Nagyon remélem, hogy a hellcatet békén hagyják! (Nem akartam kihúzni (amolyan heavyzős alkat voltam) de aztán mégis rászántam magam, és brutál jó! két readley, négy tankász, megannyi top gun nagy kaliber meg minden, most pedig a 3 +két tieres plecsni is becsúszott vele. Imádom, egyszerűen megunhatatlan és 59%-ban nyerek vele

Itt értettem meg hogy a dpm és a gyorsaság fontosabb egy meccs szempontjából min t az alfa és a páncél, és amióta emiatt medezni kezdtem: lás csodát, a winratem szárnyal, sorra jönnek a plecsnik stb. Az orosz med ágat(t54 felé) mindenkinek ajánlom!)
Témára vissza: a pokol cicán nincs mit nerfelni: lassan fordul (test és a torony is) egy td-hez képest nem nagy az átütése se a sebzése, se a pontossága, amolyan átlagos. csak gyors és nagy a látótávja. (ja és persze a kamo sem utolsó

) de ha nem vigyáz az ember, akkor nagyon hamar elvérzik, közelharcban 1v1-ben nehéz vele komoly hp-vesztés nélkül kijönni, pedig azzal (a az ammoval is) takarékoskodni kell nála, mert igen fukar jószág. Az biztos, hogy kiakadok, ha hozzáér a WG!!!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...