Nem tudom mond-e itt valakinek ez a név valamit.

Nekem a partyéletet jelenti ez a név, 2000ben teljesen véletlenül keveredtem ki a Budapest Parádéra (nem, nem a pride-ra, bármilyen hihetetlen

), és épp belebotlottam a kamionba, ahol pörgette a lemezeket, és úgy magával ragadott hogy azóta a legnagyobb kedvencem, minden itthoni buliján ott voltam/vagyok, de meghúztuk már vele külföldön is... és talán mondhatom azt, hogy barátom lett a pali. Iszonyat rendes, ahhoz képest, amit fel tud mutatni elég szerény is (a párom anno tök kommersz zenéket hallgatott, de egyszer rászánta magát és eljött velem Rush-ra... amikor meglátta/hallotta onnantól vége volt a diszkó korszakának.

, nem felejtem el, mikor kiült a döbbenet az arcára, azt hitte Rush egy szőke kékszemű árja német, pedig egy hatalmas nagy fekete Chichagoi ősfeka

) Nem mellesleg annyira nagy arc (meg a kiadója vezetője is), hogy segítettek leszervezni a saját bulijukon az eljegyzésünket (a feleségemből tudtán kívül sikerült kiszednem, hogy ez volt a vágya). Igazából ezt a vonalat csak szeretni/nem szeretni lehet, köztes állapot nincs.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...