odaérsz. Egy Pershinggel is csak figyelek és lövöm ami marad vagy meghalok, ahogy rám esik a fél ellenség. 2k dmg fölé menni csoda. Ennek a 2 szélső torony tumorát nem lehet szándékosan ellőni, főleg ha mozog, mert a szórás egyszerűen egy fos és tuti mellédobja még 30m-ről is. De amikor te ülsz benne, akkor mindenki beüti 400m-ről még KV2-vel is. Na megéri megvenni? AE Phase I pt.2. Papíron beton torony, a gyakorlatban alap lőszerrel bontanak toronyfronton. Oh yeeaahhh! Éljen a hulldown!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fuel64
    • Tankos
    · 2 éve
    Sziasztok!A ládákból kipottyant némi arany,gondoltam megvenném. Szerintetek megérné, esetleg érdemes lenne várni valami "jobbra"???Köszönöm a válaszokat!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      hypo
      • Tankos
      · 2 éve
      Nekem is meg van a tank, de nincs róla jó véleményem. Talán azért, mert eddig nehéz tankként használtam, és lehet, hogy ki kellene próbálni turbóval (valószínűleg a 80 tonnájával jól lehet rammolni is), ahogy mások írták és közepes tankként használva.

      A legnagyobb gondom az ágyúval van, ami papíron pontos, de ennek semmi köze a valósághoz. Én azt mondanám, hogy még teljesen beszűkült állapotban SEM találja el a célt.

      Amikor dobozból megnyertem, örültem neki (csak az zavart, hogy a torony kétoldalt belőhető (60mm), és aki ismeri, be is lövi - de ezt is megértem, legalább változatosabbá teszi a játékot) de csakhamar kiábrándultam belőle, amikor megtapasztaltam, hogy gyakran közeli tankoknál gyenge pontot háromból ha egyszer, ha eltalál fullra beszűkülve. Nem vagyok egy sírós fajta, de emiatt egy igazán idegesítő tank, nem is szoktam vele játszani..

      Én a helyedben nem adnék ki érte pénzt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Joseph_Porta_HU
      • Tankos
      · 2 éve
      Más nevében nem nyilatkozhatok. Én pl nem ismerlek, nem tudom milyen tankok fekszenek neked, vagy milyen a stílusod. Láthatod, hogy 3 véleménynél is van különbség. Nálam az is közre játszhat, hogy érzek némi bizsergést a német tankok iránt, de nekem bejön. Ha van rá aranyad, akkor próbáld meg, de ha kételkedsz akkor inkább várj, és szerezz hozzá kódot 5-10 játék erejéig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018
    • Tankos
    · 2 éve
    Annyira nem adta, hogy becseréltem a Löwére....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 2 éve
    Ez egy jó tank, én személy szerint szeretem, tavaly nem lootboxos volt véletlenül? Már nem emlékszem, ahogy öregszem úgy megy el az eszem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Joseph_Porta_HU
      • Tankos
      · 2 éve
      Igen, akkor szereztem be én is. Turbóval kellemesen gyors, jó töltési idő ( a löwéhez és főleg a vk 75.01-hez képest mindenképp), és lehet vele aprítani a népet.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.