Jelenleg 288 vendég és 2 tag online

2020. január 31. 09:40

Tank jutalmak - Küldetéssorozat (01.31-02.26)

Írta:
Értékelés:
(23 szavazat)
78 hozzászólás

Elindult az idei második tank jutalmas maraton, melyben ismételten tank jutalom pontokat gyűjthetünk küldetésekkel, amiket aztán különféle cuccokra válthatunk majd be, többek között akár egy Valentine II tankra is.

Küldetések

Jutalmak

Utoljára frissítve: 2020. február 4. 15:26
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toib86 · 3 napja
  Sziasztok, nekem ma lenne meg a tank, de még a sima csatáért járó 100 pontot sem számolta a weboldal. Másnál is van ilyen gond?
  Tárgytalan, frissült az oldal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  madowc84 · 9 napja
  Sziasztok! Megéri most belekezdeni a tankrewards küldetésekbe?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _Potip_ · 9 napja
   Sose késő. Elviekben még a panther is meglehet, ha szakaszozol és naponta behúzod a BIA-t is, ami alacsony tierben nem egy lehetetlen dolog. Szóval hajrá!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    madowc84 · 6 napja
    Hát úgy néz ki,hogy kihagyom a jelenlegi tankrewards küldetéseket. A szakaszozás valahogy nem jön össze. Majd a következőre jobban ráfigyelek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gyoparj48 · 11 napja
  Nem a Tank jutalmak - Küldetés sorozathoz tartozik a kérdésem, de nem találtam helyet ahol felvethetném. A küldi neve 5x a győzelemért , nem ötszörös szorzót alkalmaz, csak négyszerest . A csatában szerzett XP 478 (alap KV3, semmi sincs rajta, még nagyobb láncra gyűjtök) az ötszörös szorzó a WOT szerint 1912. Nem tudnak számolni, vagy én vagyok tisztára dinka.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bhaalhun · 11 napja
   A lőlapod második oldalán nézed az alapxp-t?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gyoparj48 · 10 napja
    Nem igazán értem, hogy a " lőlapom második oldalán ".

    A Csapateredmények felsorolás alatt, ahol a sebzést , a kilőt tankokat és a szerzet XP-t mutatja. Más küldetések ezt hívták alap XP-nek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lódarázs · 11 napja
  Az hogy lehet, ha megyek két karikát a szekeremmel, és első körben megvan a rózsacsokor (100p.), a másodikban pedig a titkos hódoló (10p.), szerelem fonál (20p.), édesség szív (20p.), doboz csoki (40p) ami összesen 190 pont, viszont a tank rewards oldalon csak 90 pontot adott hozzá? Csata után a személyes eredményeknél mindegyik ki van pipálva hogy megcsináltam. Ez most akkor mi?? Mintha nem számolta volna az elsőt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 13 napja
  Látom, a kínai holdújév küldetései is bekeményedtek a végére. De utálom, amikor győzelemhez köti a küldetés teljesítését. Pedig végre kezdtem élvezni ezeket az eventeket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Seneca · 14 napja
  Nekem az első Tank jutalmak küldetés végén sem adta meg a Panther M/10-et.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 14 napja
   Kiválasztottad a tankrewards.eu-n?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Seneca · 13 napja
    Igen. Ki is írta, hogy úton van. Hát ez eléggé hoszú út lett.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     GagyiMester · 11 napja
     Írj a support-nak egy ticket formájában.
     Nekem egy bónuszkóddal volt gondom nagyjából egy hónapja: a honlap kiírta, hogy elfogadta, de a játékba sajnos nem érkezett meg semmi többszöri nekifutásra sem.
     2-3 órán belül lekezelték és elnézést is kértek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BudaiD · 14 napja
  Vicces hogy győztes csata, top xp, és nem adja meg a "Szerelem szárnyai" és az "Egy doboz csoki" című küldiket...

  szerk: szakaszban kell?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hadtjuk · 13 napja
   Ezt is eltaláltad!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hadtjuk · 14 napja
  Ha nem görcsöl rá az ember és minden nap tud WOT-ozni, akkor a fő jutalom könnyű szerrel összejön. Minimum 100 pont naponta a csata gomb megnyomása. (Bár nem tudom, ha valaki végig nem csinál semmit az megkapja-e. De ez nálam nem pálya, ha már csata, akkor küzdelem is.) Így a 26 nap alatt már csak a maradék 400 (3000-26*100) pontot kell összeszedni. A titkos hódoló is könnyen megszerezhető még kezdőknek is lévén, hogy Tier II tankkal is lehet teljesíteni, ami napi 10 ponttal jutalmaz. A fentiekkel együtt ez már 2860 pont a 26 nappal számolva. Az édesség szívekkel kiegészítve (20 pont) már napi 130 pontot tudunk bezsebelni. Tudom, tudom ezért már tényleg meg kell küzdenünk (benne kell lennünk győztes csatába az első ötben), és ezt már legalább IV tierű tankkal lehet csak teljesíteni... (Így majdnem három napot is kihagyhatunk 23*130=2990...)

  És itt hívnám fel a figyelmet, hogy a szakaszos küldetések csatán belül létrejövő szakaszra is vonatkoznak. Tehát tegyük lehetővé, hogy szakaszba léphessenek velünk! És engedtessék már meg, hogy akár mi is elfogadjuk szakaszmeghívást.

  "Két jól sikerült" szakaszos csatám volt a hétvégén.
  Az egyiknél kapcsolt a másik fél is így azzal a csatával behúztam a Bajtársak küldis (50 pont), Egy doboz csoki (40 pont), Édesség szívek (20 pont), Szerelem fonalai (20 pont) ez az első két küldivel együtt (110 pont), melyet már előzőleg teljesítettem 240 pont jutott szombatra.
  Na azért nekem se áll mindig a zászló: Vasárnap is sikerült egy olyan csatát mennem melyben 3 tankot kilőttem, már az utolsó ellenségek sebzéséért futottunk, mikor meghívtam... Azaz meghívtam volna a csapatomból egy 4 gyilkosost. Csakhogy a meghívás harcostársnál le volt tiltva... Így a vasárnapi 240 pont helyett maradtam a 130-nál. Meg persze nem csak én, hanem ö is bukhatott az ügyön... Bár ez utóbbi gondolat, engem nem vigasztal... Sőt mondhatni igazából a hozzáállás bosszant.

  Így az elmúlt 3 napban sikerült szereznem 500 pontot. Napi 5-10 játékkal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_ · 13 napja
   1 csatával 130 pont....így lazán meg van persze ha győzelem. Eddig jó
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   TankX · 14 napja
   Az elmúlt napokban hiába jelöltem 100 csatában bárkit kb. 5-en jelöltek vissza szakaszra prersze veszítettünk úgyhogy semmit nem ért, mikor győztünk és még benne is voltam az első 5-ben persze hogy senki nem jelölt szakaszra vissza!!! Úgyhogy egy nagy nulla a morál akár a játékra akár az event-re nézve!!!
   A játék meg elment szerencsejáték stílusra a full beszűkült lövések a közelbe sem lőnek csak 10%-ban kb. , de a futrinka "tankok" menet közben mindent bevisznek ??? !!!
Tovább a kategóriában: Top of the Tree: T110E3 (02.05-02.20) »

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.