Jelenleg

33
látogatónk van

2022. január 24. 09:12

Holdújév küldetések (01.24-01.31)

(39 szavazat)
13 hozzászólás

Küldetések

Utoljára frissítve: 2022. január 31. 07:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    LisztQkac
    • Tankos
    · 2 éve
    Egyébként tudomásul kell venni, hogy ez a tankos játék egy ingyen játék ami egy filléredbe sem kerül. Ebbe benne van minden. Adok neked küldetéseket ahol ingyen szerezhetsz ezt azt amazt ami baromira értékes és pompásan néz ki. Valóban jól hangzik csak a kutyának sem kell a skin, embléma felirat meg a thököm tudja mi amiket ad egy két kivételtől eltekintve évente egyszer - talán Na meg a kupon az a lényeg biztos kell valamire (nem tudom mert nem érdekel).Ez az ajándék szint nem mondhatod, hogy semmit sem kapsz erőfeszítésedért.
    De ha lenne esetleg egy KUPON bolt ahol beválthatod a kuponjaidat - skinre, emblémára, feliratra, számokra, festékes dobozra stb. ami neked tetszik - tetszene az már nem jó ugye mert neked csak a tetszetős jól kinézetű cuccok kellenének amik meg aranyért érhetőek el.
    Ez már veszteség neki és nem jó. Neked meg a garázsodban van 650.000 db világitó piros pötty, hogy még nem nézted meg a "Külsőket" menü pontot
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Nortonor
      • Kiképző
      • Tank elemző
      · 2 éve
      Volt ilyen, ott volt a 10 éves esemény a kupon bolttal, na az pont ilyen volt, beválthattad amire csak akartad. Még tankot is tudtál kivenni (A-46)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 2 éve
    Először is a bejegyzés eredeti címe a hivatalos oldalon: Get Ready for Lunar New Year With Discounts on Customizations and Tanks - Azaz FELKÉSZÜLÉS a hold újévre... Magyarán ez még nem az esemény, csupán az előszele. A "nagy" esemény Január 31-től Február 4-ig tart.


    Tipikus soha semmi nem jó eset, lényegében minimális erőfeszítéssel hozzád vágnak pár dekor elemet, na és? Ettől rosszabb lesz a játék? Fáj hogy kaptál valamit? Vagy az fáj hogy miért csak ennyit? Tényleg borzasztó, én sem értem hogy a WG-nek hogy van pofája ingyen adni valamit. Simán a prémium shopba kellett volna rakni ezeket minimum 5 ezerért!

    Arról, hogy mennyire esztétikus dekor elemek ezek abba kár is belemenni, nekem is van kismillió olyan festésem, matricám és miegymás amit soha fel nem raknék egy tankomra sem, de őszintén szólva nem érdekel. Ott van a festések közt mit zavar? A játék nem abból áll, hogy a testreszabás elemet nyálazzam órákon keresztül és szörnyülködjek "hogy ezt mégis hogy gondolták". Van és kész. Ha nem lenne semmi csak minden második hétvégén valami kisebb esemény vagy leárazás akkor meg az lenne a baj. Minden héten és hétvégén van valami akció vagy mission? Ó mekkora szörnyűség tényleg!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ekitep67
      • Tankos
      · 2 éve
      Bocs, de értelmetlen, ocsmány ajándéknak nem muszáj örülni, még akkor sem, ha ingyen van.
      Az értelmetlen, ocsmány ajándék osztogatását pedig körbeünnepelni, "esemény" magasságba emelni szintén lehet egyeseknek ellenszenves.
      Az pedig, hogy kitérni sem lehet az értelmetlen és ocsmány ajándékok elől, sőt még csak ki sem dobhatom őket, végkép lehet egy negatív vélemény forrása. Attól, hogy egy játék ingyenes, még lehet vele szemben kritikával élni.
      Amikor közutálatnak örvendő események, módosítások, ajándékok vannak, logikusak a negatív kommentek, de ez itt egyelőre egy vélemény oldal (fórum), és nem emlékszem, hogy a regisztrálás feltétele lett volna a folyamatos és kizárólagos pozitív hozzáállás.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Nortonor
        • Kiképző
        • Tank elemző
        · 2 éve
        De gustibus non est disputandum - Az ízlésről nem lehet vitatkozni
        Attól hogy neked ocsmány és értelmetlen még valakinek tetszhet. Nyilván nem te vagy a célközönség, nincs ezzel baj, fogod és kikapcsolod a történelmileg nem hiteles elemeket és kész, a csatában nem látod őket és a garázsban is csak akkor ha valamire felraktad. Húha, nem dobhatod ki?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          ekitep67
          • Tankos
          · 2 éve
          Ahogy mondod, ízlések és pofonok...
          A véleményem az enyém, bár észérvekkel meggyőzhető lennék, de egy szimpla ellenvélemény ehhez kevés.
          Igen, zavar, ha nem dobhatom ki, és ennek hangot adtam.
          Az is zavar, ha valaki folyton a negatív hozzászólásokat szapulja - hiszen ez az ő véleményük, és egyelőre joguk van ennek hangot adni.
          Vannak bizonyos témák, történések, melyekhez jönnek pozitív hozzászólások, akár többségben is, mégsem simogatjuk mindegyikük buksiját, az is egy vélemény. Téged a negatív hozzászólások zavarnak, engem a lófejű legénység és a rózsaszín tankok...
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            hal.kicsi
            • Tankos
            · 2 éve
            Semmi baj, ha véleményünknek hangot adunk, viszont ahogy "Nortonor" is írta, egy esetleg "idetévedő kezdő"-ben milyen kép fog kialakulni ? Természetesen mint, minden játékban vannak kevésbé szerethető dolgok, de ezekkel együtt lehet élni. (pl.: én is sokszor felhúzom magam a WoT-on, szerencsére ott van mellette a WoWs, és ott lenyugszom, persze ott is van RNG, MM és játékosbázis minőség miatti sírás, de semmi gond: van az AI bot-ok elleni harcmód is, szinte garantált a 100% győzelmi arány és a küldik nagy részét azzal is lehet csinálni, lehet választani, így "számomra" megnyugtató A lényeg, próbáld élvezni a játékot, ha nem megy akkor "pihentetni kell" Bocsánat, ha kicsit hosszú voltam.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Nortonor
            • Kiképző
            • Tank elemző
            · 2 éve
            Félreértesz, engem nem kimondottan a negatív hozzászólások zavarnak, vannak olyan tartalmak amik nekem sem tetszenek (pl. 1-2 új tank, jelenlegi üzletpolitika stb.), ezeknek volt már, hogy én is hangot adtam. Megmondom őszintén nekem sem tetszenek a túlcifrázott festések és matricák, de amíg ezeket nem "kötelező" használnom, addig úgy vagyok vele elfér a raktárban a többi 50-100-200 mellett. Ami engem zavar, az legapróbb játékmenetet abszolút nem befolyásoló dolgokon történő pocskondiázás, amikor egy ilyen pár bagatell matricán és álcafestésen megy a sírás. Ami nekem nem tetszik, az a kákán is csomót keresés, amikor azért is "szar" a WG, ha valamit csinál (mint most hogy van egy hétközi még csak eventnek sem nevezhető küldetéslánc), de akkor is "szar" a WG ha van egy hétvége amikor semmilyen akció nincs.

            Ha mondjuk egy lelkes újonc, kezdő vagy visszatérő játékos felnéz az oldalra és beleolvas egy random cikk alatti hozzászólásokba, lát egy rakat negatív véleményt és ő maga is ennek fényében ítéli meg a játékot anélkül, hogy a maga bőrén tapasztalt volna. És ez nem feltétlen azért van, mert valójában csak negatívan megítélhető tartalom érkezik a játékba, sokkal inkább azért, mert okos enged alapon a többség már elengedte ezt a kommentelősdit és nem megy bele felesleges szélmalomharcba. Tudod nekem sem kéne, de most épp nincs jobb dolgom. Egy kezdő játékos lehet, hogy még örül is annak, hogy felnyalhatja a tankja oldalára a tigris matricát mert lehet, hogy ez az egyik legelső ilyen elem amit a játékban "megszerzett". Nem mondom hogy tapsikolni kell egy ilyen cikk olvastán, de ez egy annyira nevetséges kis apróság, (hozzádvágnak lényegében a semmiért pár csicsát), hogy ezen felhördülni sem érdemes. Csak ez a fene nagy szólás-szabadság, hogy "én most jól megmondom" megteremtette azt amit feljebb is vázoltam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankosfej27 · 2 éve
    Ez az esemény is kezd szépen leépülni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ekitep67
    • Tankos
    · 2 éve
    Nagyvonalú ajánlat.
    Kell egy győztes csata top 10-ben, és máris a miénk 6 embléma és 2 matrica. Utána 7 napon keresztül négy tankosztály 3 küldetésszintjén naponta 3x gyűjthetünk Tokent (7*4*3*3=252), amiből 10 is elég egy újabb Barbie-festésre.
    Nagyon várom... Arról nem is beszélve, hogy tele a polc semmire való stílusokkal, festésekkel, matricákkal - komolyan mondom, még fizetnék is, ha kidobhatnám, esetleges későbbi eladásában már nem is reménykedem.
    Ugyanúgy, mint a lófejű legénységi kinézetet és társait...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    alphajet
    • Tankos
    · 2 éve
    Nem tudom kinek van igénye az ilyen ízlésficamos álcafestésekre, de az utóbbi időben a WG-től csak az ilyenekre tellik.Igazából nem is az zavar jobban, hogy vannak ilyen festések, hanem az egyszer valamilyen módon a raktáramba került festést eltüntetni sm tudom onnan.
    Pedig lenne egy csomó olyan festés ami bekerülhetne még pl: a német Leo-1 re a Bundeswehr 4 tónusú (zöld-sötétzöld-barna-fekete) álcája nagyon látványos, vagy az orosz járművek egyszínű lefakult zöld festése (a T-50 tier6-os lightra van egy ilyen) jó téma lehetne.
    Modjuk a most játszó óvodás-iskolás alsó tagozatos korosztályt lehet ez nem motiválja.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      StraubZ
      • Tankos
      · 2 éve
      Ez az irány sajnos. Nekem sem tetszik, de láthatóan minden játékban ebben az iránybann mozdulnak el a skinek. Ebben a játékban az új tankok is :P(Ui.: T4-es T-34 1941 festése és a T5 shielded T-34 festése is korhű. a T-50-é inkább a SD korszak emlékére kézült.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      lingszilard
      • Tankos
      · 2 éve
      Teljesen egyetértek veled! Egy némely tankomra ráraktam eg egy ilyen csiricsáré "álcafestést", de csak azért mert ez már a garázsban volt és nem akartam aranyat kiadni normálisan kinéző festésért, de amúgy okádék ahogy kinéznek. Illetve jöhetnének még 3D stílusok is, persze azokból is a normálisabb fajták, amiknek van közük a harckocsikhoz, a hadviseléshez, nem pedig mindenféle csillámpónis szar...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.