Jelenleg 385 vendég és 8 tag online

2019. szeptember 9. 07:03

TF Vásár - 13. napi ajánlat: M41D

Írta:
Értékelés:
(10 szavazat)
18 hozzászólás

In-game ára: 6.800 arany (15 db 5x-es küldetéssel)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 10. 07:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kállai84 · 5 hónapja
  Kár hogy nemszivárogtatak ki most semmitsem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Mondjuk lehet, hogy ez a normális menete a dolgoknak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 5 hónapja
  Hogy drága e, az relatív....a progi, meg pár Heavy sem volt olcsó, ez meg kb a fele. Lehet vele jó köröket menni, de tény, hogy nem olyan élvezetes, mint a type64, és type62. A repesze egész jó, és gyorsan is tölt, ha SporpioG meghasonló papír nyalánkságok vannak, érdemes azt tölteni, mert 300 körül sebez bele. A kerekesek más téma....kinyírják a többi light-ot. Tier 9-10- ben talán kicsit szenvedősebb ezzel is a játék. Frontline-ban használható. Szerintem ár/érték arányban nem rossz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 5 hónapja
   Az enyémben repeszből mindösszesen talán 1-2 db van (ha bázis kellene visszalőni). Viszont azt tapasztaltam, hogy ha nem "lágy" részen találom el a foglaló tankot, sokszor semmit sem sebez. Ezért inkább mostanság a repeszt hanyagolom. Újabban mindig golddal próbálkozom. Abban lehet valami, hogy a Scorpionra, Rhm-re repesszel érdemesebb lenne tüzelni, de itt is csak akkor adja be a 300Hp-t, ha a tornyát vágod telibe. Egyébként a testén sokszor semmit sem ér a találat (mozgás közben azért elég nehéz pontosan találni). Meg őszintén... egy Scorpion, Rhm elé nem szívesen "rongyol ki" senki sem (ott csücsülnek a bokorban és már harangoztak is).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 5 hónapja
  Ennyit nem ér. Nem rossz felderítő, de a kerekesek a szerepét szinte teljesen átvették. Ha az azonos tierű EBR-rel 1v1-ben találkozik, az M41D húzza a rövidebbet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 5 hónapja
   Mint nagyjából az összes láncos,ritkán lehet jól kijönni egy kerekessel való találkozásból
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Echiron
    • Kiképző
    · 5 hónapja
    Nem vennék erre mérget... több szituációt is tudnék felidézni amiben inkább ülnék egy M41D -ben mint egy kerekes EBR -ben. EBR egyetlen előnye a sebesége (és talán idesorolhetjuk a kerekek miatti "sebzéselnyelést" is amit ha minden igaz hamarosan nerfelnek) és a lista végére is értünk. Ha mindenáron egy 1v1 szituációt kellene vennünk alapul akkor az M41D -nek annyival jobb a Dpm-je és a repesz sebzése ,hogy megengedhetné magának, hogy 1 lövést arra "vesztegessen", hogy ellövi az EBR kerekeit egy repesszel... ott érne véget az EBR pályafutása.

    Fontos megérteni, hogy a lánctalpas spotterek sokkal több szerepet tudnak ellátni míg ezzel szemben az EBR inkább csak az aktív spott terén teljesít jól (de ott nagyon). Ezzel szemben ha nem megfelelő a páya az aktív spotthoz akkor a tank minden téren alulteljesít a lánctalpas riválisaihoz képest hiszen szignifikánsan kisebb a látótávolsága, szűk térben vagy nehéz terepen nem manőverezik jól, dpm-je alacsonyabb és a tank maga elég sérülékeny.

    Az M41D-ről még pár szóban, én kevesebbért vettem meg de szeretem mert mozgékon-mobilis tank, jó a látótávolsága és a dpm-je. Max látótávolságon tartva az ellenfeleket is szépen fel tudja deríteni miközben láthatatlan marad.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 5 hónapja
     Nekem az M41 90mm van meg,csak mivel csapnivaló lightos vagyok nem igazán használom,mint egyszer mondtam nekem a sűrűben való pofozkodás fekszik,nyomás előre aztán ami a csövön kifér.Az EBRt is kihúztam anno a küldivel,de nemigen mentem vele 2 csatánál többet
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Echiron
      • Kiképző
      · 5 hónapja
      Az ok amiért úgy érezheted, hogy a láncalpasok alulmaradnak az az, hogy a játékosok túlnyomó része nem igazán tud játszani a lightokkal és sokan vannak (a két halmaz metszi egymást) akik még mindig a passzív spott megszállottjai így ezeket könnyű egy EBR-el counterspottolni így kilövetni míg a gyorsasága miatt több olyan játékos érezheti élvezhetőnek a játékok akik amúgy nem teljesítenek túl jól. Ergo kevesebb játéktudást igénylő tank = többen szeretik.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Vagyígyvagysehogy · 5 hónapja
       Szeretek aktívan spotolni. Ez azzal jár, hogy ott "rohangálok" a csapat előtt, bízva abban, hogy lőni is tudják a "világító" célpontokat. A "láncos" spotternek van a kerekesekkel szemben egy óriási hátrányuk, tudniillik az, hogy track találat esetén (javító már felhasználva) pár másodpercre mozgásképtelen. Ezt kihasználva a ellenfél "bokorban ülő" tankjai pillanatok alatt végeznek vele. A kerekes jármű ellenben több, komoly találatot is "kihord a lában", biztonságos helyre tud húzódni (40-50 km/h sebességgel).
       Tapasztalatom az, hogy a kerekesek majdnem mindig túlélik a lánctalpasokat.
       Egy jelenségre lettem figyelmes... a hagyományos lightok a játék elején inkább a passzív spotolást választják és csak akkor merészkednek elő, ha valamilyen okból (mondjuk tapasztalatlan játékos irányította a kerekest) az abroncsosok már elhaláloztak. Nekem ez a tapasztalatom.


       A nerfre kíváncsi vagyok.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Echiron
        • Kiképző
        · 5 hónapja
        A nerfet úgy tervezik/tervezték ,hogy ha a kerék kapja a lövést akkor kapjon a tank is valamennyi sebzést. (ezzel ballanszolva a láncolás hiányát)

        A topikra visszatérve, pontosan ezt fejtegettem. Az átlag láncalpas bokorban akar ülni az átlag kerekes meg rohangálni (bár aki jobban tolja se tud mást csak monjuk ismer pár trükköt -> zig-zag...). Kezdjük ott, hogy teszem azt az én egyik lightomba futsz bele (tier 8ban nem nehéz mert elég sokat játszok ott és nagy tier 8 light gyűjtő vagyok); a legtöbb járművem min 450 m látótávolsággal rendelkezik és én nem is futok a front bokrokba. Az EBR messziről világit mire olyan közelbe érne ,hogy spottolódjak; nekem meg van annyi eszem ,hogy ha nem lövik el akkor szimplán odébbállok mielőtt túl közel ér. És ezt nagy lelki békében teszem mert az EBR olyan vak, hogy 250 méterig úgy rohangálhatok előtte, hogy kiszúrna.
        Távolról, ahol esélye sincs spottolni viszont előszeretettel szeretem ellőni, vagy a kerekeit, szadista élvezetből mert olyan vicces ahogy 3 kerékkel vergődnek

        CW-t leszámítva (ott is a jobb klánok ellen) nem is tudom, hogy maradtam-e alul kerekessel szemben CW-n aláírom volt ilyen, ott is inkább mivel más tankok voltak a prior célpontok és mert ott tényleg számít 1 lövés amit a gumi (mágikus úton) elnyel
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         RockyRuciano · 5 hónapja
         Az EBR célzásáról mi a véleményed? Nekem teljesen hihetetlen, hogy olyan sebesség mellett a weakspot-on rendszeresen betalálnak. Ezért kérdezem a véleményed/tapasztalatod, miként történik ez?
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Echiron
          • Kiképző
          · 5 hónapja
          Papíron nem rossz bár ha bekapcsol a turbó akkor romlik a tanks.gg -n található értékhez képest. A legtöbben simán jobbkattintanak a tankodra aztán szevasz, onnantól az rng dönt. Ahogy néztem, sokan repeszt lőnek ami nem rossz mert nagy eséllyel lesz sebzésed, ha meg puha tankot találsz el akkor komoly károkat is okozhat.
          Ha tudod, hogy menetből akarsz lőni és az a stílusod akkor tudod úgy húzni a skilleket és a felszerelést ,hogy javítson az értékeken; ami ezen felül számít az az átütés. Egy dolog ha eltalálod és egy másik ha az át is megy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 5 hónapja
    Frontlineban LT432-vel szinte mindig lenyomom a kerekest, amikor én vagyok EBR-el, szinte mindig megszívom, az LT-vel való találkozást.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Echiron
     • Kiképző
     · 5 hónapja
     vajon miért???
     https://tanks.gg/compare/ebr-75-fl-10?t=wz-132%7Em41-bulldog%7Elt-432%7Ehwk-30%7Et-44-ltwt

     Egyetlen statban jelzi, hogy jobb lenne az EBR (sebesség + mellett) az aim time ami amúgy az alap 60 km/h sebességéhez tartozik és messze nem ezeket az értékeket kapja ha felgyorsít 100-ra...
     Szerintem az EBR nem annyira rugalmas tank mint egy lánctalpas. Ennek ellenére ne vitassuk el, hogy egy igen jó aktív spotter!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz · 5 hónapja
      Az, de egy átlagos játékos kezében, átlagos tank. A híre miatt legtöbben nem is próbálnak harcolni ellene, pedig csak szűk helyre kell behajszolni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagyígyvagysehogy · 5 hónapja
    Egyetértek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 5 hónapja
  Szvsz. túl van árazva. Ha azt nézzük, hogy 4500 körül ment úgy egy hete a T92, és azért ettől sem kell hanyatt esni...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.