Jelenleg 167 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Dühöngő

1 éve 7 hónapja #309114 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, örülj neki.
Amúgy meg vannak még összefüggések:

Érdemes megnézni, mindenhova lőtt, most...máskor nem annyira.

wot-record.com/...elerni

Mindez tény.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309115 Írta: The_Devil_Himself
Megválaszolva: The_Devil_Himself

Mikroby, örülj neki.
Amúgy meg vannak még összefüggések:

Érdemes megnézni, mindenhova lőtt, most...máskor nem annyira.

wot-record.com/...elerni

Mindez tény.

5 perc alatt képes voltál megtenni 220 métert. Nem fáradt el a karod? Átmozágásról hallottál már? Pályaismeret megvan? 

Persze hogy nincs.
"Mindez tény." mint ahogy az is, hogy még mindig egy random tartalék HP zsák vagy a csatákban 0 ráhatással bármire. 
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309116 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Szívesen olvasnám, hova mehettem volna ebben a csatában és lehet a következőben alkalmazom!
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309117 Írta: The_Devil_Himself
Megválaszolva: The_Devil_Himself

Szívesen olvasnám, hova mehettem volna ebben a csatában és lehet a következőben alkalmazom!

Olvasnád te persze. 
Én neked érdemit írni esetleg akkor fogok, ha meg is fogod fogadni. Addig meg a te szórakoztatásod miatt az én időmet nem fogom pocsékolni. 
Érd be azzal, hogy még mind mindig egy bot vagy és írj nyugodtan naponta 70 oldalt, azután is bot leszel, de legalább van egy idióta akin lehet röhögni éjt-nap alá téve :D
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309118 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1

Figyelem: Spoiler!

Egy dologhoz reagálnék, az pedig a túlélési arány.
'Túlélési arány, az nem a katasztrófa szint, de messze van a jótol. Ahhoz hogy érdemben is hozzárakj a csatához és nem csak a wn8-at húzni járj be, ott ennek az értéknek is magasnak kell lennie. Egy 60-65%-hoz már elvárt a 40-45% túlélési arány. 40% alatt megcsinálod a csatában az alapot, majd kilöveted magad, mert "megvan a kombinált"'. 
Ezzel nem értek egyet, sőt...65% wr mellé én is csak 32-33% túlélési arányt produkálok, de ennek nincs hatása a wr-re (vagy még akár felfele is húzza). Mivel csak markolni járok fel a játékba nekem kb. csak a kombinált a fontos. Ehhez pedig sokat hozzá tud tenni, ha egy megnyert meccsen (főleg meddel vagy light-tal) beyolozok az ellenfél td-i közé és összehozok még 2k assistot cserébe meghalok. Ugyanígy kb. egál meccsnél egy ilyen jól időzített yolo halált eredményezhet, cserébe cső és hp előnybe kerülsz. Szóval igenis kisebb túlélési aránnyal is hozzá lehet tenni a csatához annyit, ha nem többet...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309119 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
A jó játékos nem mindig egyenlő a jó emberrel.

Olvasnád te persze. 
Én neked érdemit írni esetleg akkor fogok, ha meg is fogod fogadni. Addig meg a te szórakoztatásod miatt az én időmet nem fogom pocsékolni. 
Érd be azzal, hogy még mind mindig egy bot vagy és írj nyugodtan naponta 70 oldalt, azután is bot leszel, de legalább van egy idióta akin lehet röhögni éjt-nap alá téve :D

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309120 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Na látod, tőled mindez, így ebben a formában egész szép.

Rájöttél fábián?
Ügyes vagy...
"Mintha" már én is tapasztaltam és megemlítettem volna, nem egyszer

Ez nem titok, hogy ezt gondolom, már máskor is írtam róla. Ez az egyetlen dolog, amiért kicsit átérzem a nyavalygásod, mert valahol igazad van.

DE attól sok minden még rajtad is múlik (ugye elsősegélydoboz) és az egyéni skillek is számítanak. Tőlem néha kijön egy kis keserű monológ, de a 89  harmadik gunmark az nem csak a véletlenen múlt. Ha úgy lenne akkor már neked is lehetne. Én be tudok illeszkedni a WG képletébe. De azért ne tegyünk úgy egy több milliárd dolláros évi forgalmú játéknál, hogy nem a profitmaximalizálásra törekszenek. Nagy valószínűséggel elemzők hada foglalkozik azzal, hogy hogyan kössék le a játékosokat és nyissák ki a pénztárcájukat. Ahhoz pedig az is kell, hogy a gyenge játékosoknak is legyen sikerélménye, maradjanak minél tovább a játékban és vegyék a méregdrága pixeltankokat. És ha sikerélmény nem jön skillből, akkor rng-ből kell jönnie. EZÉRT van az, hogy néha neked is van egy-egy unicumba illő köröd, és lám még itt vagy és még fizettél is pár eurót/forintot is a játékért... Jól ki van ez találva.

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309122 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Éééés eltelt egy nap:

Ugye milyen jó, hogy volt önkontroll és megálltam a negatív szériánál.... Ha egyszeri eset lenne nem szólnék én semmit, de hogy folyamatosan így megy az már kicsit feltűnő.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309124 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Feltűnt, hogy 10-ből 8 meccs egy rohanás csupán valamelyik (általában a piros) csapatnak?
Játszhatatlan lett a játék...

Éééés eltelt egy nap:

Ugye milyen jó, hogy volt önkontroll és megálltam a negatív szériánál.... Ha egyszeri eset lenne nem szólnék én semmit, de hogy folyamatosan így megy az már kicsit feltűnő.

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja - 1 éve 7 hónapja #309125 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
Gratulálok az ujabb trofeához,lelkes Markológép!
Egy korábbi hozzászólásodban említetted a zavaró 10-20 csatás sorozatokat...nem tudom hogyan értelmezzem. 10-20 nyert/vesztett csata zsinórban? vagy 10-20 lovés ami mellémegy/ lepattan? valami más? világossá tennéd ezt nekem?
A modszered, hogy kilépsz amikor nem megy és késobb térsz vissza a játékhoz abszolút professzionális, es szo nincs arrol hogy csak akkor tudsz jatszani, ha veled az RNG.
Ez a játék is arrol szol hogy jó dontéseket kell hozni.(mondhatnám elcsépelt kifejezéssel hogy itt is fejben dol el minden.) Ha egy játékost "pech" széria ér, (vagy úgy érzi) az már befolyásolja a mentális állapotát (még ha ezt nem is veszi észre), igy rossz hatással lesz a dontéseire, ergo az eredményeire is.
Ilyenkor megállni és nem lerombolni az addig elért eredményeket a leheto legjobb dontés, viszont tényleg kell hozzá egy nagy adag onfegyelem ami a profi hozzáállás (szerintem) legfontosabb eleme.
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309126 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Egy korábbi hozzászólásodban említetted a zavaró 10-20 csatás sorozatokat...nem tudom hogyan értelmezzem. 10-20 nyert/vesztett csata zsinórban? vagy 10-20 lovés ami mellémegy/ lepattan? valami más? világossá tennéd ezt nekem?

Nem vereség vagy győzelem, hanem pech vagy szerencse. Engem abszolút nem zavarna a vereség, ha tudom tenni, amit tennem kell és nem ér minden második lövésnél egy durva meglepetés. És ellenkező esetben is igaz: utálatos, amikor nyerünk, de nem tudtam semmit hozzátenni a győzelemhez, mert pl. kevesen vagyunk az oldalunkon és/vagy végig szemeznem kell egy-két magasabb tierű ellenféllel, miközben a csapat ledarálja a másik oldalt. És nem az a baj, hogy ilyenek vannak, hanem hogy az ilyenek sorozatban vannak és tervezhetővé válnak. Ha tudsz önkontrollt gyakorolni és kilépni mikor kell, akkor te vagy az ász, ha nem akkor mennek a %-ok a levesbe. Bár már elég jól megy az önkontroll, néha, neadjisten szabadnapomon szeretnék leülni és játszani, akkor ne befolyásoljon az, hogy épp egy peches szériába csöppentem... és most vagy campelek (az se mindig segít) és/vagy szopok végig ezerrel vagy inkább kilépek és csinálok valami mást. 

Pár példa még: 
pech - alá/fölé/mellé megy a lövedék egy teljesen becélzott tanknál, gyakran ez a tank még az oldalát is mutatja; a te csapatodat darálja le az ellenség és támadó tankkal vagy; ti daráljátok le az ellenfelet, de lassú védekező tankkal vagy; senki nem ott játszik, ahol tankosztályból adódóan lennie kellene; folyamatosan magas tiert dob ellened; száguldasz a prohorovkai réten a lightoddal és 300+m távolságból leláncolnak, hogy ne tudj visszavonulni és persze javítás után rögtön megint kapod a láncot; ammorack csak úgy a semmiből; stb.

szerencse - menet közben sebzést viszel be egy távoli ellenfélnek egy heavy-vel; olyan lövéseket ad be a kupolára, hogy ha akarnád nem menne be; folyamatosan gyújtod az ellent; folyamatosan lepattannak az ellenfél lövései; kisebb vagy hasonló tiereket ad; stb

Tudom, hogy ezek mind velejárói a játéknak, de ha sorozatban jön be, akkor számomra megkérdőjeleződik a random jelleg. Még akkor is ha egyenlően kapod a peches és a szerencsés csatákat. 

És ha ez igaz, akkor még jogosan is mondhatná bagó, hogy neki bizony csak a peches sorozatból jut (mert nem képes kihasználni a szerencséset). Mert ő nem költ a játékra... bla...bla... Én sem költök sokat a játékra... Max néhány prém napot, meg BP Improved-ot veszek. Összes karácsonyi ládám kb. 53-nál tart. Mégis megy a szekér, ha figyelem a jeleket! 
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309127 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Hajrá fábián, jó sarjam, eszméim terjeszd tovább!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309128 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Nem vereség vagy győzelem, hanem pech vagy szerencse. Engem abszolút nem zavarna a vereség, ha tudom tenni, amit tennem kell és nem ér minden második lövésnél egy durva meglepetés. És ellenkező esetben is igaz: utálatos, amikor nyerünk, de nem tudtam semmit hozzátenni a győzelemhez, mert pl. kevesen vagyunk az oldalunkon és/vagy végig szemeznem kell egy-két magasabb tierű ellenféllel, miközben a csapat ledarálja a másik oldalt. És nem az a baj, hogy ilyenek vannak, hanem hogy az ilyenek sorozatban vannak és tervezhetővé válnak. Ha tudsz önkontrollt gyakorolni és kilépni mikor kell, akkor te vagy az ász, ha nem akkor mennek a %-ok a levesbe. Bár már elég jól megy az önkontroll, néha, neadjisten szabadnapomon szeretnék leülni és játszani, akkor ne befolyásoljon az, hogy épp egy peches szériába csöppentem... és most vagy campelek (az se mindig segít) és/vagy szopok végig ezerrel vagy inkább kilépek és csinálok valami mást. 

Figyelem: Spoiler!

Valamelyik streamer mondta, nem emlékszem talán Scheff, hogy kb. péntek déltől Hétfő délelőttig nem érdemes játszani a hétvége miatt, mivel ilyenkor nagyon sok a hétvégi játékos.
Én elsősorban erre gondolnék, nem olyasmire ami Bagó hülyeségeire ad táptalajt:)

Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309129 Írta: Janimperator

"Nem vereség vagy győzelem, hanem pech vagy szerencse. "

Koszonom, hogy tisztába tetted. Nagyon furcsáltam volna ha neked 10-20 csatás nyert/vesztett sorozataid lettek volna rendszeresen.
Azon, hogy sorozatban jon a mák/pech azon én nem csodálkozom és még csak machinációt sem keresnék mogotte. Pár évig pókereztem online, akkor elég sokat megtanultam valoszínuségekrol elméletben is meg gyakorlatban megtapasztaltam a variancia természetét. Eloszor én is csalást gondoltam mikor a 10% os esely 3 egymasután megvert, vagy mikor a 80% esellyel 5 szor buktam egymás után, arrol nem beszelve mikor 10-12 coinflipbol egyet se tudtam megnyerni...
Aztán utána olvastam a matematikai részének és kiderult hogy ez simán lehetséges még ha nehezen is fodadja el az ember agya. A variancia egy bestia tud lenni...simán vannak még a legjobb játákosoknak is 10 000- 20 000 leosztásos downswingjei még tokéletes játék esetén is. Az igazi kulonbség a profi játékos és az amator kozott hogyan tudja kezelni a sorozatos badbeat-eket, veszto sorozatokat.
A profi higgadtan játszik tovább vagy szunetet tart amig helyrebillen mentálisan, az amator meg tiltel, játszik tovább egyre rosszabb donteset hozva és csak a veszteségét noveli.
Bocsi ez kicsit hosszura sikeredett...
A lenyeg, hogy neked furcsa hogy sorozatban jon a jo/ a rossz , de jo dontést hozol, nekem meg az hogy csostul jon a baj, az teljesen természetes  és  természetesen fel is duhodok rajta és rossz dontéseket hozok ...ez van, az értelem és az érzelem rikán jár egyutt (nálam legalább is ) :)
A tied eredmény centrikus profi reakcio a helyzetre, az enyém meg egy lelkes amatóré. 

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 7 hónapja #309130 Írta: Janimperator

Valamelyik streamer mondta, nem emlékszem talán Scheff, hogy kb. péntek déltől Hétfő délelőttig nem érdemes játszani a hétvége miatt, mivel ilyenkor nagyon sok a hétvégi játékos.
Én elsősorban erre gondolnék, nem olyasmire ami Bagó hülyeségeire ad táptalajt:)

Nem értem ezt... nem akkor lehetsz a legerdményesebb, ha sok a gyenge/rossz játékos? Ha ellened vannak, konnyu oket lekuzdeni, a a csapatodban akkor meg a csapaton belul konnyebb az elsok kozott végezni...

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 12 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 44 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.