Jelenleg 133 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngő (2)

3 hete 3 napja #313497 Írta: silean_
Megválaszolva: silean_

Én csak német tankokkal játszok. 4 hónap kihagyás után visszatérek játszani a nagy frissítés miatt. Aztán meglátom tier 11 német vasat. Tudom hogy tier 8 tankkal nem tud szembe kerülni -+ 2 MM miatt,de azért nagy szégyen,hogy egy tier 8 löwe beveri szemből prém lőszerrel. Persze az orosz tank megint elég kemény lett. A tornya még a 325 mm lőszerrel szemben is elég jól védett. Azért szeretem tier 5-7, mert ott nincsenek hülye biztos tankok és az ügyes játékos többre megy a taktikus játékkal.   

1) Van 11 nemzet a játékban. Az hogy a "leg-outdate-b" tech-tree-t preferálod, egyéni döntés. 

2) Milyen tank ez a Löwe, hogy mindent fölülről lát? Én is akarnék ilyen arta nézetes Löwe-t. Ha effektive hasznosan is akarod nézegetni a tank páncélját, akkor a vele szemben álló tank nézetéből próbáld meg. A Tauschenratte még a Type 5-től is magasabb egy kicsivel, akkor gondolom nem a Löwe fog lenézni rá :D 
Ja és igen, "bár mivel CSAK német tankokkal játszol így gondolom ezt neked nem kell leírni", de ha a VK "soknulla" P, Mauschen, Maus, Tauschenratte tornyát elforgatod, akkor effektíve pixeleken lehet belőni.

3) Én egy Phase I Heat-et néztem volna meg... ha már átütés :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 hete 3 napja #313498 Írta: bazsikatoma
Megválaszolva: bazsikatoma
Örülök neki, hogy ilyen apróság fel tudsz akadni, hogy milyen szögben van beállítva a tank. Pontos szög beállítás ellenére azt hittem, hogy átmegy a lényeg, de úgy látszik túl naiv vagyok. Máskor kiszámolom a beesési szögét a lövedéknek és 10 fokkal lejjebb fogom tolni az egészet számodra. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

3 hete 2 napja #313505 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Kedves Bagó!

Mivel az utóbbi pár hszedben konteózol, és abszolute nem a dühöngőbe való témákat posztolsz,  kitöltötted a 3 figyelmeztetésed,, és kapsz 3 nap pihit. 
(szerintem még enyhe voltam, és barátságos)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz, KLC_KTE, Sweetpoison, karnevalkupa@gmail.com

3 hete 2 napja #313506 Írta: Mikroby

Örülök neki, hogy ilyen apróság fel tudsz akadni, hogy milyen szögben van beállítva a tank. Pontos szög beállítás ellenére azt hittem, hogy átmegy a lényeg, de úgy látszik túl naiv vagyok. Máskor kiszámolom a beesési szögét a lövedéknek és 10 fokkal lejjebb fogom tolni az egészet számodra. 

Szerintem arra céloz, hogyha "live" be állítod (lehet higy ott van nem láttam) és ahogy változik a nézet szöge, úgy bizony változik a páncélátütés is. Vagyis ahhoz, hogy így lásd a Löwéből dombra kell állnia, mert kisebb a Löwe.

3 hete 2 napja #313507 Írta: Sweetpoison
Megválaszolva: Sweetpoison

Kedves Bagó!

Mivel az utóbbi pár hszedben konteózol, és abszolute nem a dühöngőbe való témákat posztolsz,  kitöltötted a 3 figyelmeztetésed,, és kapsz 3 nap pihit. 
(szerintem még enyhe voltam, és barátságos)

Vártalak már, nagyon. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, fabyzol3

3 hete 1 napja #313513 Írta: silean_
Jó meg minden, hogy kaptunk ingyen egy teljes tankágat,
DE!!!!!!
legalább azt kellett volna limitálni, hogy mennyi csata után.
Mert ez így nagyon nincs rendjén, hogy logolok egy új accal és van 2 tier X tankom, amikor még lehet, hogy az életben nem játszottam ezzel a játékkal, vagy logolok egy második accot, amin úgyan olyan bot leszek, mint az elsőn, csak most már "küzdés" nélkül lehet az enyém az FV meg az allmighty Ebr.
Mondom ezt úgy, hogy én is így kaptam meg egy ágat, mert a Minotauro-t önerőböl nem tudom mikor húztam volna ki... (Mondjuk a Type 5 buff mellett elszaladt a tekintetem, lehet azt kellett volna....), de ez akkor sincs rendjén, hogy eddig csak nevezve voltak HP pinátának az idióták, most ténylegesen velük lesz tele a tier X, vegyítve az idiótákkal és a kezdő játékosokkal. Ok-okozat, a új nem azt fogja látni, hogy mit kell, hanem azt, amit a mellette lévő 70k csatás álcaháló periszkópot használó, campelő E3 csinál, szóval a játékélmény (ha csak egy kicsit is érted mit csinálsz) rosszabb lesz mint volt. Mert az új megunja, az idióta pedig kitartóan fogja csinálni azt, amit 70k csata alatt, majd mennek böfögni, hogy "dehá'mé' kempel a unikum a hejvi tankkal a bokromban? Én szoktam itt kempelni a jagdipanzer e százzal". Még nagyobb campek lesznek, mint voltak vagy a csordaszellem vezérleve mennek majd elhullani egyessével egy oldalra. 

Ne legyen igazam, de ez a "gift" a melegágya lett a még balanszolatlanabb meccseknek.
Figyelem: Spoiler!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, Mikroby, máté.tóth

3 hete 23 órája - 3 hete 23 órája #313515 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Ez a játék egy határtalan fos lett... Gratulálok WG.
13-ból csak 3 nyertes...Mi a faxom van itt????

3 hete 23 órája #313516 Írta: silean_

Ez a játék egy határtalan fos lett... Gratulálok WG.

Neked eddig is fos volt, kellett volna változnia valaminek? 
Vagy az a probléma, hogy még mindig nem kapod meg instant a CSATA gomb megnyomása után a GYŐZELEM feliratot?
Erre most lenne egy nagyon jó politikai hasonlatom, de inkább kihagyom, mert elszabadulna a pokol, plusz amúgy sem szabad...

Szóval csak csodálkozom, hogy mennyire kell "sérültnek" lenni ahhoz, hogy permanens panaszkodás ellenére is napi 14 csatát beletolj a játékba? (Esetedben ilyen felfogás mellett inkább munkának nevezném, de szerintem még ott sem vagyok ilyen szinten).

Vagy az lenne most a problémád, hogy egy 7 perces csatában megtettél 160 métert és kikaptatok? Mindezt Löwe-vel?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz, KLC_KTE, fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com, máté.tóth

3 hete 23 órája #313518 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Tudod mit, igazad van

3 hete 22 órája #313519 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80
A nagy beharangozás meghozta a kedvem. Tartott is vagy 6 csatáig. Sajnos semmi sem változott. Szellem lövedék, 15:2-es csaták, 300 hp-s Elc-re Grille 15 alap lőszerrel sebzés nélküli kritikus, stb. stb. Köszönjük a 30 nap prémet. csata nélkül fog lepörögni...

3 hete 21 órája - 3 hete 21 órája #313521 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

A nagy beharangozás meghozta a kedvem. Tartott is vagy 6 csatáig. Sajnos semmi sem változott. Szellem lövedék, 15:2-es csaták, 300 hp-s Elc-re Grille 15 alap lőszerrel sebzés nélküli kritikus, stb. stb. Köszönjük a 30 nap prémet. csata nélkül fog lepörögni...

Benne volt a patch notes-ban hogy nem lesznek 2:15 meg 15:3-as meccsek?
Vagy mire fel volt a nagy "lelkesedés"?
Hiába a jobb tankelosztás a játékosbázis változatlan, sőt...
Több  tízezer meccsed van, gondolom a hitboxról hallottál, illetve hogy ez nem szimulátor továbbra sem.
Ne gondold hogy csak neked vannak ilyen meccseid.

3 hete 19 órája #313523 Írta: máté.tóth
Megválaszolva: máté.tóth

Jó meg minden, hogy kaptunk ingyen egy teljes tankágat,
DE!!!!!!
legalább azt kellett volna limitálni, hogy mennyi csata után.
Mert ez így nagyon nincs rendjén, hogy logolok egy új accal és van 2 tier X tankom, amikor még lehet, hogy az életben nem játszottam ezzel a játékkal, vagy logolok egy második accot, amin úgyan olyan bot leszek, mint az elsőn, csak most már "küzdés" nélkül lehet az enyém az FV meg az allmighty Ebr.
Mondom ezt úgy, hogy én is így kaptam meg egy ágat, mert a Minotauro-t önerőböl nem tudom mikor húztam volna ki... (Mondjuk a Type 5 buff mellett elszaladt a tekintetem, lehet azt kellett volna....), de ez akkor sincs rendjén, hogy eddig csak nevezve voltak HP pinátának az idióták, most ténylegesen velük lesz tele a tier X, vegyítve az idiótákkal és a kezdő játékosokkal. Ok-okozat, a új nem azt fogja látni, hogy mit kell, hanem azt, amit a mellette lévő 70k csatás álcaháló periszkópot használó, campelő E3 csinál, szóval a játékélmény (ha csak egy kicsit is érted mit csinálsz) rosszabb lesz mint volt. Mert az új megunja, az idióta pedig kitartóan fogja csinálni azt, amit 70k csata alatt, majd mennek böfögni, hogy "dehá'mé' kempel a unikum a hejvi tankkal a bokromban? Én szoktam itt kempelni a jagdipanzer e százzal". Még nagyobb campek lesznek, mint voltak vagy a csordaszellem vezérleve mennek majd elhullani egyessével egy oldalra. 

Ne legyen igazam, de ez a "gift" a melegágya lett a még balanszolatlanabb meccseknek.

Ezt korlátioztam volna én is. Megkap 2 ágat ingyen, de minden tankkal legalább 10-50 csatát játszon le és utána igényelhető az új. Így legalább a játékot is tanulná. Ez a jön játszani mert mekkora ajándék és egyből legnagyobbak közt kezd.. túl sok.. 
Én olyan ágat választottam amúgy aminél a grind nehezebb (Manticore). Régóta szemezek vele, de nem nagyon akartam neki kezdeni az ágnak a Manti előtti tankok miatt. Type 5 ágat ajánlom, visszavettem a 8-as O-HO-t, kellemes tank lett. 

3 hete 14 órája - 3 hete 14 órája #313524 Írta: Mikroby

Ajánlom a Mantit. Nagyon kellemes light.
Még azt mondom, a 9es is jó, talán azt is érdemes kipróbálni.
Mondjuk most a 2.0val nem tudom mi változott.

2 hete 4 napja #313550 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80

Benne volt a patch notes-ban hogy nem lesznek 2:15 meg 15:3-as meccsek?
Vagy mire fel volt a nagy "lelkesedés"?
Hiába a jobb tankelosztás a játékosbázis változatlan, sőt...
Több  tízezer meccsed van, gondolom a hitboxról hallottál, illetve hogy ez nem szimulátor továbbra sem.
Ne gondold hogy csak neked vannak ilyen meccseid.

S elvárható lett volna hogy az MM javulással kevesebb lesz a gyors, nagy arányú győzelem vagy vereség? Igen! A lelkesedés annak szólt hogy a beharangozott változások javítják a játékélményt. Melyik mondatom utalt arra hogy nem hallottam a hitboxról vagy hogy azt hinném hogy ez egy szimulátor? S utolsó kérdés: Melyik mondatom utalt arra hogy azt hiszem csak nekem vannak ilyen meccseim?

Összefoglalva: köszönöm a hozzászólásod, azt hiszem erre mondják ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna....

2 hete 3 napja - 2 hete 3 napja #313551 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Minden az utóbbi pár évben történő változtatás a turbó csatákat erősíti: új felszerelések, turbó, Hp booster még gyakoribb akár 50 seces javító használata stb...
ezekhez nem nyúlt a wg, változást remélni sem kell.
+2.0-ban rengeteg tank kapott + lóerőt,jobb mobilitást, minden egyre gyorsabb.

"300 hp-s Elc-re Grille 15 alap lőszerrel sebzés nélküli kritikus, stb. stb. "
ez utal arra hogy nem hallottál hitboxról, vagy félreérthetően írtál.
mindig kikell emelni a papír tankokat kirtikus 0 sebzésnél...

15:2-es meccsekkel a wg nem tud mit kezdeni az nagyrészt a csapatok játékosai és döntéseik miatt van.
már az is haladás hogy grillével fv td-vel szemben nem E3-at rak vagy badgert.

" köszönöm a hozzászólásod, azt hiszem erre mondják ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna...."

milyen hsz-t szeretnél máskor? k*va wg, csaló játék?

én semmi támadót nem írtam kissé túlreagáltad. ráadásul nem is ebbe a fórumrészben történt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, Mikroby, karnevalkupa@gmail.com

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.