Eléggé fantasztikusan ment az első Leo session! Különösen jól esett, mert egyébként meglehetőst szerencsétlen alakultak mostanában a harcok. Ezt a csatát élveztem a legjobban: wot-record.com/..._brawl
Kár a két elbénázott lövésért, de itt nagyon tetszett a 9 fok gundep. Meg úgy általában minden a tankon. Talán nem is fog annyira hiányozni a PTA. : )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, AssistKing
jaja, mer eggyes benfenteseknek még búszterekel is megagyja!!4
talán ez a tank az egyetlen 8 feletti, amire még 1 gm-om sincs. mikor megvettem, kifogtam vele egy 3 kigyújtás+leégés, 2 ammorack szériát. ki is rántottam gyorsan free xp-ből a tizesét és azóta sem merem visszavenni szegényt, pedig az összes kilences a garázsban figyel...ezen kívül
jaja, mer eggyes benfenteseknek még búszterekel is megagyja!!4
talán ez a tank az egyetlen 8 feletti, amire még 1 gm-om sincs. mikor megvettem, kifogtam vele egy 3 kigyújtás+leégés, 2 ammorack szériát. ki is rántottam gyorsan free xp-ből a tizesét és azóta sem merem visszavenni szegényt, pedig az összes kilences a garázsban figyel...ezen kívül
Akkor belenyúltál rendesen. Nálam egyszer égett amire emlékszem. Ammo rack nem is volt talán
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja#299883Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
néha előfordul a szopóroller.
lőttem már 3 lövésből 3 ammo-t egymás után, autoaim-mal. obj140-el egy utolsó huszáros rohammal berontottam egy halom ellenfél közé, aztán repült 3 torony mielőtt kibeleztek.
ilyen se lesz többet az életben.
lőttem már 3 lövésből 3 ammo-t egymás után, autoaim-mal. obj140-el egy utolsó huszáros rohammal berontottam egy halom ellenfél közé, aztán repült 3 torony mielőtt kibeleztek.
ilyen se lesz többet az életben.
néha fent, néha lent.
Komám, ha kicsit több sütnivalód lenne, akkor figyelnél rá, hogy milyen personal booster kombinációja és mennyi ideje pörög, hogy mikor és melyik szerverre tárcsáztad újra utoljára a rootered, hogy hány százalék volt vaktöltény az elmúlt három bottom tier csatában, hogy mi az eredménye a csata végi score arány elosztásának, hogy kezdéskor a tőled lóugrásra jobbra lévő tankból milyen színű és sűrűségű kipufogófüst száll fel, és akkor talán nem kellene ennyire a "vakszerencsére" hagyatkoznod. Mert nem az, csak ki kellene nyitni a szemünket.. vagy legalább figyelni a fórumozókra, akik elvégezték a munkát és leelemezték neked! Ennyire tényleg használhatnánk a fejünket, azért ül a nyakunkon!
Figyelem: Spoiler!
Egyébként, futottam egy ilyet tegnap. 1v7, de olyan kabaré volt, hogy még nem tudom, mit csináljak vele. Talán a Tőgy.
Last edit: 4 éve 10 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja#299885Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
bottom tier nem játszik, mert csak t10-ben tolom, ezért az kimarad a függvényből, de a többitre mindig ügyelek.....csak a füsttel meg vagyok löwe, mert minimum grafikán tolom és így nem látszik...nincs vmi mod, ami bekapcsolja a füstöt ott is?
Last edit: 4 éve 10 hónapja by zics911.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Senki se fogja elhinni, hogy itt tényleg én ültem a gépnél. Az utóbbi 2-3 hónapban maximum Hellcat-tel volt hasonló. És ha belegondolok, hogy egy angyal hajszál választott el attól, hogy ne 5, hanem 7 megsemmisítés legyen...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Slandyke
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...