Jelenleg 242 vendég és egy tag online

2019. október 1. 07:39

Top of the Tree: AMX 50 Foch B (10.01-10.31)

Írta:
Értékelés:
(25 szavazat)
34 hozzászólás

Szeptemberben az AMX 50 Foch B ággal tér vissza a TOTT: 5x-ös napi első győztes XP az ágon, bérelhető AMX Canon d'assaut 105, illetve egy rakat küldetés:

Utoljára frissítve: 2019. november 1. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 8 hónapja
  Ha valaki, aki az ARL V39-hez hozzáértő/vele sikeresen játszik, írna pár szót a helyes játékstílusról, örülnék és megköszönném.
  A Sau40-nel meg a S35 CA-val nagyon jól boldogultam. Az AMX AC46 is rendben van, de ez csak OK (53 csata után már csak 5300 XP kell és megvan a AMX AC48). Viszont az ARL V39 kifogott rajtam, rendszerint a csapat alsó felében végzek vele, jó/kiemelkedő köröm nincs vele és nem értem, mit rontok el (a többivel az első 5 sőt az első 3 a rendszeres). Most már dacból szeretném "betörni" ezt az átok ARL V39-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bhaalhun · 8 hónapja
   A V39en én nem a top ágyút használom, hanem a 105-öst próbálgatom, a nagyobb dpm miatt. Főleg repesz és alkalomadtán "speciális", ha kell.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 8 hónapja
    Látod, ez eddig nem merült fel bennem. De most ránéztem és látom hogy a szórása alig rosszabb a top ágyúénál, úgyhogy egész elfogadható. Érdekes a "spéci" sebzése is. Mindenképp kipróbálom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 8 hónapja
   tatar: Szerintem meg teljesen rendben van ez az ág, a 7-es és a 8-as egylövetű ágyúval gyengusz a jelenlegi metában, de a többi elég király TD. A táras ágyúval a 8-as már egy igazi bestia. Igazából pont az a jó ebben az ágban, hogy klasszikus bokorban üléssel ezekkel nem lehet eleget sebezni, tehát menni kell a fronttal, mert az 5-6nak a 300-as alfás ágyúval akkora sebzéspotenciálja van, hogy azt nem szabad hátul hagyni. A 7-essel és az egylövetű 8-assal kell csak bokrot dugni amíg nem gyengül meg az egyik flank, amit aztán segítesz lenyomni. Rocky: igazából a 6-os TD-vel ugyanazt kell játszani, mint az 5-össel. A 6-os sem az a hátul ücsörgős TD. Átlag, bokros pályán: rakd rá a nagy durungot, és top tierként menj a med falkával, vagy a heavykkel támogatni szilárd fedezék mellől, vagy bokorból. Ha 8-asok ellen játszol akkor marad a bokor betonkemp hátrébb ameddig el nem gyengül az egyik oldal, akkor mehetsz támogatni feljebb, mintha top tier lennél. Városi mapokon: 6-os viszonylag gyors TD, ezért városi mapon javaslom, hogy töltsd be a prémiumot, törj előre és vegyél fel egy sarkot a csata elején, amely mögül tudod, hogy kigurul egy lassabb heavy, majd kínáld meg egy lövéssel és húzd vissza. Innentől türelemjáték, figyeled, hol vannak kevesebben, kinek merre áll a tornya, és ki lőtte el magát stb. és odapakolsz egyet-egyet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 8 hónapja
    Köszi a választ.
    Időközben meglett a AC48-s és azzal is jól megy a játék. Nekem ez a "használd ki a mobilitásodat-és jól időzítve támadd oldalba az ellenfelet" jellegű TD-ág tetszik - és a támadás jó időzítése a kulcs a sikeres játékhoz. Igazából a V39-el ez az időzítés nem működik nekem valami miatt (de nagyon nem) és már azon filóztam, hogy a V39 amolyan kakukktojás és gyökeresen más stílust igényel, mint az előtte levők, meg a utána következő AC46 (és most már a AC48 is).
    Amúgy a játékstílus ajánlásod nagyon hasonló, mint amit én is alkalmazok ezzel az ággal. Annyi a különbség, hogy városi pályákon én általában a 2-3. vonalból próbálom támogatni a támadó csapatrészt, majd a középjátéktól, amikor megszűnik a frontvonal, 1-1 jól időzített letámadás az ellenre . A gyenge páncél miatt előrébbről nem merem, meg a védekezés is nehéz a gyenge páncél meg az átlag alatti álca miatt. Ha olyan csapatot fogok ki, ahol senki nem akar támadni/előremenni, akkor bajban vagyok, de az ilyen tökre passzív csapatoktól amúgy sem kell sokat várni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tatarbeefsteak · 8 hónapja
   Szerintem kár az elpocsékolt időért.
   Egy igazi @$˘°°˛"+ az egész ág. A 8-as táras ágyújáig az egész ággal nem sebeztem gy csatában sem 2000 felett. Totál TD ellenes pályák vannak szerintem. Egy két jó hely van, azt meg mindenki ismeri és spot nélkül odalő....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 9 hónapja
  Belefogtam, még a Sau40nél járok,nem lesz ez olyan rossz tank,főleg ha majd meglesz a nagy ágyú azért kíváncsi.lennék a KV-1tulajok arcára ha majd kapnak egy jókora löketet
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 9 hónapja
  Szerintem megèri a fáradságot ez az ág.
  Annak ellenère, hogy nincs köztük kiemelkedő tank, a franciás különcsègük folytán èrdekes ès változatos tankokat lehet itt találni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 9 hónapja
  Ilyen kevés munkával sem szereztem még ennyi jutalmat, mint most a Foch B-vel, ha játszok vele egy csatát úgy másfél év kihagyás után,
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 9 hónapja
  Egy kis kiegészítés: a tetején levő dudorokat levehetnék már végre, vagy legalább is megerősíthetnék azokat jópár centivel. Belegondolni sem merek mekkora arcbamászó hálálosztó lenne így belőle.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 9 hónapja
   Jó helyen van az ott,le ne vegyék..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bfreshfishb · 9 hónapja
    Ha csak annyira tömörítenék, minz a bobjekt-en, már csoda lenne...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     KUF · 9 hónapja
     Ez nem szovjet kamutank, így szò sem lehet ilyesmiről!
     A rendszerellenes izgatást befejezni, kèretik oszolni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 9 hónapja
  AMX AC 48: a jelenlegi táras ágyúval egy sokkal ütőképesebb technika, mint amilyen korábban volt. Ugyanez igaz a 9-es Foch-ra is, csak még hatványozotabban (erősebb páncél, hatékonyabb kitárazás, még egy fokkal jobb mobilitás, és nem mellesleg sokkal több HP). A Foch-al 2 gun markom és 2800 körüli WN8-am van. Igaz, hogy kell hozzá némi rutin és hidegvér, mert sajnos a hibákat (nem megfelelő ütemű közelharc vállalása) nem nagyon tolerálja. Számomra összességében egy nagyon élvezetes masina benyomását keltette, sőt megkockáztatom, hogy a legnagyobb élményfaktorú köröket ezzel futottam. Szerintem nem sok kellemesebb dolog van ebben a játékban annál, mint amikor rárongyolsz egy tizes heavy-re és pillanatok alatt belepumpálsz egy 1600 körüli dózist.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  andiam · 9 hónapja
  Részemről ez egy nem ajánlott kategória.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Commander_Markhusz · 9 hónapja
  Sziasztok, kérdésem a következő. Véleményekre szeretnék alapozni, megéri-e legalább 8asig felrántani. Amx 50 120 megvan, tetszik, de sokak szerint az a bajom, hogy tele vagyok olyan tankokkal amiknek köze sincs a metához. Fun faktor milyen ezeknek? Válaszokat köszönöm.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 9 hónapja
   Nekiálltam én is az ágnak, mert tármechanikás TD-m nincsen, gondoltam majd kipróbálom. Stockból húzom mindet 5-ös szinttől, mert francia ág az nekem kiesett idáig. Az 5-ös és 6-os kellemes meglepetés volt, hiába tűnik papíron pontatlannak a nagyobbik ágyú, különösebb baj nincs vele, a szintjén brutális alfasebzés pedig ad egy olyan érzést, hogy hatással vagy a csatákra. Szerintem minden TD jó a játékban, aminek van valami kimagasló tulajdonsága a többihez képest (su-100 vonal: alfa+camo, su-100m1: páncél+dpm stb.), úgyhogy ezekkel élveztem a játékot. Viszont a 7-es szintű, te jó isten...Az valami borzalom, konkrétan minden meccsen megőszül egy hajszálam. Az erős közepes Jagdpancserhez viszonyítva egy hulladék. Megvan minden tulajdonsága, amiért egy TD-t utálni lehet: alacsony alfa, borzalmas ágyústatok, a páncél meg csak távolról működik - pont olyan távolságból, amilyenből az ágyú elvét mindent amit lősz. A csaták elenyésző részére lehetsz hatással, nagyon össze kell állni a csillagoknak hozzá. Nortonor finoman fogalmazott, amikor a "tűrhető" kifejezést használta rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 9 hónapja
   Nézd, ha van rá kredited és van egyfajta gyűjtő szenvedélyed, ami miatt úgy érzed, hogy ezt ki kell húznod akkor miért is ne. Meg hát az is kérdés, hogy mennyire fekszik neked a statikus camper TD játékstílus. Amúgy a metához nyilván semmi köze és még csak túl komoly játékélményt sem nyújt. Persze lehet velük szép köröket futni. A 7-es a kisebb ágyúval tűrhető volt, a 8-assal én speciel szenvedtem és javarészt frontlineban húztam, a Foch már valamivel jobban tetszik, de továbbra is azt érzem, hogy nem tudok velük kellő hatással lenni a csaták végkimenetére. Próbáltam őket dinamikusan is használni, de ahhoz meg túl gyenge az álcaértékük és tele vannak szemből gyenge pontokkal. Nálam ez is egy olyan ág lesz mint az AMX M4 54, kihúzom aztán ott fog csücsülni a garázsban kb. érintetlenül a 10-es.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz · 9 hónapja
    Akkor eldöntetett, remélem a német specialban tankokra is lessz valami kis bonusz, E50et kikéne huzni, de eddig nem vitt rá a lélek
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 9 hónapja
     E50M az a tank ami randomban tökéletes univerzális tank, el tud vérezni de a legerősebb ellen is van esélye.

     Véleményem szerint egyébként egyértelműen a legerősebb és legjátszhatóbb német tank. Nagy átütés, pontos ágyú, nagyon gyors szűkülés, igazi dózer, és relatív még mozgékony is. Kapáslövésekhez ideális, közelharcnál mozgásban kell tartani, majdnem biztos hogy lesz több lepattanó. Obj 430U oldalról rammolt és ő sebződött csaknem 700at, utána kicsináltam, pár lövéssel.

     Semmiben nem mondanám a legjobbnak, de gyakorlatilag mindenben jó vagy élmezőny elején van. Valamiért lebecsülik sokan, pedig bátran tartom, egy nagyon dinamikus játékmenetet nyújtó élvezetes tank, amely az összes szóba kerülő ellenségre életveszélyes egy jó játékos kezében.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 9 hónapja
     Hát akkor gondolkozz még,kidugom az orrát valamelyik leláncol,onnantól kb 30 mp van a csatából...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci · 9 hónapja
    Tier 8-10 meta: csapat fele vagy 2/3-a arty es TD...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 9 hónapja
   Nincsen fun faktor, ez egy TD. A bokorban lapitasz a bazis mellett, nem segitesz a csapatodnak. Amikor az ellenfel attori a frontot akkor leadsz 1-2 sebzo lovest majd spottolodsz es halott vagy.

   Legalabbis az EU atlag plejer igy hasznalja.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 9 hónapja
    Valszeg halvány lila gőzöd sincs, hogy kell TD-zni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     dobilaci · 9 hónapja
     Nincs es erre buszke is vagyok.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ticsungg · 9 hónapja
      A személyes TD küldetéseket akkor mivel csináltad meg Heavy-val, Arty-val esetleg MED tankkal? Gondolom akkor a Light tankokat is lenézed...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       dobilaci · 9 hónapja
       Mar miert neznem le a light tankokat? Azokhoz kell a legtobb "skill" ha jol akarod hasznalni oket. Most nem a kerekes szarokrol beszelek, hanem a tankokrol, csak hogy vilagos legyen.

       Termeszetesen TD-vel csinaltam a TD-s kuldeteseket, ez ostoba kerdes volt...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Proletar_Kukutyin · 9 hónapja
      Hát, nem kéne... a tudatlanság sosem dicséretes.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz · 9 hónapja
    Okosabb vagyok mint az átlag medve
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 9 hónapja
   Az érzés, amikor kitárazol egy Heavy-ra a nélkül, hogy felfedezne, FELBECSÜLHETETLEN. :-D

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.