Hát a 8-as meccs nem nekem való. 26 csatából 6 nyert.. borzasztó wn8-al.
De nem adom fel, lesz még rosszabb is.
Megint csak az történt, ami miatt újra, meg újra meg újra megjelensz itt. Kaptál egy rosszabb szériát csapatokat tekintve és hogyhogynem a LIS-sel elkövetett 759-es átlagsebzés meg egyharmad spot/meccs nem hozza le Neked a meccset. Szörnyű csapás ez a játéktól, amit Rád mér...
80k csatám van,és nem vagyok hülye a játékhoz....igen,pro sem...de ezt elnézve azért vannak kérdések,nem??? Szombati,és vasárnapi meccsek, 3.3........mert a wg nem nyúl bele
Csak néhány megjegyzés:
-3-3 csata ne legyen már reális minta, pláne anélkül hogy látnánk mivel is játszottad ( na meg persze ilyen kis csataszámnál a pálya se mindegy)
-Találd meg az idézet vonal alját, mert így nettó érthetetlen mihez és mit szólsz hozzá
-Ne (kapu)telefonnal fotózz már, létezik a printscreen mint opció
Ui.: MansteinB videója meg éppen az ellenkezőjéről szól mint ami miatt idejártok "dünöngeni", kapufa...
Ja, pont én is ezt akartam írni... Szerintem én is ezért játszok, a fejlődés öröméért, a sikerélményért (+ gyűjtögetés )... Valamikor én is 700 WN8-as bot voltam... csak aztán elkezdtem gondolkodni, olvasgatni és megfogadni a tanácsokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, karnevalkupa@gmail.com
Csak néhány megjegyzés:
-3-3 csata ne legyen már reális minta, pláne anélkül hogy látnánk mivel is játszottad ( na meg persze ilyen kis csataszámnál a pálya se mindegy)
-Találd meg az idézet vonal alját, mert így nettó érthetetlen mihez és mit szólsz hozzá
Bocs,hogy nem írtam tökéletesen,nem én tehetek róla,hogy ilyen szar az oldal ....a két képpel arra világítottam rá,mennyire nincs sokszor hatásod egy csatára....nonszensz,hogy egyik nap minden ok,sőt nagyon is,másikon meg semmi nem jön össze...ez már nem a játékos tudásán múlik....a kép minősége meg azért ilyen,mert egy társamnak küldtem telefonon,onnan mentettem,nem printscreenes kép értem én,hogy mindenbe bele lehet kötni,de néha nem tudhatod,mi mért történik.....
Teljesen mindegy, itt nem fogadják el az igazad. Nekem sem jobb, ebben a pár hónapban lement az átlagom 48.16-ról 48.13-ra.. Kb 2 hónapja folyamatos mínuszban vagyok..
Werz,úgy láttam, hogy a Lis-sel játszottad a csatáidat az utobbi napokban, tudnal egy képet feltenni amin látszik a felszerelés és a legénységi skillek?
Csak néhány megjegyzés:
Bocs,hogy nem írtam tökéletesen,nem én tehetek róla,hogy ilyen szar az oldal ....a két képpel arra világítottam rá,mennyire nincs sokszor hatásod egy csatára....nonszensz,hogy egyik nap minden ok,sőt nagyon is,másikon meg semmi nem jön össze...ez már nem a játékos tudásán múlik....a kép minősége meg azért ilyen,mert egy társamnak küldtem telefonon,onnan mentettem,nem printscreenes kép értem én,hogy mindenbe bele lehet kötni,de néha nem tudhatod,mi mért történik.....
Nem biztos, hogy a kalapács a hibás ha valaki fogat akar mosni vele..
Értsd nem lehetetlenül nehéz megtalálni az idézet vonalat...
Rávilágítottál, de kép alapján valszeg lighttal játszottál. És mennyire el tudja vinni 3, ismétlem 3 csata eredményét ha mondjuk egyben vagy akár kettőben nyílt pályát kapsz, a másik nap meg Himmelst.
A nagyátlag úgyis kihozza hogy aki többet tesz a csata megnyerésért, többet tesz hozzá ámblokk az egészhez, az többször is fog nyerni. Nem 1, nem 10, akár nem is 100-as csata nagyságrendben, de több ezernél ez bőven kijön.
Last edit: 2 hónapja 5 napja by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby
Ui.: MansteinB videója meg éppen az ellenkezőjéről szól mint ami miatt idejártok "dünöngeni", kapufa...
Ja, pont én is ezt akartam írni... Szerintem én is ezért játszok, a fejlődés öröméért, a sikerélményért (+ gyűjtögetés )... Valamikor én is 700 WN8-as bot voltam... csak aztán elkezdtem gondolkodni, olvasgatni és megfogadni a tanácsokat.
Mint mondtam, inkább a kommenteket olvasom.
És pont van egy hosszabb komment, amiben a szerző a kiválóságjel megszerzésének 90% fölötti furcsaságairól ír többek közt.
Nos, ő a szinted talán kb. .
Last edit: 2 hónapja 5 napja by bagoneillezredes@gmail.com.
És pont van egy hosszabb komment, aki a kiválóságjel megszerzésének 90% fölötti furcsaságairól ír többek közt.
Sikerült is egy olyan videóval példálóznod ami téged cáfol.
Furcsaságok 90% gun mark felett? majd ha arra jársz Te is oszd meg mit tapasztalsz
90% felett általában tanktól függően 1-1,5% minusz ha hibázol, frusztráló is szokott lenni mint a kva élet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby
És pont van egy hosszabb komment, aki a kiválóságjel megszerzésének 90% fölötti furcsaságairól ír többek közt.
Sikerült is egy olyan videóval példálóznod ami téged cáfol.
Furcsaságok 90% gun mark felett? majd ha arra jársz Te is oszd meg mit tapasztalsz
90% felett általában tanktól függően 1-1,5% minusz ha hibázol, frusztráló is szokott lenni mint a kva élet.
Említettem az előbb, hogy én inkább a kommenteket olvasom?
Nos, fekben13 kommentjét érdemes elolvasni.
Gondoltam megyek még párat este de még mindig hétvége van.
Első csatára persze Himmelsdorfra rakott Tier10 Rhm pzw. lightal
A "csapattársak" 75% mit tett hozzá a meccshez? innen is üdvozlöm őket.
Szokásos afkoló is megvolt persze.
Ezek a meccsek azok amikor az a pár nullázó meg 1 lövéses sebezne 1-2őt akkor nyerhető lenne.
Bagó baz+ fogadd már el, hogy nem ártatlan áldozata vagy a körülményeknek. Ide lehet jönni siránkozni, de nincs és nem is lesz igazad. Még ha nem is vagy balfsz, és mindent jól csinálsz akkor is kétesélyes a dolog. És ha balfasz vagy akkor meg törvényszerű, hogy nem lesz jó neked. Ennyire egyszerű. Ha nem így lenne, akkor a játékosok 50% nem tudná magát felküzdeni 48% wr róla meg 1000 wn8ról. Olyan vagy baz+ mint egy majom aki be akarja ütni a kerek lyukba a kockát, és fel van háborodva, hogy miért nem megy.
(Nem sértegetni akartalak, ne vedd úgy.)
Srácok, köszi a válaszokat.
Guru, nem szar az oldal, bár elismerem hogy szokatlan. Ha telefonról vagy, inkább ne idézz, hanem csak válaszolj a kommentre, ki fog derülni mire írod.
Érdekes olyan képet még nem láttam egyik embertől se hogy ~40% win rate mellett valami extra(ább) teljesítményt hoznak, gyenge win ratéhoz gyenge teljesítmény párosul mindig.
Várom a 15-20 meccses átalgon felüli telejsítményeket sz*r győzelmi aránnyal, akkor elhiszem hogy megtesztek mindent.Addig csak ócska siránkozás az egész.
Ti is a problémátok részei vagytok mégha nem is tetszik és nem is fogadjátok el.
Na pontosan erről beszéltem egyik nap.
Azért ez nem 2-3000 wtr értékelés mellett(és miatt) 25%
Last edit: 2 hónapja 3 napja by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Érdekes olyan képet még nem láttam egyik embertől se hogy ~40% win rate mellett valami extra(ább) teljesítményt hoznak, gyenge win ratéhoz gyenge teljesítmény párosul mindig.
Várom a 15-20 meccses átalgon felüli telejsítményeket sz*r győzelmi aránnyal, akkor elhiszem hogy megtesztek mindent.Addig csak ócska siránkozás az egész.
Ti is a problémátok részei vagytok mégha nem is tetszik és nem is fogadjátok el.
Na pontosan erről beszéltem egyik nap.
Azért ez nem 2-3000 wtr értékelés mellett(és miatt) 25%
Bagó baz+ fogadd már el, hogy nem ártatlan áldozata vagy a körülményeknek. Ide lehet jönni siránkozni, de nincs és nem is lesz igazad. Még ha nem is vagy balfsz, és mindent jól csinálsz akkor is kétesélyes a dolog. És ha balfasz vagy akkor meg törvényszerű, hogy nem lesz jó neked. Ennyire egyszerű. Ha nem így lenne, akkor a játékosok 50% nem tudná magát felküzdeni 48% wr róla meg 1000 wn8ról. Olyan vagy baz+ mint egy majom aki be akarja ütni a kerek lyukba a kockát, és fel van háborodva, hogy miért nem megy.
(Nem sértegetni akartalak, ne vedd úgy.)
Srácok, köszi a válaszokat.
Guru, nem szar az oldal, bár elismerem hogy szokatlan. Ha telefonról vagy, inkább ne idézz, hanem csak válaszolj a kommentre, ki fog derülni mire írod.
Ok, Mikroby van az írásodban olyan, amit igazoltnak érzek.
De!
Most is mi történt?
Ez:
Persze máskor simán egy lövéssel többet is sebez.
És ezt a tényt, fogadjátok el, bizony sok videó alatt megírják a fábián, bobitusz, stb. szintű játékosok is.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...