Épp gondolkodtam 1050 Ti-re váltáson, de ahogy elnézem, ehhez a 8500 ULTRA-hoz képest a GTX 1050Ti "csak" 10,000-et hoz. Én többre számítottam. Viszont a GTX 1060 16,000-ot mutat itt másoknál, ami majdnem a duplája - ecco: elmozdultak a GPU irányába, ellenben az eddigi 1-2 mag, viszont magas órajeles CPU-ról?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar, Admiral_von_Yorck
Szevasztok először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Hát nekem hatalmas szerencsém van mivel az én gépem nem egy mai darab. Ezt a gépet még a szüleim vették nekem 2009 ben de már akkor sem volt egy élvonal belli darab. De én nagyon szeretem mert megszolgálja az árát.
A teszten igy vizsgázót:
Örülök hogy elviszi mert 2 állás mellet kell néha egy kis szórakozás.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261330Írta: koponya
Megválaszolva: koponya
sziasztok. igy nez ki az én gépemen! csak adat gyüjtés végett küldöm én is . 10129 pont Ultran Amd Ryzen 3 1300X 4 mag NVIDIA Geaforce 1050 Ti 4 GB / 8 GB RAM windows 10 Pro
Last edit: 7 éve 9 hónapja by koponya.
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261337Írta: winters
Megválaszolva: winters
Sziasztok!
Egy régebbi (775-ös) rendszeren teszteltem, talán sokan használnak még ilyet.
Például én
Alaplap: Abit IX38 QuadGt; CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83 GHz; RAM: Kingston HyperX 2x2 GB dual chanel; VGA: Gainward GTX570 Phantom 1,3 GB; Op-rendszer: Win7 64-bit.
Maximumnak csak a médium beállítást engedte, az Ultra beállításon már nem engedett a "Test" -re kattintani. Talán a kevés RAM vagy a 3 GHz alatti CPU miatt.
Anti-aliasing nélkül:
Full anti-aliasinggal:
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 9 hónapja by winters.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...