Jelenleg 67 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Mire sújt le a nerfhammer?

11 éve 5 hónapja #38722 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
A hellcat régi gép, és már régóta ilyen. Ha bánatani akarták volna, szerintem már rég megtették volna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _AnonymusHuN_

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38728 Írta: _AnonymusHuN_
Megválaszolva: _AnonymusHuN_
Remélem, igazad van, és békén hagyják!

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38729 Írta: Daveran
Megválaszolva: Daveran

Nagyon remélem, hogy a hellcatet békén hagyják! (Nem akartam kihúzni (amolyan heavyzős alkat voltam) de aztán mégis rászántam magam, és brutál jó! két readley, négy tankász, megannyi top gun nagy kaliber meg minden, most pedig a 3 +két tieres plecsni is becsúszott vele. Imádom, egyszerűen megunhatatlan és 59%-ban nyerek vele :) Itt értettem meg hogy a dpm és a gyorsaság fontosabb egy meccs szempontjából min t az alfa és a páncél, és amióta emiatt medezni kezdtem: lás csodát, a winratem szárnyal, sorra jönnek a plecsnik stb. Az orosz med ágat(t54 felé) mindenkinek ajánlom!)
Témára vissza: a pokol cicán nincs mit nerfelni: lassan fordul (test és a torony is) egy td-hez képest nem nagy az átütése se a sebzése, se a pontossága, amolyan átlagos. csak gyors és nagy a látótávja. (ja és persze a kamo sem utolsó :) ) de ha nem vigyáz az ember, akkor nagyon hamar elvérzik, közelharcban 1v1-ben nehéz vele komoly hp-vesztés nélkül kijönni, pedig azzal (a az ammoval is) takarékoskodni kell nála, mert igen fukar jószág. Az biztos, hogy kiakadok, ha hozzáér a WG!!!

Tank statisztikába nem túl nagy semmilye , sőt páncél , és forgás (torony és test is) lassú , a kezdők használni se tudják , ezért ők gondolom rontanak egy nagyot a statján a tanknak , mert ez egy nehezen játszható megfontolt taktikát igénylő gonosz cica , de amire sújt a nerf szerintem az összes pedobear tank , a KV-1S , KV-1 , WT auf E100 (inkább ezt nerfeljék mint a hellcatot , de ilyenem is van) is-7 , is-3 vagy valami 8as vacak , egy két dobtáras szutyok , E-75 és még a hellcathoz , szerintem adni kéne neki +10-15 lőszert , mert nem egyszer lőttem el harmincat (majdnem 2800 csatám van cicussal , és a legénység 5 skilles)

11 éve 5 hónapja #38730 Írta: domeapo
Megválaszolva: domeapo
Ha már nerfhammer: a KV-1S-t még nem piszkálják most meg, ha jól tudom, de a Brünhildával (RHM-Borsig) kezdődő 3 német TD szinte biztosan nerfet kap. Már rebesgették is korábban.

11 éve 5 hónapja #38733 Írta: BenJohnson
Megválaszolva: BenJohnson
Remélem az FV TD-t nem fogják nerfelni. Imádom azt a tankot , nem mellesleg az átlagom is vele körönként 3500 dmg felett van :)

11 éve 5 hónapja #38741 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
A hellcat nagyon is rendben van... Ha túl op lenne, akkor csak azzal tolnák a századokat.
Remélem, a su85b-t nem fogják bántani. Ha picit ügyes vele az ember, s nem megy fejetlenül az első vonalba, akkor akár tier6ban is ővé a nagy kaliber.
Persze ágyú kitéríthetőség nincs semmilyen irányban. Van hetzerem is, tegnap pedig megvettem a t40-et. A su után picit lepődtem: -10% csőlehajlás, oldalra is kb. 3x annyi a belőhető... álcája kb egál, látótáv maximum, valami páncélféle is van rajta. 3. csatára lett az első nagy kaliber, 75% legényekkel, szóval van benne potenciál :)
De ilyen alapon a luchs-ot is nerfeljék, mert amit tier6ban is ki tud osztani, az félelmetes. Csak nehéz vele jól játszani. Én most vettem vissza olyan 2 hete, azóta szárnyalok. Elsőre meg küszködtem, nem értettem mire is való.
Lehet, pedotanker vagyok, de nekem a tier4-5-6 tetszik a legjobban. Ott egy jó td egyedül lehozza a meccset a maga 2k sebzésével.

11 éve 5 hónapja #38746 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
Szerintem is belekerül a nerfbe a német TD ág vége. Nem biztos, hogy mindegyik, de lesz köztük gyengítés az biztos. Nagyon jól használhatók és a mostani akció után még sokkal többen lesznek/vannak, mint eddig.

Amit nem láttam itt emlegetni és esélyesnek tartom, az a Chaffe és a francia TD ág csúcsai.

Amit meg félek, hogy "bántani" fognak, az szerintem is Hellcat (a camo-ját mindenképpen), a SZU 122-44 (hogy legyen benne prémium orosz TD is) és az E-25 (mert az most az új pénzgyár a befektetőknek).

Igen. Összességében úgy tűnik számomra, hogy a "játékélmény javítása érdekében" a sokszor hangoztatott mobilitás felé fordítanák a harcok menetét és ez egyértelműen TD-k nerfelésére utal.

11 éve 5 hónapja #38752 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Remélem az FV TD-t nem fogják nerfelni. Imádom azt a tankot , nem mellesleg az átlagom is vele körönként 3500 dmg felett van :)

Hali.

Remélem egy picit hozzányúlnak :-). Azért az nem annyira vicces, mikor mész e5-tel, azt egyszercsak hopp, leugrik rólad 1600 hp, megpusztul 2 legény, és vörösre van vágva 3 modul. Ne nagyon. Csak 1 picit nyúljanak hozzá, mondjuk a sebzéséhez....

11 éve 5 hónapja #38780 Írta: _AnonymusHuN_

Nagyon remélem, hogy a hellcatet békén hagyják! (Nem akartam kihúzni (amolyan heavyzős alkat voltam) de aztán mégis rászántam magam, és brutál jó! két readley, négy tankász, megannyi top gun nagy kaliber meg minden, most pedig a 3 +két tieres plecsni is becsúszott vele. Imádom, egyszerűen megunhatatlan és 59%-ban nyerek vele :) Itt értettem meg hogy a dpm és a gyorsaság fontosabb egy meccs szempontjából min t az alfa és a páncél, és amióta emiatt medezni kezdtem: lás csodát, a winratem szárnyal, sorra jönnek a plecsnik stb. Az orosz med ágat(t54 felé) mindenkinek ajánlom!)
Témára vissza: a pokol cicán nincs mit nerfelni: lassan fordul (test és a torony is) egy td-hez képest nem nagy az átütése se a sebzése, se a pontossága, amolyan átlagos. csak gyors és nagy a látótávja. (ja és persze a kamo sem utolsó :) ) de ha nem vigyáz az ember, akkor nagyon hamar elvérzik, közelharcban 1v1-ben nehéz vele komoly hp-vesztés nélkül kijönni, pedig azzal (a az ammoval is) takarékoskodni kell nála, mert igen fukar jószág. Az biztos, hogy kiakadok, ha hozzáér a WG!!!

Tank statisztikába nem túl nagy semmilye , sőt páncél , és forgás (torony és test is) lassú , a kezdők használni se tudják , ezért ők gondolom rontanak egy nagyot a statján a tanknak , mert ez egy nehezen játszható megfontolt taktikát igénylő gonosz cica , de amire sújt a nerf szerintem az összes pedobear tank , a KV-1S , KV-1 , WT auf E100 (inkább ezt nerfeljék mint a hellcatot , de ilyenem is van) is-7 , is-3 vagy valami 8as vacak , egy két dobtáras szutyok , E-75 és még a hellcathoz , szerintem adni kéne neki +10-15 lőszert , mert nem egyszer lőttem el harmincat (majdnem 2800 csatám van cicussal , és a legénység 5 skilles)

Szerintem viszont nem adnak neki lőszert. Úgy tudom ezzel van laszabályozva, hogy ne legyen túl op. Bár tényleg idegesítő, amikor 3-3,5 4 ezer damage körül üresen kattan a tár :)

11 éve 5 hónapja #38826 Írta: Dinasti
Megválaszolva: Dinasti

Hali.

Remélem egy picit hozzányúlnak :-). Azért az nem annyira vicces, mikor mész e5-tel, azt egyszercsak hopp, leugrik rólad 1600 hp, megpusztul 2 legény, és vörösre van vágva 3 modul. Ne nagyon. Csak 1 picit nyúljanak hozzá, mondjuk a sebzéséhez....

A brit 10 es td a játék 1ik legnehezebben használható tankja. Azért nem minden lövésből van ott meg az 1600-as sebzés+ nagy távra kurva pontatlan hosszú célzási idő és elég szar cammo. Minden kör kb -10.000.20.000 credó prémmel. Nyilvánvaló ez akkor ha kilőnek és prémmel durrogtatsz. Ja és nézzük meg milyen gépeket kell előtte végignyuzni mire eljutsz hozzá. Szóval az Fv minden csak nem "überop". És a td-k nerfelését elfelejthetnék már főleg azokét amiért fizetett is az ember mert nem nerfelni kellene őket hanem korlátozni a számukat 1 csatába. Lassan már a 10 es td-k annyit sebeznek mint 1 komolyabb heavy. A 10 es watafack-ról meg már nem is beszélek hogy az menyire op.... 10 csatából kb 1 szer. De akinek megvan az nem is tartja szerintem akkora op tanknak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Silver

11 éve 5 hónapja #38874 Írta: SirNyenjo
Megválaszolva: SirNyenjo
WTE100 mint op :) . Nagyszerű, ha op akkor a 0 camo, a 0 páncél és a közel egy perces töltésidőt igazán megnerfelhetik. Első számú célpont mindenkinek, hátsó sortól az elsőig mindenki ezt lövi, igaz veszélyes, de a mobilitása sem jó és ahogy valaki írta az előzőekben a tárból ha mákod van 3 sebez is.Szerintem egyáltalán nem op. Az amerikai péncélvadászok már inkább, ott is brutál sebzés, brutál páncél. A töltésidővel is ki lehet békülni. Mindegy ha nerfelik hát nerfelik, jön majd a konkurencia :)

11 éve 5 hónapja #38909 Írta: _AnonymusHuN_
Szerintem is td-k és az arty számának korlátozása lenne a megoldás. Nagy tierben lehetetlen normálisan heavyzni, mert hiába bokszol át egy oldalt nagy nehezen az ember, nincs értelme, mert után jön egy rohadt nyílt mező, és elég ha csak kidugod egy pillanatra a tank elejét, és máris oda a fél hp-d.
Az meg nevetséges, amikor bemegy az ember a kis szerencsétlen 8-as nehéztankkal, aztán van a csatában csapatonként 3-4 t9-t10 es arty akik az első spot után atomokra robbantanak. Mert ha van 1-2 hát oké, legyen, van olyan pálya,ahova kifejezetten kell az arty, különben űber camp lesz, de eegy halom top tier tüzér az enyhe túlzás.

11 éve 5 hónapja #38910 Írta: malacka
Megválaszolva: malacka
Szerintem meg a ne dugdki az orrodat hanem camp.Mértnem a te tankodat korlátozzák???? Nem kell sirni hanem gogo

11 éve 5 hónapja #38921 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
és 10es meddel mikor lesz?

11 éve 4 hónapja #39367 Írta: Rozsdabogja
Megválaszolva: Rozsdabogja
Remélem a 9.1 el még szarabb lesz ez az egész trágyarakás játék!!!!!Hihetetlen hogy a föld az ellenség tankja előtt lehúzza a lövedéket,ha mozdítasz picit felfelé a célkereszten mert már kétszer a földbe lőttél akkor meg az égbe lő szinte ráadásul még most is laggos néha ez a fos!!!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.