4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300639Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Chrysler második felvonás. Viszonylag sok heavy szaladgál most, úgyh egészen élvezetes volt ma.
Spoiler alatt kóstoló a 150 csatás varianciából.
Figyelem: Spoiler!
Figyelem: Spoiler!
VAGY, csak a fekete verziót érte utol a nindzsa-nerfelés! Mert olyan aztán nem lesz, hogy ne tennénk indokot, találnánk nagy összefüggéseket a véletlen láttán. Lásd doboz topik és +/- 25 irányban bármelyik téma.
Sziasztok!Object 268-hoz hozzá nyúltak valamikor?Anno amikor kijött megvettem,egy darabig jó volt,de nem volt kiemelkedő.Sőt,a páncélja nagyon fika volt.2 napja vissza vettem hirtelen felindulásból,azóta a kedvencem.Gyorsan tölt,nagyot üt,és pattint becsülettel.A 3K sebzés az alap vele:)
Sziasztok!Object 268-hoz hozzá nyúltak valamikor?Anno amikor kijött megvettem,egy darabig jó volt,de nem volt kiemelkedő.Sőt,a páncélja nagyon fika volt.2 napja vissza vettem hirtelen felindulásból,azóta a kedvencem.Gyorsan tölt,nagyot üt,és pattint becsülettel.A 3K sebzés az alap vele:)
Egyedül a gun arc.-ját növelték meg, meg a lőszer sebességét. Mindig is használható TD-volt, csak mióta 850 helyett 750 lett az alfája és bekerültek az olyan tier 8-9-es tankok, amik fele annyi idő alatt majdnem a dupláját sebzik, kiment a metából.
Rájöttem az unikum játékosok titkára. Figyelni kell, hogy melyik tankból száll fel fekete füst, mivel ezzel jelöli a program grafikailag, hogy ki az aki boostert használt. Ilyenkor megkapjuk a +25 pozitív RNG-t és bárhol simán beütjük az ellenfelet. Ezzel a módszerrel BÁRKI játszva hozhat egy 3000 wn8 -at. Nem kell megköszönni! Csak unom a csalást.
Hülyeség. A fekete füst felszállta azt jelenti, hogy a csata meg van bundázva és csinálhatsz bármit, akkor sem fogsz tudni beütni senkit. Ezt már megmondták régebben is. Nálad más a helyzet, azért kaptál +25% rng-t, mert van 151 nap prémed, meg egy halom 10-es arty-d. De vigyázz!!!! Néha a prém nap is szopáshoz vezet!! Ezt is megmondták már többen is! Tehát ha januártól jön a -25% rng, akkor tudd, hogy a prémium miatt van. Én a helyedben gyorsan megszabadulnék tőlük. Eladni nem lehet, tehát gyorsan le kell játszanod mind a 151 napot. Ha 24 órában a wot elött ülsz, akkor 1 hét alatt le is lehet zavarni az egészet, ha kicsit pihensz is, akkor pár nappal több, de legalább megszabadulsz az átoktól, és onnantól kezdve megint csak pozitív rng-d lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke, Bulcsu
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...