Ez a napi 5 alkalommal felhasználható 3x XP bónusz nagyon jóó! Érezhetően felgyorsult a fejlesztés.
Írom ezt azért, hogy a fejlesztések okán ne mindig csak a depressziósok véleménye uralja a fórumot.
Spagetti 65 Tankász.
Semmi extra, egyedül annyi, hogy a spotterre jól ráéreztem, csak többet kellett volna odalőnöm. Amelyik tanknak sok a lőszere és van idő újratölteni, azzal nyugodtan lőhetjük a spot bokrokat, érdemes. Ha látjuk, hogy nem csapódik be a lövedék, akkor van ott valaki.
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja#288623Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Vak tyúk is talál szemet,avagy néha meglep ez a szánalmas tank.Ilyen amikor randomban egy jó játékost dob melléd az RNG.Ha valakit érdekel a csata:http://wotreplays.eu/site/4884825
Mellékletek:
Last edit: 6 éve 4 hónapja by Feri38_HUN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc
Progetto 65 Tankász. Erre nem hittem volna, hogy megnyerjük és mégis sikerült fordítani, pedig még a végén is megviccelhettek volna minket. Izgalmas meccs volt.
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja#288703Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Egész jól sikerült csata volt. Sajna buktuk, de nem hibáztatom a csapatot, nem az ő hibájuk, ha kicsit jobban odarakom magam akkor nyerhettünk volna . Ami miatt mégis öröm ez a csata, hogy a koalíció-15 elsődleges meglett.
Mellékletek:
Last edit: 6 éve 4 hónapja by bandras32.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja#288776Írta: Zambee
Megválaszolva: Zambee
Ugyan tegnap csak 6 csatát mentem, de az különleges lett számomra, és nem csak a 100% WR miatt .
5 volt a Centurion 1-el és 1 a T-34-el (a kis ruszkival).
Szépen néz ki a nem túl fényes statisztikáimnál.
Mellékletek:
Last edit: 6 éve 4 hónapja by Zambee. Indoklás: mégse volt duplikált...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...