Jelenleg

30
látogatónk van

2021. december 16. 07:09

12.16. Adventi ajánlat: M54 Renegade + napi küldetés

Írta:
(11 szavazat)
53 hozzászólás

  VIII ⋅ M54 Renegade ⋅ In-game ár: 9.300  ⋅ Shop ár: 10.400 Ft ⋅ Videó a tankról

Utoljára frissítve: 2021. december 17. 07:02

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi · 5 hónapja
  Az egyik legjobb 8 as ht a skoda után nagyon jó mobilitás kitűnő ágyú jó átütés nem is kell több jobb mint az uj my sokkal 9300 goldot bőven megér!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 5 hónapja
  Én kicsit vitatkoznék azzal, hogy jó ez a tank. Picit még kacérkodok hogy megvegyem-e. Hallani unicumoktól, streamerektől hogy nagyon jó. Viszont mindenki által elismert fokmérő az, hogy mennyire bukkan fel random csatákban és bizony sem a gyengék, sem az unicumok nem viszik.


  Alig látni randomban nagyritkán , akkor is hamar szétkapják, pedig ez is maratoni tank volt, sokaknak megvan. Ott van az ellenpélda az a kínai 122tm ami szintén maraton volt és nagyon lehordták a szakértők, ennek ellenére nagyon népszerű az alacsony töltési ideje ellenére is randomban. Mi lehet ennek az oka? Értem, hogy jó az ágyúja ezért sniperkedni jó lehet, mert nem mered bevinni közelharcra a dudorja miatt a buciján, de sniperkedésre rengeteg más tank alkalmasabb, nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 5 hónapja
   Én randomban gyakran látom --- az is igaz, hogy én elég sokat játszok a Patriot-tal és lehet, hogy az MM úgy van beállítva, hogy preferálja, hogy amcsi nehéz tankkal szembe amcsi nehéz tankot tegyen. Ez csak találgatás részemről.

   Ami viszont tény, hogy a tomato.gg elmúlt 60 napra vonatkozó statja szerint 56 TierVIII nehéz tank között a 15. leggyakrabban játszott. Ha pedig az eredményességét nézed, akkor a különféle mutatók szerint a 2-4. helyen van ---- 1. helyen a csak ranked-en keresztül elérhető, ezért ténylegesen ritka és leginkább unikum-kezeken lévő Charlemagne, ám 2-3. helyen a Renegade és a Skoda van (még az Emil1951 szól közbe, de leginkább 4.-ként, meg talán a 703 II (122))

   https://www.tomato.gg/tank-stats

   A Renegade nincs meg nekem, ám mint írtam, a Patriot-tal sokszor kényszerülök vele szemben harcra. Ezek tapasztalat alapján azt tudom mondani, hogy a Renegade nem sniperkedésre való. Én a Patriot-tal pont távolról/közép-távolról próbálom sniperkedni a Renegade kupoláját, míg a Renegade ritkán és leginkább golddal lövi be a kupola nélküli Patriot tornyát. Gond ott kezdődik, ha a Renegade-játékos kapásból le tud támadni engem, mert közelharcban a kupola nem számít, leginkább úgyis a testet lövöm/lövöd, ott viszont a Renegade nagyobb lövésenkénti sebzése halálos tud lenni. Ezért én pont távolról próbálom sniperkedni a Renegade-t, míg kellően le nem gyengül. Mindez 1-1 elleni játékra igaz, a random-csapat "taktikája" mit tesz lehetővé, más kérdés.

   Úgyhogy én úgy látom, a Renegade nagyon jó tank. (megvenni ennek ellenére nem szándékozom, de csak azért, mert nem kívánok pénzt költeni rá - utoljára 3 v. 4 éve költöttem/vettem meg az IS-3A-t karácsonyi lootbox útján. Ha viszont mondjuk Black Marketen elérhető lesz, gondolkodás nélkül le fogok csapni rá.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wot_Tokfilko · 5 hónapja
   Ha egy tank képességeire vagy kíváncsi, arra, hogy mennyire erős, akkor érdemes a statisztikákat megnézni. WoT CC-k is gyakran mutatják, hogy mennyi az adott tank összesített winrate aránya, vagyis győzelmi aránya.
   https://www.noobmeter.com/tankStats
   Itt is le tudod kérdezni.

   https://wotcharts.eu/ServerAvg
   itt 54,23%-ot írtak.
   https://tanks.gg/compare/renegade?t=m-iv-y%7E703-ii-122%7Edefender%7Eskoda-t-56

   Sajnos még sem tudok vele úgy játszani, mint szeretnék, de ettől még tudom, hogy ez egy erős tank. És a mostani metában elég jó nehéz tank, mert gyors is.

   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 5 hónapja
    Nem is tudom. A statod szerint a 6. és 11. tank ugyanaz mégis több tank van köztük. Az IS-5 ami messze a leggyengébb legyőzi a Defendert és a táras IS-3-at. Képtelenség. A Caernervorn pedig még a listára sem fért fel az IS6 is jobb nála? Ráadásul néhány heavyn kívül a többi úgyis hulladés a 8-as prémekben. A valóság, random mást mutat
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Wot_Tokfilko · 5 hónapja
     A 252 és a Defender az két különböző tank. Technikailag megegyeznek, de a Defendernek egyedi festése van. Mivel két külön tank, ezért külön statisztikái vannak a szerveren is. Persze lehetne átlagolni a kettőt... Ugyanolyan, mint a szükre Scorpion és a homokszínű G variáns. Azok is csak az egyedi festésben különböznek. https://tanks.gg/compare/obj-252u?t=defender

     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AMD5 · 5 hónapja
      Tudom hogy más a nevük ezért két különbözőnek számít. Arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy annak ellenére hogy ugyanaz a tank (mindenben teljesen azonos paraméterek) mégis teljesen eltérő helyen szerepelnek a sorrendben. Ez is kétdégessé teszi annak a statisztikának a hitelességét


      Most venni akar valaki defendert megnézi a listát és csak a párját látja és teljesen más véleményt alkothat a tank erősségéről, ami fordítva is igaz holott ugyanaz a tank
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Wot_Tokfilko · 5 hónapja
       Ha valamiből 2 van, akkor sosem lesz azonos a listán. Az egyik előrébb fog szerepelni, mint a másik. A Defender tulajdonosok nem teljesen azonosak a 252U tulajdonosokkal. (lehet egy kis csoport, akinek mindkettő meg van). Az egyiket úgy vették bolti ajánlatként, a másikat ládából kapta, akinek szerencséje volt. Mivel nem ugyanazok a játékosok játszanak vele, ezért az eredményük sem teljesen azonos. Van aki ügyesebb, van aki kevésbé.
       Ettől a szerver statisztikai adatát mi értelme megkérdőjelezni?
       A Skorpió és a Skorpió G is különböző tulajdonosokkal, különböző ( kicsit eltérő eredményt mutat. Ettől még nem lesz jobb/vagy rosszabb tank, mint a másik változat. De ha nem az EU szerver, hanem az NA vagy ASIA szerver adatait nézed, akkor is más eredményt látsz azonos tanknál, mert más játékosok játszanak vele.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        AMD5 · 5 hónapja
        Azért köszi a statot. Fogom nézegetni medeknél is

        Ha az össz WR-t nézem a két legjobb tank a játékban messze a Pz II J és a minimaus a 38H
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        AMD5 · 5 hónapja
        Pedig ugyott kellene szerepelie a listán, hiszen ugyanaz a tank egy az egyben. Hogy lehet hiteles egy ilyen statisztika, ha merőben eltérő helyen szerepel ugyanaz a tank? A tulajdonosok sem mások. Nekem megvan mindkettő. Régen is lehetett kapni egyszerre mindkettőt a shopban. Volt egy karácsony két éve amikor csak ládából jött, de azóta is bent volt mindkettő egyszerre a shopban többször. Ember a Defennder igyanaz a tank, mint a festés nélküli. Ugyanott kellene szerepelni, ehelyett nagy különbségek vannak köztük. mennyire hiteles a statisztikád?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrBadFortune · 5 hónapja
  Sok mindenre jó ez a tank. Például amikor becserélési akció van elég olcsón lehet szerezni vele ELC EVEN90-t. Vagy ha van a csapatodban játék közben (ami nem túl gyakori, de előfordul) akkor tudhatod, hogy hamarosan nagyon jó mozgatható fedezéked lesz, ami mögül ki lehet nézni és osztani az áldást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 5 hónapja
  Egyik legjobb heavy
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CorradoCattani · 5 hónapja
  Sziasztok! Idén nem volt "predikciós" lista, amely azoknak a tankoknak a listáját tartalmazta, amiket betettek a kalendáriumba? Elég pontosak voltak minden évben. Én a felbuffolt Panther 8.8-ra várok, hogy megjelenjen végre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikroby · 5 hónapja
  Bár eleinte a M-IV-Y-t amolyan buffolt Renegátnak promózták, egyértelműen a Renegate a jobb, már csak a -1 mp-es töltésidő miatt is. (A M-IV-Y-nek van több páncélja oszt ennyi. A második lánctalp meg kb. semmit sem ér, kevesen tudják, hogy nem mindig működik csak az első részét védi a láncnak, ha hátulról kapsz találatot mintha nem is lenne az 5 km vánszorgás meg elég lassú kb szétszednek ))
  Szóval akinek megvan, annak felesleges ezt megvenni.
  Egyébként jó kis tank, az ágyúja szerethető, de hát páncélja nem nagyon van, meg az az átok tumor. Nem tudom minek kell az összes amcsi tank tetejére rátenni egy ekkora f*szságot. (Legalább tették volna nehezebben átüthetővé mint az E5-nél (+ páncélvastagság) de nem, minek az)
  Kinek éri meg?
  Akinek nincs meg az M-IV-Y,
  Aki szereti az aktív játékot
  Aki szeret snapshotozni
  Aki kíváncsi rá, hogy az E5 milyen, és nem akar ingyen tesztszeróra menni

  Kinek nem éri meg?
  Aki inkább valami mást szeretne, de nem tudja beadják e a naptárba.
  +25. prémtanknak teljesen felesleges, jó tank, de nem kiemelkedő.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lucky man · 5 hónapja
   no igen a fejlesztők valahogy amcsi tankokra raktak jó nagy gyenge pontot hogy még véletlenül se legyenek jobbak a szovjet tankoktól.Kinek jó ez?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gergelyradics · 5 hónapja
  bűntethetőségem teljes tudatában kijelentem, hogy szvsz az idei karácsonyi 8as prém tankok egy nagy kalap sz@r úgy ahogy van. sajnos én is arra gondoltam, hogy "miért ne" vennék 2x25db dobozt, és a tornvágen terminátoron kívül sajnos az összes meglett! tm122 1800as dmp-el???? mivi?? nos ő lenne a kifakadásom fő tárgya, mi ez a tank?? tetején tumor hasát belövik az ágyújánal könnyen találni jobbat még az usásoknál is, de ha leesik a lánctalp akkor kb 5kmh val tud úgy mozogni mint akinek tőből levágták mindkét lábát! ennyi??? (a kalibánt még és ezek után sem fogom felszerelni távol áll tőlem mint szenteltvíz a Zördögtől)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 5 hónapja
   A defit is annyian sztárolják, annak még annyi sincsen (DPM). Amúgy egész korrekt, csak meg kell vele tanulni játszani (DEFFI). A TiMi, meg a Torn, is hasonlóan "OP" DPM-mel rendelkeznek. Szerintem a WG rájött, hogy csak így lehet némileg lassítani a villámcsatákat. Az új tankok DPM-ét beletolni a sárba. Majd meglátjuk. De a 3-4000-es DPM-ek-et valóban el kellene felejteni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 5 hónapja
   Tudtad miket lehet nyitni nem?

   de
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pannoniacaptain · 5 hónapja
   Nyitottál egy pár tankot, viszont ezek nem jönnek be neked. Tudtad mik eshetnek ki a dobozokból, ezért nem értem miért ért csalódás téged. Kaptál legalább 12500 goldot is, amiből tudsz venni prémium tankot. Szerintem nem jártál rosszul. Annak kell örülni amink van. (A tartalék lánctalpról annyit még, hogy jobb 5 km/h-val bevánszorogni a fedezék mögé, mint egy helyben állva várni, hogy kiszedjenek)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gergelyradics · 5 hónapja
    tudtam hogy miket lehet nyitni! aki játszik ezzel a sz@rral évek óta mint én pl az már rájött hogy vannak a száraz statok és van maga a játékélmény ez alkalmasint találkozik is de legtöbbször a "torta a próbája az evés" szlogen a működő! a tm122 tankról semmi infóm nem volt, a t56os skodatól sokkal jobbat vártam a 3.5 ös intraclip töltés és a gatya rossz szűkülés, overal gun handling miatt és a 206mm es alap lőszer!!! nem nagyon hozza meg a kedvemet az új tankokkal való játékhoz! a tm122 ágyúja használható lenne ha kerek 1mp vel gyorsabban töltene, az elején nem akartam elhinni ezt az 1800as dpm-et. a mivinél a tumor a tetején!! aki játszott már egy két karikát usás tank ellen az tudja hogy a tumort kell lőni ott nincs kecmec! az hogy 5kmh val be tudod magad vonszolni egy fedezékbe nem ad annyi játékélményt egy magamfajta vén csatadisznónak! kaptam még 18 ezer aranyat az 50 ládából de most kb a teljes tanácstalanság és a motiváció hiánya lépett fel! az arany nem boldogít a játékban mert játékélmény miatt ül le az ember ezzel a fossal játszani, legalább is még egy régi öreg veterán mint én beztos!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     pannoniacaptain · 5 hónapja
     Ömmmm a Skoda T56 jelenleg az egyik legerősebb tier 8-as tank a játékban.
     Ha már évek óta játszol, akkor észre kellett venned, hogy milyen irányba halad a meta. Én a helyedben utána néztem volna, hogy mit kaphatok, ha nyitok tankot és akkor nem ér csalódás. 18 ezer aranyból meg tudsz venni bármilyen prémium tankot (amit meg lehet veni aranyért) Van bőven választék. Ha jobb játék élményt szeretnél, játsz meta tankokkal, mert azokkal nem lehet mellényúlni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AMD5 · 5 hónapja
     A Skoda OP, azaz túlerősített a jelenlegi mezőnyben. Az unicumok egybehangzó állítása szerint a legerősebb nehéz tank a mezőnyben, még 9-ben is megállja a helyét. Még a boroskólánál is jobb Tankelit szerint. Sokan csak azért vettek ládát, hogy azt kinyissák. Neked meglett. Légy vele boldog. Még az aranyból tudsz venni tankot a kalendáriumból is
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 5 hónapja
      50 ládából 4 db 8-as prém. Ezért a nyitásért a játékosok 99%-a összetenné a kezét. Sz@r-ozza a és fosozza a játékot, de mégis kiad rá pénzt. Van, akinek semmi sem elég jó. Engedd el.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ranagol · 5 hónapja
      18k gold és 8as tankok 50 ládából?
      Szegény embert még az ág is húzza...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bencenmet · 5 hónapja
  Azt jól érzem, hogy AE Phase I mellé nem annyira érdemes megvenni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   A Phase 1 Tier 9 és nem prémium tank. Nem túl jó összehasonlítás.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bencenmet · 5 hónapja
    Nem a "státusza", hanem a paraméterei, játékstílusa mentén kérdezem, mert a tanks.gg szerint nagy különbséget nem látok, csak kb a szintek különbségének megfelelően.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Mikroby · 5 hónapja
     Ezzel kevésbé tudsz tornyozni mint az Ae PH-val.
     Attól függ mi a célod. Ha pénzkeresés akkor ez jobb, ha legénységképzés akkor is, ha csak játszani akarsz akkor meg az Ae jobb, mert a 8as tiert is teszi X-be de a IX-essel több esélyed van.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bencenmet · 5 hónapja
      Köszönöm Mikroby
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sammie · 5 hónapja
  Ez is meg van! Hát ez egy alomnyi Borz borzalom!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 5 hónapja
   Melyik játékkal tolod?
   WoT-ban jó cucc
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dávid.bányai · 5 hónapja
  Jó lenne tudni, hogy a Progetto, Borrasque vagy a Skoda benne lesz-e idén a calendarban, ha tutira tudnám, higy nem akkor ez egy insta buy lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 5 hónapja
   Skoda bent van a ládákban, nyilván nem lesz bent a kalendáriumban. Progetto Borrasque, EBR túl meta ahhoz, hogy csak aranyért "ajándékba" adják. Szerintem ostobaság lenne a WG részéről betenni ezeket, amikor konkrét pénzt is kérhet értük, mert úgy is megveszik az emberek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lucky man · 5 hónapja
    a Borrasque tavaly volt a ládákban,nem hinném hogy bármilyen formában találkozunk vele.Persze minden megeshet
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    death_train · 5 hónapja
    Mert az aranyárt nem fizettek valódi cash-el? DE. Akkor hol itt a gond?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Janimperator · 5 hónapja
     Epp ez az, hogy az aranyat MÁR kifizették, az a valodi penz mar a WG szamlajan van, tehat ha a meglevo aranyadert veszel tankot, abbol a WGnek nem lesz ujabb bevetele, mig ha penzert veszed a tankot akkor igen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      death_train · 5 hónapja
      Így van, a WG szláján van az arany deviza értéke. Azonban minél több arany van az ACC szláján és pihen, egyre inkább elértéktelenedik. ezért olyan igényt kell támasztani, amivel elkölti az aranyát. Hogy vegyen még, mert venni akar másik tankot, vagy OP cuccot, vagy bármit. Most igen sok arany összegyűlt az ACC-okon. Ezzel és a BM-ekkel lehet leüríteni.

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.