Újabb 3. gunmark, ezúttal a gyűjtői tankká silányított JPanther II-vel. Egyszer eljutottam vele 94,91%-ig, úgy 100 csatával ezelőtt, de visszaestem vele 87,7-re... Addig erőltettem, nem tudtam mikor kell kiszállni. Azóta néha elővettem 1-1 körre, de huzamosabb időre soha. Tegnap a JPanther 3. gm megszerzése után gondolkoztam, hogy meg kellene próbálni ugyanazzal a felszereléssel, illetve ugyanazzal a stílussal, hátha sikerül valamit alakítani. Az első 2 csata rögtön hozott 1,5%-ot, ekkor éreztem, hogy talán eljött az idő. Eléggé elnyúlt, de folyamatosan tudtam haladni, amikor elbasztam egy kört, akkor is ki tudtam hozni közel egálra. Végül 34 csatáig értem el, ebben gyakorlatilag azt tapasztaltam, amit a tesztelt mm-mel ígértek a fejlesztők (EU1) : 5 Tier 10, 14 Tier 9-8, 13 full Tier 8, 2 Tier 8-7, tehát próbált 1 tier különbséggel csatába tenni. Hogy a tankról is írjak, a map folyamatos követése nagyon fontos. Van némi mobilitás átmenni másik pozícióba, ha a helyzet úgy hozza, az ágyút pedig a lehető legpontosabbá kell tenni, mert csak arra hagyatkozhatsz, semmi másra. Páncél nincs, látótáv nincs, álca nincs. Van egy jó végsebesség (bár a talajellenállás nem a legjobb), meg egy Tier8-as szinten jó TD ágyú. Ezen tulajdonságokat kell húzni, és akkor rendben lesz. A tank nem kezdőbarát szerintem, nekem is sok idő kellett, amíg megtanultam normálisan használni, de ha ráérzel, akkor lehet vele jókat menni hosszú távon is. Van még rajta BP pont bőven, úgyhogy a következő napokban még elő lesz véve, remélem hasonló eredménnyel. Örülök, hogy végre ezt is sikerült kigrindelni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...