6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja#289076Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Sokszor lattam, hogy kapott vki kupont az ev fordulojara( reg. ). 2011.05.27 regeltem, gondoltam lehet kapok en is ezert ugy terveztem tuti belepek most 27.-en, be is leptem, de semmi kupon nem vart ugyh mostanra mar le is mondtam rola... Erre most mentem egy csatat es utana felugrott az ablak:
Szoval 1 mindenre felhasznalhato 30% kupon, remelem lesz olyan ajanlata kov. 6 napban ami erdekelni fog mert ezt a kupont mar megerheti bevaltani...
En most kezdtem a Standard B-vel jatszani es valami brutalis, nagyon remelem a Progetto 65 legalabb ilyen jo lesz, de a jobb agyu statok + a 4es tar azt engedi feltetelezni, hogy meg ratesz egy lapattal. Kivancsian varom 110k xp van vissza, de ez a grind elvezetes lesz ugy erzem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN
6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja#289096Írta: Benxonyou
Megválaszolva: Benxonyou
Hát ilyet se tudtam ezidáig összehozni, max 10 csatás napokon. BDR G1 B, a legjobb tier V heavy tank. Efelől már semmi kétségem! Ebbe a tankba nincs beépítve fehér zászló. Remélem nemsokára a harmadik kívállósági jel is meglesz.
Megnéztem, nagyon szép eredmény! Gratulálok! Én is gyakran kikocsikázom vele, több kevesebb sikerrel. Nagyon tetszett ahogyan az 50B-t kiszedted és reseteltél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lordi999_Hun
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...