7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261550Írta: Gamer Patrik
Megválaszolva: Gamer Patrik
Az én eredményeim:
Annyit hozzátennék, hogy be van kapcsolva a gépen az Nvidia GeForce Experienceben a Battery Boost, és 30 fps-re van állítva a korlát. Tehát töltőre dugva ez megy még feljebb is.......
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261552Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Távol a pc-től még nem volt módom kipróbálni, de volna egy kérdésem. Látni a teszt során fps-számot is, illetve a végén valami min/average/max fps vagy bármi? Mert nagyon kis aranyos, hogy kiírja "nagyszerű, meg jó" de mit kell ez alatt érteni? Lehet a 45fps már great a 30+ meg jó, én meg 60 alatt sírva fakadok.
Nincs valami brutál konfigom, így elsősorban azt szeretném, hogy a mostani ultra fix 60 fps-em, lehetőleg legalább medium/high 60 maradjon, az nem érdekel hogy ez a benchmark megdícséri e a gépet.
nem tudom hogy változott-e azóta de ott az UHD = 3840x2160 az az UHD
inkább 4K nincsen bár az nagyon ritka (4k=4096×3072)
persze sokan ugy árulják az UHD-t hogy 4k de közben nem. 233 472 pixelle kevesebb az UHD a 4k-tól.
viszont wide speecn 2560*1440 stb ilyen nem 16:9-es hanem 21:9-es monitor felbontások nincsenek bár ott az egyébb. az eredményre kíváncsi leszek hogy milyen grafikon jön ki
treffhetes10
szerintem kéne.
oldkund
nem teljesen, sandbox-ban mikor volt sokkall simábban futot jobban optimalizált és jobb is annyi játékost nem fog vesziteni de az tuti hogy fog.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261594Írta: Tankmániás
Megválaszolva: Tankmániás
Hát elég siralmas, de biztos ,hogy nem fogok gépet fejleszteni egy ingyenesen játszható játék miatt. Majd max többet anyáznak a csapattagok. ha csak 3 perc után tudok belépni
Srácok! Van másnak is olyan, hogy nem indul el a teszt d3dcompiler_47.dll hiányra hivatkozva? Tudtok megoldást? A netet böngészve már a directx-et és a videókártya drivert újra raktam. Másik gépről áthoztam a file-t de akkor más összetevő hiányára hivatkozva nem indult.
Srácok! Van másnak is olyan, hogy nem indul el a teszt d3dcompiler_47.dll hiányra hivatkozva? Tudtok megoldást? A netet böngészve már a directx-et és a videókártya drivert újra raktam. Másik gépről áthoztam a file-t de akkor más összetevő hiányára hivatkozva nem indult.
Virusirtot ha van,kapcsold ki mig leszedi a programot.telepitsd ujra a progit,futtatásnál se enged a virusirtot futni
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261668Írta: _Midnight_Shadow_
Megválaszolva: _Midnight_Shadow_
Általában nem szoktam agyondicsérni a WG-t de most az oprimalizálással szerintem kitettek magukért. Egy középkategóriás gépen is hibátlanul fut a játék a lehető legmagasabb beállítások mellett, sandboxon is max 5-10 fps-el volt kevesebb mint élő szerveren ami elég jó a grafikai változásokat tekintve.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261702Írta: Tankmániás
Megválaszolva: Tankmániás
Ha a te gépeden a legmagasabb grafikai beállításokkal is "Great Result" szintem fut a játék , akkor a te géped nem középkategóriás. Az én gépemen ami igen csak megfelel egy közép kategóriás gépnek , csak jó szinten fut. A másik meg annyi . hogy elég sok játéknál pirossal megjelöli a teszt nálam, hogy nem fut a gépemen a játék különböző okok miatt. , Elindításkor meg mégis csak megy akadozás, szaggatás nélkül.
Nem tudom mennyire tükrözi a valóságot az itt elvégzett teszt. Itt nekem jót írt tehát nem aggódom , hogy nem fog elindulni szaggatás nélkül a játék a középkategóriás gépemen. Mint kátható magas grafikai beállításokkal nem engedi a tesztet. A jelenleg wotban meg szaggatva , de fut a gépemen full grafikával is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...