A 2.0 első gunmarkja. Az előző BP szezon végén több tankkal is eljutottam 80% fölé, ezek egyike volt a Sturer Emil. Már akkor is elég jól ráéreztem a 490-es ágyúra, egyáltalán nem volt rossz a grind. Utána viszont kapott egy elég komoly buffot, ami főleg a mozgékonyságot érintette. Rettentő kellemes lett vele a tank! Én eléggé féltem tőle előzetesen, de minden várakozásomat felülmúlta. Az ágyú egy álom, pontos, jól szűkül, magas alfája és átütése van, még kreditet is lehet vele keresni, egyáltalán nem kell goldozni (igen, azt is kapott

). Mellé jön a távcső nélkül is jó látótáv, és egy olyan álca, ami normális bokorhasználat mellett elégséges ahhoz, hogy mindig te lőj először. A mai játékba 18 csata fért bele, 86% körül indultam, de a 2.0 sok régi-új játékosa többször is elintézte a köreimet. Rengeteg lökdösés, heavy tankkal mögém beállás bokrokba, lightok red line campje, stb. Emiatt ma 7 csatát tudtam nyerni, 2300-as kombinált mellett. Mivel az elvárt valahol 1700 körül van, ezért elég hamar felértem 95%-ra. Még van rajta ~120 pont, az is le lesz majd szedve valamikor. Felkészül a Steyr-WT, amit még Twitch dropokból sikerült megszerezni. A Sturer pedig az egyik legkellemesebb csalódás, ami az utóbbi időkben a játékban ért.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...