Jelenleg

13
látogatónk van

2020. július 5. 09:56

Top of the Tree: T57 Heavy Tank (07.05-08.05)

(16 szavazat)
14 hozzászólás

Júliusban az amerikai táras nehéz ág tankjaival tér vissza a TOTT.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 5. 07:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wot_Tokfilko
    • Tankos
    · 3 éve
    Üdv! Mai naptól indul az új TOP of the tree az angol forgótornyos TD-kkel?Meg is találtam: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/top-of-the-tree-fv4005-july2020/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    WGShit
    • Tankos
    · 3 éve
    Na szóval,most értem végig a T20-tól indulva!Gyors helyzetelemzés!A T20 nem volt olyan rossz mint amire számítottam!A löveg tetszett,bár szerintem sok a töltésidő,de az átütés és sebzés egész tűrhető volt!Páncél nincs,bár a torony tud pattintani néha!Mozgása átlagos!A T69-re kíváncsi voltam,mert nem tudtam mire is számítsak!Nem túl mozgékony az biztos,ami engem zavart is!A löveg valami katasztrófa...Ezzel nem tudsz sem hátulról,sem oldalról támogatni rendesen,mert az ideális távolságból már semmit nem találsz el!Konkrétan olyan szórása van,mint a bucsuban a céllövöldés légpuskának!Közelről sem sokkal jobb a helyzet!Muszáj teljesen beszűkülni a körnek és még így sem biztos,hogy bemegy!Átütés átlagos,de nálam ebben is volt arany,amit használni is kellett időnként!Egy dolog viszont meglepett,mégpedig a tornyával lehet pattintani!De még hogy!Körönként 2-3000dmg között volt a torony által felfogott!Ezt érdemes kihasználni vele!T54E1 volt nálam a meglepetés!Nagyon megtetszett!A löveg sokkal pontosabb,mint a T69-en,bár néha ez is visz mellé!Átütés jó,aranyat ritkán kívánt!A töltés sok!33-35 mp az rettentően idegörlő volt!Viszont ennél már nem kell arra alapozni,hogy a torony pattintani fog!Mert nem fog...Ennek a tornyát konkrétan mindenki belőtte!Alapjában véve szerettem vele játszani és szinte élvezet volt kihúzni a T57-et vele!Tegnap este lett meg a X-es gép!Hát 3 csata után nem nagyon lehet érdemben nyilatkozni,de eddig tetszik a T57!A torony nekem egész jól pattintott!Löveg nem rossz(végre pontosabb...) és még gyorsan is tölt az elődjéhez képest!Kellett használnom vele aranyat ez tény,de nem ez volt full jellemző!Szóval eddig elégedett vagyok!Amíg a T20 a garázsban van,gondoltam elkezdem a Pershing ágat is húzni,mert a Patton tetszik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AssistKing
      • Tankos
      · 3 éve
      "Egy dolog viszont meglepett,mégpedig a tornyával lehet pattintani!De még hogy!Körönként 2-3000dmg között volt a torony által felfogott"Hogy mi?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        WGShit
        • Tankos
        · 3 éve
        Én is pont ennyire hülyén néztem...XD
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
          • Tankos
          · 3 éve
          Általában ha mozogsz, és rásegít az ellenségnek a negatív rng akkor pattannak, vagy esetleg nem tudják hol kell lőni, de azért ne alapozz erre.
          Én csak akkor pattantam róla amikor nagyon sietve kellett lőni, vagy nagyon szerencsétlenül találtam el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _MrX_
    • Tankos
    · 3 éve
    Nekem bejött a masina. Sokszor használtam ranked csatákban. Ott amúgy is megy a gold spam
    A 340 es spéci lőszer penje kellemes. 3 tár és meg is van a sebzés. Én nem vettem észre a modul érzékenységet. Arra tökéletes hogy az elején óvatosan besegits távolabbról az ágyúja engedi elég pontos. Ha jól alakul a dolog a végén a Low hps enemyt kivéreztetheted vele könnyedén. Képes kritikus pillanatban pattintani ami nem jön rosszul. Szerintem jó tank nem hevi kategória teljesen az oszcillátor rész a torony alján 100 mili pennel simán ütető. Összeségében egy nagyra nőtt sok hps lassabb med..... De amikor a Hell Hound elindul jobb ha félre állsz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pria
    • Tankos
    · 3 éve
    Egyszer régebben elkezdtem az ágat húzni, de azóta változtattak a fejlesztési fán is és a T54E1-en is. Utána inkább Progetto-t és Kranvagn-t fejlesztettem ki, az amcsi meg félbe maradt.

    Ma megvettem a T69-et, mert anno csak addig jutottam, hogy kifejlesztettem, de meg már nem vásároltam. Most ahogy időm engedi nekiállok befejezni a 8-9-10-es szintet is.
    T69-cel gurultam is 5 csatát, de tartottam a 181mm-es átütéstől. Kicsit vérszegény a 181mm átütés tier 9-10 ellen (Centurion 5/1 például 226mm alap pennel rendelkezik).
    Nos a 40db lőszert 20 AP és 20 Heat-re osztottam le, amivel eddig nem is kellett sok Heat-et lőnöm hála annak, hogy az 5 csatából 3 full tier VIII volt és 2 csata VII - IX-es, ahol pont elég volt a 181mm-es AP átütésem a Progetto 46, T69, Csehszlovák medek, Lansen C ellen.
    Keményebb ellenfeleket elkerültem, amíg játékban voltak a papír tankok.

    Eddigi 5 csatás tapasztalatom a T69-ről:
    Mobilitása jó. Fullos modulokkal használom.
    Nagy ágyú AP átütése alacsony, de a Heat 250mm. AP elég a papír tankok ellen vagy flankeléshez.
    Páncél nem véd már 7-es tier ellen sem, max a stock lövegek ellen.
    Előre nyomulni nem alkalmas, leghátulról mesterlövészkedni szintén nem.
    Még keresem vele a megfelelő játékstílust, de azért az 1500-2000 sebzéses körök megvoltak vele.
    Másodvonalból közép távolságból lehet vele csipkedni az oldalasan álló tankokat.
    Ha van valakinek több tapasztalata, azt szívesen fogadom. Például spotterkedni alkalmas-e. Azt nem próbáltam még.


  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Roreno
    • Tankos
    · 3 éve
    Sokat nem mentem a T57-el, de nagyrészt ez annak köszönhető, hogy nem sikerült összebarátkoznunk. Viszont a T54E1 most a HP és átütés buff-al sokkal jobban használható, és mivel tier 9-es, - ez a tény sem válik a hátrányára.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tribunus
    • Tankos
    · 3 éve
    Mostanában nem láttam túl sokat a T57-et. Akinek megvan mondana véleményt? Mivel csak régi 2-3 éves leírásokat találok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
      • Tankos
      · 3 éve
      Annyit hozzátennék, hogy full gold igényes. Én annak ellenére amit Pindzsin kollega írt, szeretem, jó ágyúja van, de kell neki a támogatás. Ha ki tudod használni azt hogy csak 20-onakárhány mpig tölt, azért szerintem biztosabb mint az 50B, azt papírabbnak éreztem.
      Random lepattanókra számíts, mert ugyan sidecrapezni tudsz vele szűk szögben, viszont ott a "torok" ami könnyen üthető akár 8as tankoknak is.

      Szóval ha X-est akarsz fejleszteni, bőven találsz jobbat, de ha egy kis változatosságra vágysz akkor bejöhet.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        charliefirpo_2018
        • Tankos
        · 3 éve
        Nembiztos az a full gold, most táraztam ki egy 277be alaplőszerrel szemből,mind bement a hasába... Egyébként egész kellemesen csalódtam benne, nem olyan rossz tank ez, kicsit Progettosan játszom vele, olyan félig meddig medet,hiába heavy, az elsővnalba nem való, de amolyan támogató tanknak szuper. A másik amit szeretnék mondani bevétel szempontjából,ma nem mentem vele minuszba...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
          • Tankos
          · 3 éve
          Egyszer pattanj csak 3 tankról full tárral nem fog érdekelni, betöltöd a goldot.
          Ezzel nem lehet vicceskedni, hogy "hahaha" lepattantam, majd betöltöm a goldot, mert mire megtennéd általában halott vagy. Tehát vagy készen vagy, vagy "készen".

      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Pindzsin
        • Tankos
        · 3 éve
        Igazából egy adok kapok tank. Kimész bekapsz 1et cserébe visszaadsz 4et. De nagy alfás tankok ellen nem éri meg használni ezt a taktikát mert megjárod csúnyán a modulérzékenység miatt. 1v1ben a legtöbb tank ellen hatásos ha nem hibázol a tárból. Plusz nagy türelem is kell hozzá mert minden egyes kis hibát könyörtelenül megtorol.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Pindzsin
      • Tankos
      · 3 éve
      Lassú, papír, minden modulja érzékeny, de néha van pár jó köre. Dióhéjban az 50B és a Kranyó majdnem mindenben lekörözi. Egyedül a dpm-e amit ha ügyesen használsz és mondjuk a 4ből 4 be is megy akkor kicsit OP de amúgy offmeta.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.