Nem az a gond, hanem hogy ez nem csoki, hanem valami kókusszal töltött izé... tehát a fázis nem a csokiban, hanem a kókuszban van. Használjon [Tibi]
csokit!
Jelen esetben nem fordítva tetszett gondolni, Szete bácsi?
Trefi, ha azt mondod, fordítva kellett volna gondolnom, nos, akkor úgy gondoltam... amúgy meg nemcsak a drót meg a csoki vezeti az áramot, hanem a pemzli is, estem én már le festőlétráról...
Ha a kókuszos izé nem vezeti az áramot, és helyette ősmagyar csokit kell használni, akkor a fenti mondat inkább a "fázis nem a kókuszban, hanem a csokiban" van résszel nyer értelmet (nekem )
De teljességgel tudománytalan. Alkalmazni kell a következőket (anyósnak is ajánlottam, de visszautasította Mondjuk feszültség az volt. ):
adott esetben - mint a lapos elemnél-, először nyelvpróbát kell tenni a két vezetékkel. Ha meggyőződtünk, hogy ott nincs gond, akkor léphetünk tovább a hibakeresésben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, MegaJani, Sztyepan65
Két villanyszerelő áll az utcán a pózna melletti létrán, leszólnak az arra járó néninek: ha megkérhetem, feladná azt a kábelt?
Néni:-persze kedveskéim, tessék
Mire az egyik szerelő a másiknak: -na látod te hólyag, megmondtam-e h nem az a fázis??
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, pap32, Scanmen, MegaJani, Sztyepan65
Battlefield 2D style