Jelenleg 375 vendég és 7 tag online

2019. november 28. 04:45

M54 Renegade maraton (11.29-12.09)

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)
124 hozzászólás

Elindul az idei téli tank maraton, mely ismételten 10, kétféleképpen is teljesíthető küldetésből áll, végső jutalma pedig egy M54 Renegade Tier VIII-as amerikai nehéz tank.

Szabályok

A maraton időtartama: 2019.11.29. 08:00 - 2019.12.09. 08:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezmény kapsz majd az M54 Renegade árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Küldetések

A tankhoz egy egyedi vadnyugatos stílus is jár, ami kizárólag ezen a járművön alkalmazható:

Utoljára frissítve: 2019. november 28. 13:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 29 perccel ezelőtt
  A gépsárkányról: Mentem vele párat melegében. Az ágyú kellemes. Gyorsan tölt , pontos gyorsan szükül és elég jól sebez. A lövedék sebessége átlagosnak tűnik így nem probléma a megszokott célzás. A páncélja kisegíti sok esetben használható dombokon, törmelék kupacok mögött és sarkokon sideban sem rossz. Tierjében szerintem elég jó. Sebességben az is3-al tartja a lépést kicsit talán lassabb. Mindent összevetve szerintem használható tankot kaptun. Óvatos játékkal, nem első vonalas HT-ként használva remek csatákat produkálhat. Persze a tetején ott a dudor ami a legkézenfekvőbb célpont ám nem középen van így megtalálhatjuk vele azokat az oldalakat ahol el tudjuk rejteni. Akkor közelről is jól megálja a helyét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 8 órával ezelőtt
  387 csata kellett hozzá, +~5%. Ha nem számoljuk a szintenkénti ugrásokkal elveszett xp-t (volt, hogy 5 kellett...) akkor ~650 átlag xp-vel lett meg. A maraton jelentős részét a T-44-100-zal teljesítettem, de szerepet kapott az FCM 50t, a T-54 és a VK45.02B is. A maraton alatt nagyjából 2700-as WN8 jött össze, ezt sajnos nem tudom kiszámolni, mert nem pont egy hét kellett hozzá, de akit érdekel, megnézheti.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 13 órával ezelőtt
  Srácok! Csak én nem találom a kiírás feltételeiben, hogy teljesítsd a küldetést max 30% nyerési aránnyal agyhalott csapattal? Vagy benne volt csak kivették?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine · 3 órával ezelőtt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tsingor · 5 órával ezelőtt
   Ebben a vereség cunamiban még döntetlen is több van, mint gyözelem. Bárcsak WN8 alapján gyülne a pont, mert az XP így rohadt lassan szaporodik. Renegát leszek a maraton végen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 13 órával ezelőtt
   Az alap ezért nem került bele a leírásba
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Matt__Kirby · 4 órával ezelőtt
    Amúgy engem nem zavart a vesztes csata mert ha jól sebzel akkor is ad 500 XP körülit, igaz nem egy top de na az is valami.
    Gyűlik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 1 napja
  Még egy aprócska észrevétel a játék kapcsán. Lehet csak nekem tűnik így ezért kérdezlek titeket is. Amikor egy tankkal már közel jársz a következőhöz xp ben akkor jelentősen jobban adja. Most két tizest kihúztam a renegade kapcsán. AMX30B- az amx 30 előtte is jó volt de a végefele nem lehetett vele rosszul játszani Annál ez nagyon szembetűnt nekem. AMX50B - AMX50120 vele nem találtam a stílust az elején most elég sokat mentem vele és brutálisan jól adta. Az utolsó 20k xp könnyedén meg lett és 71% fölött alakult a gunmark is. Másnak is jeleség ez vagy csak addigra mekszokom a vasat és azért vagyok vele sokkal sokkal jobb?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 1 napja
   Én ezt így nem vettem észre. Voltak jobb és rosszabb időszakok az igaz.
   Pl. Egy nap alatt csak nehezen tudtam megcsinálni 30K xp-t viszont a 40K-s sokkal könyebben ment.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sok Papp · 1 napja
  Meddig lehet megvenni az elért kedvezménnyel? Max. december 9. 9 óráig, vagy utána is valameddig?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  -Pannon- · 1 napja
  Aki már ment vele, írna róla egy rövid véleményt?!
  Nekem 60% lesz meg és tudni szeretném érdemes-e megvennem, vagy nem vesztek vele semmit?
  Köszi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 1 napja
   Az ágyúja nagyon jó relative pontos, és 8 sec alatt tölt.
   A testpáncél nem az igazi, de képes lepattanókat generálni. A tornyát lehetne használni, a süllyedése megvan hozzá viszont az a "tumor" a tetején nem az igazi mert beüthető. Összességében én szeretem, de nem fogja megváltani a világot. Nyilván neked kell eldöntened hogy "X" pénzt megér e, megvan a különlegessége, viszont nem egy Defender.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 11 órával ezelőtt
    80% al elhoztam, 12€, nekem megérte. Városi harcoknál csak a fél tornyot muttassuk, a bubi ne látszódjon. Jól mozog, dombok kicsit lassítják, ágyút pontosnak érzem, tierjében elég az átütés is. 100%os, 0. skilles biás legénységgel adják.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 2 órával ezelőtt
     Elhoztam én is,annyit javitanék hogy nekem a Bajtárs skill valamiért ott van,kapsz hozzá vstabot,fokozott szellőzést,töltésgyorsitót plusz egy milla kreditet,a csata után ha nem vagy fakezű sz@rja a lóvét,egyet kell értenem Kirby úrral minden igaz amit a tankról írt,én spec rosszabbra számítottam csak nehogy a TS5 sorsára jusson...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 2 napja
  Én feladtam a hatos szakasznál egyszerűen mindig lose rossz csapat stb. Eleve túl van árazva, de persze ilyen a wg...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 2 napja
  Mi a maraton alatt. Így fogjuk öregként mesélni unokáinknak :

  "Mikor seggszaggal mentél be iskolába, mert ba*tál fürdeni. A töri tanár nem akart haza engedni tankozni, behívtam a bátyámat jól elp*csázta a tanárt, aztán mentém haza tankozni"
  https://www.youtube.com/watch?v=wCJrbXAqlAg&feature=youtu.be

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.