Jelenleg 401 vendég és 11 tag online

2019. szeptember 5. 15:52

Steel Hunter küldetések

Írta:
Értékelés:
(17 szavazat)
11 hozzászólás

Küldetések

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 10. 06:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Khaled · 5 hónapja
  Maga a jutalmazási rendszer a csatában nem a legszerencsésebb . Volt csata, amikor az első perc végén összefutottunk hárman. Én éltem túl, 2 kilövés, de elfogyott a lőszerem . Jött a nevető 4. , kilőtt, - 2 stráf Egy másikban csak II. szintig jutottam, egész csata alatt bújkáltam, 3. lettem . +3 stráf
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szkzs76 · 5 hónapja
  Nekem nagyon nem megy ez a Steel Hunter mód. Jelenleg 9-es szinten vagyok, kb 25 csata után, mert ha nyerek pár db stráfot, majdnem ugyan annyit utána el is veszítek (vagy előtte).
  (2 lépés hátra 3 előre, kb)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 5 hónapja
   Előttem szólót annyival egészíteném ki, hogy az elején úgy értendő, hogy amíg a tankodat 2, de inkább 3. szintre nem fejleszted, addig kerüld a csatát. Mindig van csata-kereső őrült, ezekkel nem tudsz mit kezdeni, ezt fogd fel pechnek. Továbbá érdemes a térkép szélén kezdeni, és onnan beljebb hatolni vagy a kék ejtőernyők felé, ízlés kérdése. A kék-foltokat hagyd figyelmen kívül, míg a 3-s szintet el nem érted. Tartalmát úgyis megkapod, ha majd erősebbként kilősz másokat. Ez a taktika a kezdeti visszafogottság ellenére eredmény/győzelem-orientált.
   Van egy teljesen passzív taktika, amikor arra építesz, hogy a többiek kinyírják egymást. Ekkor a csatát végig kerülöd, esetleg még annyira is, hogy a voros zóna szélén kempelsz. Egy ismerős elbeszélése nyomán 3 csatában kipróbáltam, 5-8. hely között zártam. Itt izgalom kizárt, de ha ennyire nem ment, egy próbát neked is megér - lassan, de biztosan alapon. Ezzel a győzelem is kizárt, mert a tankod max a 3. szintre fejlődik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Koolemac1 · 5 hónapja
   Az elején ne csatázz, max ha fenékbe lőhetsz valakit. Az elején a sárga droppokat szedd, ha választani lehet, hogy legyen elég lőszered. Amint van elég prémiumod, azonnal válts át rájuk. A fejlesztéseknél nagyjából mindig a CTRL+2-t válaszd, azzal nem nyúlsz mellé. Az orosz és amerikai elég gyors, hogy a kezdeti csatakból le tudj lépni, és sok cuccot fel tudj szedni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Koolemac1 · 5 hónapja
  Nem rossz ez, egészen jól hoz, és az amerikai és orosz tankkal viszonylag könnyű a top3-at elérni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 5 hónapja
  Te jó Isten.. ez a játékmód rosszabb,mint amire emlékeztem.. ha 100x ennyi loot lenne is egy hulladék lenne, nem is tudom,hogy tudtam elmenni 25ös szintig.. egyszerűen vicc,hogy végigmész a fél pályán és sehol semmilyen loot.. ezen felül hihetetlen,hogy még mindig tele van agyhalottakkal, akik 30 másodperccel a kezdés után már rád is yoloznak a 8 lőszerükkel, az se érdekli,hogy te mennél utadra és nem foglalkozol vele, majd jön egy nevető harmadik és kilő mindkettőtöket..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Colonel_Fox1984 · 5 hónapja
  Megmondom mi van. A játékosok jó része eljutott 25-ös szintig, vagy megunta és abbahagyta. Egy kisebb játékosréteg még szeretne játszani, mert nem unta meg, de nem is volt ideje nagyon gyűrni az ipart. Ők viszont nem szívhatnak hosszú várakozással, hát vissza kell valahogy édesgetni a 25-ös "veteránokat". Thank u but no thx
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csatabika · 5 hónapja
  Hát ahhoz képest, hogy hova rakja a mércét, szerintem nincs eltúlozva a jutalom.
  Ettől függetlenül sok szerencsét annak aki megpróbálja !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 5 hónapja
   Nyertesnek lenni - ami a Major-hoz kell - szerencse is kell nagyon.
   De ha Crucial-t teljesíted - és a top10-be kerülni igazán nem nehéz -, akkor megkapod az 5x-ös XP jutalom-küldetést, Nálam ezt az 5x-ös XP jutalom-küldetést valahogy furcsán számolja, mert azt jelzi ki, hogy 25* teljesíthetem - ami rengeteg. Nem akarom elhinni :o De még nem látom, hol nézem be.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    seelowe1 · 5 hónapja
    a gyöztesben egyetértek
    a végső bombázás sokat tud segiteni :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LisztQkac · 5 hónapja
  Borzató mennyire szomorú lettem, hogy nem vehetek részt a küldetésben mivel csak egyes szinten vagyok jelenleg

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.