Jelenleg 204 vendég és nincs tag online

2021. február 20. 07:37

Top of the Tree: E 100 (02.20-03.20)

Írta:
(12 szavazat)
5 hozzászólás

50%-os kedvezmény

 • Pz.Kpfw. II
 • Pz.Kpfw. III Ausf. E
 • Pz.Kpfw. III Ausf. J
 • VK 30.01 (H)

30%-os kedvezmény

 • VK 36.01 (H)
 • Tiger I
 • Tiger II
 • E 75
 • E 100

Küldetések

Utoljára frissítve: 2021. március 20. 06:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 2 hónapja
  Tegnap megvettem az E75-t, nagyon felhasználóbarát. Még stockos, de szerencsére a tigris II lövegével is jól használható, nagyon pontos. Amit nem értek, hogy a top löveg is fel van oldva(csak alap toronyra nem rakható), elsőre azt hittem valamelyik másik, már végig tolt német ágról örökölte, de csak az E100 használja még azt a löveget...az meg még nincs kifejlesztve. Ez valami bug?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gergelyradics · 2 hónapja
  E100 mifelénk ahogy nevezik: "A PAPA" Rammer+vent+vstab kombót javasolnék, jómagam a iránta érzett tiszteletem és hálám jeléül mindenből már a bounty változatot tettem rá.Ez egy nagy "kocka" tehát a jármű és a torony szögelésének megértése és használata létfontosságú. A 2 különböző ágyú -gondolom- teljesen más más játékstílust igényel, én a szögelve hintáztatom és a 750es ágyúval (zömmel heat-tal) trade-elek stílust követem, mikor még én tanultam rajta annó a kis ágyú nem volt túl kompetitív..... Korábban a torony "pofáját" sz@rrá lőhették heat-tal, így most is könnyen beüthető, de érezhető a buff a járgány avatott kezekben egy könyörtelen mészárossá válhat. Tömegéből adódóan lökdösni, tolni nem nagyon tudnak ha Te oda akarsz állni valahova akkor odaállsz azt csók. Régebbi vagy tanult játékosok az ellen ammo rack érzékeny pontjait becélozva a 15centis ágyúval könnyen eldobathatják a kupakot, a modulsebzése kiemelkedő. A 15 centis ágyú nem tölt túl gyorsan ez tény, de nem is vészesen hosszan.. Jó taktika lehet a szögelt tankodat folyton mozgatva pattintgatni az ellent majd mikor ellövetted ráfordulsz és gutten morgen 750 minusz belőle majd ismét elkezdesz táncolni, a HASÁT REJTSD EL mert azt könyörtelenül átlövik (szögelés ezen is segíthet)Artyk imádják.Szerencsésebb ha egy szakaszban mész be vele ahol a spanod valami gyorsabban töltő tankkal be be segít neked... Egyedül az early game ban ha nagyon nem muszáj ne menj el vele sehova mert max 2 lövés és go garage, mid game ban ahol már azért nincsenek full hpn az ellenfelek érdemes mint a hiénák az alacsonyabb hp-s tankokat egylövésezni!Fear factor jelentem van!!Városi pályán ha tudsz játszani még vesztes csatákban is 5000 sebzést hoz, ha körbe akarnak forogni tolass fel egy falra, vagy nyomd fel az ellent a falra borítsd fel, ahogy érzed.. Himmelsdorfon volt hogy harc közben egy medet felnyomtam a falra de még életben hagytam tudván hogy gyakorlatilag innentől számára marad a tornyának a forgatása... majd kicsináltam a maradék 2 játékost és miután végeztem felük visszamentem a medhez... Nekem abszolute a top10 kedvenc tankom közé tartozik, de ugye kinek a pap kinek a paplan!Gurulok is egyet vele Remélem 8asba tesz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pilmus · 2 hónapja
  .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul · 2 hónapja
  A Tigrist imádom.T2 nem bejövős.Az E75-t nagyon szerettem.
  Az E100-al soha nem barátkoztam össze... mit érdemes rá feltenni (felszerelés, melyik ágyú most a meta?).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WGShit · 2 hónapja
   Én nem a nagy löveggel használom,hanem a kicsivel!Gyorsabban tölt,és bár kisebbet ver az ellenbe,de sokkal kevésbé pattan le!Felszerelés tekintetében nekem van rajta nagy repesz páncél,szellőzés és töltésgyorsító!De jó alternatíva lehet a fejlesztett edzés is,amivel még tartósabb lesz!Ezekkel már egész jól lehet használni!Tapasztald ki melyik kombó az ami neked fekszik! Remélem picit tudtam segíteni!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.