Vasárnap meglett, az első BP/kampány tank amit teljesítettem (többire vagy idő nem volt vagy nem érdekelt). Első csata vasárnap nagyon jó volt, majd időm nem sok volt tegnap, de ma tudtam játszani. Volt pár nagyon rossz kör, de aztán jött ez.. Ellenfélnél életben maradt az ELC és volt könnyűtankuk, nekünk meg csak heavy-td maradt, így kb esélytelen volt a győzelem..
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Ez a tank pont ellentéte a Pz. KW I-nek gunmark szempontjából: alacsony az elvárt, viszont nagyon élvezetes és jó tank, azaz sokkal többet ki lehet hozni belőle. Egyébként első csatáig nem is tudtam, hogy táras a tank...
Érdekesség, hogy a 2. GM 34 csatára lett meg, ami nagy rekord. Kár, hogy az utolsó előtti sessionbe jópár gyengébb csata került.
163.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, bobitusz, KLC_KTE, máté.tóth
Tegnap meglett a Black rock az egyik idegesítő(bb) küldetéssel (rajtaütés11, sebezz 5x annyit mint a HP-d)
SFAC-al próbálkoztam 5500 dmg kellett legalább.
A 12-es lesz a legnehezebb lőjj ki 3 tankot legalább 1500 sebzést okozva, lehet előkell szedni az FV td-t... de ez már csak az 1 év prémhez fog kelleni szerencsére.
Amúgy nagyon idiótán néz ki ez a tank
Figyelem: Spoiler!
szúnyog
Mellékletek:
Last edit: 2 napja 20 órája by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, javadamka1, szecsibeni, KLC_KTE, fabyzol3, máté.tóth