Csak most tűnt fel hogy nincs is semmilyen zenével kapcsolatos topicunk, úgyhogy gondoltam índítok egyet

.
Jöhetnek vegyesen kedvenc számok, újdonságok amiket éppen most hallottál és annyira megtetszett hogy 5x nyomsz a replayre, kedvenced a kedvenc együttesedtől, akár az egész playlisted amit játék közben szoktál hallgatni.
A lényeg hogy minél többen, minél változatosabb zenét osszunk meg, hátha másoknak is tetszik, és bővíthetik vele saját gyűjteményüket, esetleg új kedvenceket találjanak.
A topic könnyű olvashatósága/átláthatósága miatt három dolgot kérnék.
Tartsuk tiszteletben egymás zenei ízlését, és kerüljük a felesleges offolást. Nem mindenki ugyanolyan zenét szeret. Ha valami nem a te műfajod, nem kell leírni hogy szerinted ez nem jó. Helyette posztold azt, ami neked teszik.Ha tetszett, nyomsz egy köszönömöt, vagy mégjobb ha cserébe linkeled a te személyes kedvencedet.
A másik, hogy a linkbe/elé/fölé/alá/mellé írd oda a szám címét, előadóját, esetleg nagyjából a műfaját is, hogy nagyjából tudja hogy mire számítson az, aki rákattint. Aki nem bírja a rockot, tudja hogy mire számítson mielőtt belehallgat a kedvenc Disturbed számodba. Akinek meg feláll a hátán a szőr a hip-hoptól, nem lesz lenyűgözve a kedvenc ODB zenédtől.
Ha hozzászólsz, kötelező linkelni legalább egy számot

.
És mivel a szabály engem is kötelez...
Weezer - Say it ain't so
, Alternatív/Geek rock, '95-ből. Személyes kedvenc
Sabaton-Ghost division
Tankereknek alapmű, ha valaki nem ismeri, ideje bepótolni a hiányosságot.
Svéd power/heavy/whatever metál.
Icebird - Going, and going, and going (RJD2, and Aaron Livingston)
Alternatív rock, jazzes beütéssel, szintén személyes kedvenc.
amikor megemlítettem, hogy ...
7018, ...