1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja#308595Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Ádámka, ha hagynak kibontakozni, akkor veszélyes vagyok tier 3x3-ban is.
Megdöntöttem a dmg rekordom, igaz minimálisan.
És ez azért nagy csata volt...
A két e75 mindenkit kinyírt körülöttem a pálya közepán a pagoda alatt, de aztán én őket...
Bár, mint látjuk, az 5. sebzést nem akarta a prg. .
A kis tiert azért nem szeretem, mert olyan a játék, mint valami régebbi lövöldözős valami, olyan gyorsan szaladgálnak a kis tankocskák.
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 9 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Ide írom, mert öröm.
Szeretnék mindenkinek kellemes Karácsonyt kívánni.
Felejtsük most el kicsit az ellentéteket, hogy ki hülye, és ki még hülyébb, ki a teljesen bot, és ki az, aki kb. bázisfestésnek jó a csatában.
Köszönöm nektek az együtt töltött időszakot, a vitákat, a barátságos dolgokat mindent.
Remélem jővőre még jobb lesz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bhaalhun, Tank_szemelyzete, Vadkakasok /ROTON/, fabyzol3, Slandyke, LesPgt
Ugyan ettől messze vagyok mint a..., szóval nagyon, de a legutóbbi fogyóeszköz leárazáson 54 milliót költöttem el. (De akkor gyűjtök (csak úgyis mindig elköltöm
))
Ui:Boldog karácsonyt mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Mikroby
Azt meg tudod mondani kérlek, hogy milyen felszereléssel, valamint lőszer kiosztással használtad, hogy meglegyen a 3. jel?
86%-nál járok vele, de mostanában nem igazán működik a 105-ös, szóval mostanság a 90-es löveggel próbálkoztam, elég sok prémium lőszerrel.
Ott van ez egyik kis képen, de rózsaszín turbó, lila töltésgyorsító és lila szellőzés. Fejlesztett edzést nem éreztem fontosnak, a kemény tornya miatt amúgy se vesztettem túl sok hp-t, meg alapból az 1290 bőven elég.
Természetesen a 90-es löveg, szinte full golddal, a 105-ös dpm-e harmadával kevesebb, a gold átütése meg ugyanannyi, szóval nem éri meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...