Inkább én üdvözöllek téged Szerintem előbb 'neveztek ki a mesterévé' mint hogy neked meglett volna a tank.
Egyébként soha nem hittem, hogy valamiben egyet fogunk érteni, nem hittem, hogy Airfieldet tovább lehet rontani, de sikerült....Párizs ugyanez...
Már én is és mások is leírták egy párszor hogy lehetőség szerint teljes mértékben ignorálni kell, nézd levegőnek és kész....de hát csak nem bírjátok ki, mindig válaszol neki valaki.....pedig csak annyit kell tenni hogy amikor látod a bejegyzését akkor átléped mint a járdán lévő kutyasz*rt.....
Külön öröm hogy most már az örömködőt rakja teli minden sz*rral, a fórum azon részét ahova az emberek általában jó játéktudással elért nagy teljesítményeket mutatnak be......most pedig úgy néz ki ez az egész mint egy k***szott zártosztály.
Szeretném megkérni azt akinek még van jogosultsága hogy legyen kedves takarítsa el a szemetet egy figyelmeztetés keretében, majd ha nem tapasztalható változás akkor 2 hét BAN kíséretében.
Szeretnék végre itt újra elismerhető valós eredményeket nézni és azokhoz gratulálni.
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, bobitusz, Tankpeti, fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com, Silent_wanderer
Átgondoltam a dolgot, innentől kezdve ami nem szigorúan a topic témájába vág automatikusan, minden figyelmeztetés nélkül törölve lesz, és figyelmeztetéssel jár. 3 figyelmeztetés begyűjtése esetén min. 3 nap bann, esetleg több, helyzettől függőben. Visszamenőleg most nem fogok törölgetni.
Jogorvoslattal, fellebezéssel lehet élni Jactornál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Kopasz0721, javadamka1, Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, Tankpeti, fabyzol3
OMG... el sem hiszem, de kész van... a munka ünnepén... hát van is benne munkám rendesen...
Egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyen magas az elvártja ennek a camper papírtanknak... Biztos minden tankmester ezt tolja, más ötletem nincs. Nem mondom, hogy rossz tank, mert ha elkapod vele az rng-t, akkor 3,3 mp alatt tolod be az átlag 160-as sebzéseket, de az hogy rohanni kell a sebzésért vagy letarolnak minket, mintha ott sem lettünk volna (mert a light a sarokban fappol), na az nagyon fájó tud lenni... hullámvasút az élet... jöhet a következő háromszög.
144.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Kopasz0721, RedFox69, Tank_szemelyzete, szecsibeni
Ez nekem valami, még ha meg is mosolyogjátok.
A diadal részesei, akik segítettek a véghajrában.
Volt, aki udvariasan visszaküldött tier 6-ba, bár a foch155-el egy pasucci azért beugrott, volt aki a taktikát ajánlotta, szárnysegéd medál, bár ő a francia lightokat és ágyúkat részesítette előnyben, nekem történelmi okok miatt a francia ág a legfoghíjasabb, de azért egy álgyút beszereztem, játszottam is vele párat (vannak emlékeim, hiszen a hummel mestere vagyok) de sok időbe került volna tökéletesíteni, így maradt az strv és voltak akik bővebben utánanéztek, fordítót ajánlottak.
Nos, kösz mindenkinek!
(jön a t28 kampány, sok küldetés megvan már)
Mellékletek:
Last edit: 4 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, RedFox69, Tank_szemelyzete, szecsibeni, fabyzol3, Mikroby
Volt, aki udvariasan visszaküldött tier 6-ba, bár a foch155-el egy pasucci azért beugrott, volt aki a taktikát ajánlotta, szárnysegéd medál, bár ő a francia lightokat és ágyúkat részesítette előnyben, nekem történelmi okok miatt a francia ág a legfoghíjasabb, de azért egy álgyút beszereztem, játszottam is vele párat (vannak emlékeim, hiszen a hummel mestere vagyok) de sok időbe került volna tökéletesíteni, így maradt az strv és voltak akik bővebben utánanéztek, fordítót ajánlottak.
Nos, kösz mindenkinek!
Azzal tisztában vagy, hogy a két kampányt párhuzamosan is lehet csinálni?
Nos, kösz mindenkinek!
Azzal tisztában vagy, hogy a két kampányt párhuzamosan is lehet csinálni?
Persze, egyszerre indultak, párhuzamosan futottak, de az excalibur előbb ért be a célba.
Nem mintha nagyon nézegettem volna őket, kivéve a vége felé, addig csak annyit érzékeltem a versenyből, hogy néha kiírta a program, hogy megvan egy - egy küldetés.
Mondhatjuk, hogy örömteli ez a térkép:
Most viszont gyanítom a t28 lesz a gyorsabb, hiszen a chimeránál már az egyik első küldetésnél elakadtam, ahol 5k-t kell sebezni.
De azért kösz!
Mellékletek:
Last edit: 4 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Végre egy könnyed mark, ahol minden összejött... Biztos mert a CMDR_AF stílus van rajta...
Viccet félretéve hihetetlenül jó tank ez a Jackson. Az APCR-je még T8-ban is szinte mindent visz... Kiváló látótáv, érdemes rá alapozni egy optikával. A lassúságát turbóval kompenzáltam. Arra viszont ügyelni kell, hogy könnyen felspotolják: bokor mögött is kivillan a majrélámpa...
145.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, RedFox69, javadamka1, Tank_szemelyzete, Janimperator, bagoneillezredes@gmail.com
Újabb 10-es kivégezve. Kicsit eljárt felette az idő (a tornyát bármilyen tier9/tier10 tank beüti golddal), de még mindig nagyon jól használható és élvezetes tank
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...