Jelenleg

33
látogatónk van

Örömködő

1 éve 2 hónapja #306263 Írta: Ravenholm
Megválaszolva: Ravenholm
Komoly. Nekem 66 tankon van 1 mark. Van aminél  1-3% kellene az elsőhöz.. De nincs se 2 se 3 ra mark-olt.  Nem tudom hogy full gold spammal tudnám e húzni öket tovább. Bár amilyen szerencsés vagyok... :...)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Imagine_Skilled
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #306264 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Szappantartó lemarkolva! 

41., azaz az idénre betervezett 20 tank is meg van. Most jöhet a ráadás! 

Rengeteg csatába került, mert egyrészt kicsit túlértékeltem a tankot a bitang jó ágyú miatt, ami úgy lőtt át mindenen még tier 7-ben is, mint kés a vajon (minden más talán a sebességet kivéve értékelhetetlenül gyenge számomra, de lehet csak én vagyok nudli). Másrészt a két lövegkezelő és a kissé elrontott skillezés miatt sokáig nem volt ütőképes a legénység. Harmadrészt akkora darab pléhkupac, hogy az artyk, KV-2-ők és társaik nem egyszer röhögve kiblindoltak a TD-s bokrokból. Pedig még a nagymama golyóálló kötött pulcsiját is felhúztam rá...

Így vegyen az ember gyűjtői tankot... 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Imagine_Skilled
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306276 Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine
Valamikor valamelyik BlackMarket alatt valakik:

- Tier 5-ös tankért 5500 goldot, nem normálisak
- Tiszta lehúzás már megint a Wg-től
- Akkor már inkább valami 8as prémtankot
- Hülyének nézik az embereket
Stb...stb...stb

Örülök hogy akkor voltam olyan hülye és megvettem (már a statokon láttam hogy ez jó kis gép), mert minden pénzt megért. Ez egy igazi pusztító.....Instant vigyor garantált....

Azért az mókás hogy 1891 alap XP nem ért meg egy TankÁszt :D :D :D

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke, Imagine_Skilled
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306277 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Nem azért teszem fel, mert h de jó csata, de abból a szempontból érdekes, h ugye van az az alap szabály, h a csata elején vigyázni kell a HP-ra, mert később fontos lehet :D

Na így a nagy visszaszokásom közepette néha sikerül faszságokat csinálni, és sikerült az első összecsapáskor elveszítenem 1800 HP-t :D

De ahhoz képest azért csak összejött egy normálisabb kör. 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Slandyke
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306279 Írta: fabyzol3

Azért az mókás hogy 1891 alap XP nem ért meg egy TankÁszt :D :D :D

Kicsivel maradtál le róla, mert 1920-tól adják az Ászt jelenleg. Ennek a tanknak a 2. legnagyobb az elvárt alap xp az Ászhoz. Az első a Churchill III jelenleg 1980 alap xp-vel.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #306285 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird
Sziasztok!
Tegnapi csata, sok szerencsével megáldva ... de nagyon jól esett!
wot-record.com/..._a_t95 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306291 Írta: b47782b9ff51e0a1ce6e3c34c065ad7c
Megválaszolva: b47782b9ff51e0a1ce6e3c34c065ad7c
wot-record.com/...tto_46
Ez így alakult; emelt fővel veszítettem...
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306298 Írta: fabyzol3

És akkor a 161-ik :D

Nem akarok kötözködni, de ez csak a 160. volt. :P 
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306315 Írta: hopeless69
Megválaszolva: hopeless69
Áve.
Hoztam egy csatát, ami számomra izgalmasan alakult egy olyan tank klaviatúrája mögött, ami sokak által alábecsült. 
A T34-3 papíron nagyon rossz statokkal rendelkezik, ami csata közben aki tudja használni elfogadva a hibáit kevésbé érződnek. Tolni kell a közelharcot, ugyanis az ágyunak nincs kellő átütése és beszűkölés nélkül a lassú lőszer sebesség miatt másra nem is alkalmas. 
Kíváncsi vagyok ki hogyan oldotta volna meg ezt a szitut,mert ebben benne volt a győzelem esélye. Talán egy javítókit még megmentett volna a végén, de ez így alakult. Nem néztem vissza még egyszer, de, ha jól rémlik 7:1 ellen maradtam esélyt adva az ellenfélnek alaplőszert lőttem, amíg volt :P

wotreplays.eu/s...#stats

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306320 Írta: Grande__Reagel
Nem sűrűn megyek ászos kört T10-ben, ez viszont egy izgalmasra sikeredett csata lett. Legalábbis a végét majdnem túlizgultam :D

wotreplays.eu/s...queror
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #306324 Írta: Sixtyfeetofbridge
Megválaszolva: Sixtyfeetofbridge
Egymillió-egyszázezer crew xp, az egymillió-egyszázezer crew xp.

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #306326 Írta: b47782b9ff51e0a1ce6e3c34c065ad7c
Huhh... hát majdnem lecsúsztam a top gun-ról; de csak sikerült :)
wotreplays.eu/s...mod_46

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306328 Írta: Grande__Reagel
Szép, szép ez a majdnem 8K kombinált, de egyszerűen továbbra sem értem, h ennek a tanknak mi lenne a szerepe...

Testpánvél nincs, ok. Toronypáncél sincs, így a hulldown nem opció. Az ágyú elég meh, így a távolról való sniperkedés is felejtős. Alfa sebzés nem rossz... Csak majdnem minden 9es mednek ekkora. A WZ-120-nak 440, amivel legalább lehet tradelni (és annak van némi páncélja is).
Nem is mobilis igazából, hogy keresztbe kasba szaladgálva esetleg flaneklgetni, meg erős kulcspozíciókat elérni, stb.

Remélem a T10-es ennél sokkal jobb lesz, behatárolható szerepkörrel, mert eddig talán ez az első T9-es tank, amivel ennyire nem tudtam mit kezdeni... (meg a Conway, de azt más miatt utáltam).

wotreplays.eu/s...-cs-59
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306330 Írta: Grande__Reagel
Meglepődtem, h beadta ásznak, de amúgy is volt egy jelenet, amit szívesen megmutattam volna... :D

A replay címe: hogyan bassz ki a saját csapatoddal :D

Ha vkit nem érdekel, elmondom, h vert, beszorított helyzetben voltam, és sikerült úgy meghalnia az ellenfél Strv K-nak, h abból a rossz poziból egy OP pozi lett :D

wotreplays.eu/s...-cs-59
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #306334 Írta: b47782b9ff51e0a1ce6e3c34c065ad7c
Nos, ez nem úgy alakult, ahogy szerettem volna; kicsit fáj, hogy nem nyertünk, de mindegy, emiatt nem szabad csüggednem.
Meglett az 1000 topgun, és már csak egy 10k sebzéses kör kéne, aztán elértem mindent,amit akartam.
Mellékletek:
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.