Csak évekbe telt, de végre megvan a T-55A LT-15.
Az ELC EVEN 90 az egyik legmurisabb tank, amivel valaha volt szerencsém játszani, az ELC AMX nerfje óta ezzel vigasztalom magam.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, LesPgt
Már nem emléxem, hogy 2 v 4 vagy 5 volt a végére, beszorítva a jobb alsó sarokba (valóigaz, védekezésre ideális hely), és persze, hamarabb is capelhetett volna az ellenfél, de a jó körökhöz mindig kell egy kis szerencse is
Mivel az alap XP-be beleszámít a hősies védekezés, ezért ez a csata egy laza 2273 alap XP lett. Sajnos a végét elrontottam, így meglógott az utolsó klikker, de nem baj, így is iszonyat jó meccs volt.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thuntech, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke
Első tankászom az Udes-sel. Látom, h miért tartozik most a legjobb medek közé, viszont szerintem nem egyszerű vele játszani, főleg nem tapasztalat hiányában.
Azért meg kell hagyni, jó magasra rakod a lécet azokkal a tádékkal, vivaldi.
Ki az a Vivaldi?
Ki az a tádé?
Illetve bemásoltál ide egy statisztikát?
Pont nem érdekelnek a statisztikák a sajátom se nem hogy másé
Nekem személy szerint a JgPzE100 a legjobb TD...és nem tádé.
Továbbá halvány fogalmam sincs ki vagy te...ne személyeskedj a közösbe. Ha akarsz valamit privátba irogass ne itt.
Last edit: 2 éve 9 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...