Töltésgyorsító periszkóptávcső és álcaháló.. A kezdő pupákok nem tudják,hogy a parancsnoki kupolát kell lőni rajta .. (nem olvasnak wot infót) Viszont ha szemből lövik és azt hiszik,hogy sikerül kilyukasztani akkor meghalnak.. Na persze a T30-as aranylőszere és a X esek hatalmas lövedékei beütik szemből is. aki az oldalába és /vagy a hátába kerül az ki tudja nyírni..az artyk is szeretik.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300312Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Ma betettem azt az Obj 279e küldit, hogy amerikai tankkal kell 10 csata alatt 30 ezret sebezni (másodlagoshoz 35 ezret). A WG a kedvemben járt: a T57 Heavy olyan RNG-t kapott, hogy csak na!
Replay itt.
Végül a küldi is meglett (egy 7 ezres Halálcsillagos játék zárta le, de előtt volt pár bénább köröm, amin majdnem elúszott a másodlagos).
Mellékletek:
Last edit: 4 éve 9 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Ba_nshee, fabyzol3, Slandyke
Ma betettem azt az Obj 279e küldit, hogy amerikai tankkal kell 10 csata alatt 30 ezret sebezni (másodlagoshoz 35 ezret). A WG a kedvemben járt: a T57 Heavy olyan RNG-t kapott, hogy csak na!
Replay itt.
Végül a küldi is meglett (egy 7 ezres Halálcsillagos játék zárta le, de előtt volt pár bénább köröm, amin majdnem elúszott a másodlagos).
Az már alapból durva kör lehet, ahol a Top gun meg a Szárnysegéd is megvan egyszerre...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tommybear
Az már alapból durva kör lehet, ahol a Top gun meg a Szárnysegéd is megvan egyszerre...
Annyira durva, hogy utolsó lőszeremet pár másodperccel a csata vége előtt préseltem bele az utolsó megmaradt ellenfélbe (egy LTTB), és így szokásommal ellentétben lőszer nélkül fejeztem be a csatát. Nyilván egy unikum játékosnak a 36 kilőtt lőszerből nem "csak" 26 sebzett volna, szóval ők biztos tudnak ennél vadabb dolgokat is. (Mutattak már unikumok olyan teljesítményeket itt Wotinfón, hogy én már azon se lepődnék meg, ha Rhm-Borsiggal halálra rammolnának egy E100-at.)
Last edit: 4 éve 9 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...