Nem, ez már tegnap egész nap óta tart. Nem mi vagyunk most a kedvezményezettek, mi most nem nyerhetünk. De tudom, véletlen ez...
Tessék behelyettesíteni 'Erdős Péter'-t 'wargaming'-gel. Körülbelül ezt érzem most. Tegnap óta egyre erősebben.
köszi a klippet, ez nekem kimaradt eddig. most pedig nagyon elgondolkodtatott....
Vmi rettenetes a kinézetük a srácoknak, de ezt a számukat teljes mértékben megértem és átérzem a gyülöletüket
Az a rohadt rendszer.... s a rendszernek a rohadt kiszolgálói, kiskirályai... Az egész rendszernek szólt ez a dal, sokak megnyomoritása benne van
S jó a dallama
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, bandras32, Potrien, Admiral_von_Yorck
Megnéztem a klippet, először elszörnyedtem, aztán kiváncsi lettem, aztán utána néztem az Erdős Petinek, végül megértettem... Majd ujra elgondolkoztam Az eredményt meg beirtam ide
Ha közben meggondoltad magad, a köszönetet vissza is lehet vonni. Ha esetleg el akarsz határolódni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
"Maszekok" voltunk végig az előző rendszer alatt, (most is azok vagyunk, amennyiben a saját munkádból megélő egyéni vállalkozót annak tekintjük) rendszerellenségek, mégsem lett senkinek baja a családból '45-'től '90-ig. Csak nem szabadott hangosan kritizálni a rendszert...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#249533Írta: Admiral_von_Yorck
Megválaszolva: Admiral_von_Yorck
Az én anyai nagyszüleim és ez által anyám, és később ez által apám kulák volt. Ráadásul anyám 56-ban mint ápoló nő, a szegedi sortűz sebesültjeit ápolni merte(!!!) a Széchenyi tér és - mostani nevén - Takaréktár utca sarkán!
Ez így elég halmazatinak tűnik...nem?
Szerintetek volt-e bajunk belőle?!
Szóval, amit ez a köcsög Erdős P. szimbolizál meg Ő maga is elmehet a b... ku... anyjába. Örüljenek, hogy a rendszerváltás lement vér nélkül......pedig megérdemelték volna!
Amúgy ez a köcsög EP még az ORI döntéshozó testületében is benne volt Korda Gyurikával együtt. Konkrétan mondjuk KGy-nek köszönhetjük, hogy nem léphettünk fel semmilyen hivatalos ORI által rendezett rendezvényen sem!
klubokban játszottunk "titokban" ingyéééé...de az is hatalmas élmény volt azért!
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Admiral_von_Yorck.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...