Látott már valaki ilyet? éppen játszottam mikor a harci felderítéseknél felugrott egy ablak hogy béreljem ki a löwét 10 csatára, hát mondom elolvasom miről van szó.
kiderült hogy bérelhetem a löwét 10 csatára kemény 1.400 magyar forintért és ha 10 csat alatt összegyűjtött vele 5600 ALAP! XP-t mindenféle boost prém nélkül akkor megkapom "ingyen"(ugye a bérlést kifizetem) a tankot. ami sikerült is így 1400Ft ért vettem egy Löwét! nesze neked feketepiac
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN
Jó is, nagyon lehet vele aprítani egy igazi kis pióca, ha nagyon felidegesít a játék vagy nem adja úgy mással akkor mindig előveszem pár körre mert nagyon nagy móka vele játszani...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU
6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja#289471Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Egy tipped adnek, ha megengeded, bar lehet csak az en velemenyem szerint lenne jobb...
A vezetonel a 2. vagy 3. skillt kicserelnem kuplung egetore. Ugy emlekszem nem a legjobb a fordulasa pl az AMX13 105-nek meg a 13 57-se szoval nem az igazi manoverezni vele. 1x volt teszt szero kiprobaltam a kuplung egeto skillel es sokkal jobban lehetett manoverezni, korbe futni a tankokat stb. en lehet bealdoznam a 2. vagy 3. skillt a fordulekonysag eleg fontos egy lightnak es mintha ugy remlene tenyleg nem a legjobb francia lightokba alapbol..
Azota mar a 6. skillt nyomjak a lanyok mondanom sem kell igy mar sokkal jobb kis tank..
Last edit: 6 éve 3 hónapja by Mortein.
Téma zárolva.
Tommybear
Látogató
6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja#289476Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Churchill III / Malinovka /
Túlélt csata / 8 kilövés
Radley-Walters és Top Gun medál
Kilőtt tankok :
BDR B1G,Churchill III,M7, M7,Kv1,Kv1S,M10 RBFM,M4 Improved, PZ. IV H
Battlefield 2D style