Most nézem, az utóbbi két hónapban szinte csak tier 7-es tankokkal mentél. Az azért tudnod kell, hogy az az egyik legszívatósabb tier. Jóval nagyobb a különbség a 7-8 között, mint a 6-7, 8-9, 9-10 tierek között. Gyakrabban kerülsz bottom tierbe, mint pl. 8-as tankkal.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja#310460Írta: werz
Megválaszolva: werz
Igen, csak tier 7-el mentem. Azért szar , hogy több hónapja csak veszítek.
Értem ez alatt, hogy szeretném, hozni az átlagom, az 48.16% és folyamatosan az alatt vagyok. Egyre rosszabb és rosszabb.
A mai nap is jól indul 4vesztes csata zsinórban nyertes nélkül.
Pont nem érdekel, hogy nyerünk-e,
ezen már túl vagyok, van 6000+ wn8-as tankom 0% győzelemmel,
amit elit szintig játszottam free xp meg tervrajz nélkül,
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja#310466Írta: werz
Megválaszolva: werz
Miért dühöngök, mert csak nyamvadt 50%-ot szeretnék de több ezer csata óta nem tudom hozni...
Pl. ma is 4 vereséggel kezdtem.
az első 50 másodpercben 2 tankot vesztettünk, hogy lehet ez???
46%-os recent győzelmem. mi a fasz van, komolyan????
Utolsó csata 6 lövésből 1 üt be becélozva gondosan gyengepontra.
Az enemynek az összes betalál és sebez. Na persze.
Alap fiókom van 8-assal játszva naponta -200 ezer.. boldog vagyok.
Update 6 csata 0 győzelem.
Két hét alatt 48.18%-ról 48.14%-ra estem le.
Amíg 11 csatából 500as átlag sebzést meg 100as átlag asszisztot produkálsz addig örülj annak az egy győzelemnek is, valószínűleg ahhoz sem volt sok közöd, bármelyik tier-ben is sikerült elcsípni. Ilyen teljesítményel a 46% recent ajándék, tényleg jár a wg-nek egy köszönöm. Viszont emelem a kalapom, mert azért a türelem az megvan, legalábbis erről tanúskodik hogy ennyi magas szintű tank van a garázsban.
egy kép ami sokat elárul...biztos hogy jó otlet tier 8-as tankkal skillek nélkuli legénységgel harcolni?én nem tudom, mi lehet az átlag, de szerintem azért minimum 3 skill kellene már a legénységnek....
Nem tudom hogy vagytok vele, de én igyekszem naponta megcsinálni a napi küldiket (akár többször is újat dobok), viszont kb két hete egyszer sem dobott blueprinteket.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...