Gondolkodtam hová is írjam ezt a kis szösszenetet,dühöngőbe,örömködőbe?De mivel ez a topik áll hozzám a legközelebb és dühöngeni amúgy sem szoktam,ezért itt garázdálkodok.Gondoltam mivel ma szabad napom van és már több napja nem léptem be a játékba tolok pár kört,miután a Főnököm (asszonykám

) kiadta az ukázt,hogy mi is a teendő,ha már végre itthon esz a fene.Na azokat gyorsan letudtam.Játék belép,mentem pár jó kört SkorpionG-vel és a Pilótával,na gondoltam megyek akkor 10-es tierbe is,ha már illen karaj vagyok.

Erre ott ér a fekete leves,voltam én ott bot meg minden kaka,cseten csak úgy záporoztak a jó kívánságok,na gondoltam,megéri ez nekem?Hát meg,mert szeretek játszani és örök fiatal maradni.Olyan volt,mintha hétvége lenne,azzal a különbséggel,hogy akkor általában dolgozok és meló után,fáradtan kicsit/nagyon dekoncentrált vagyok. Na gondoltam,ha már ennyire sok a semmirekellő vagy/és a szabadnapos mint én,hát viseljétek el a bolyongásom a pályán,ezért gyorsan ciccentettem egy pattintós zsemlét,aztán még kettőt (és még van is,ahonnan azok jöttek),úgyhogy rettegjenek ma a komoly gamerek,mert beindultam.Tepsis kollégának meg külön köszönöm a jókívánságokat,amit vagy 6 percig nyomott nekem és innen is gratulálok neki az 1-el több sebzéshez.Én még mindig jól érzem magam.
Battlefield 2D style